tehlike büyük bence sen şu CW de izlediğin 12 dizinin 10 tanesini bırak en iyisi
evet 10 bölüm final .. kalmış iki bölümün10 bölüm final değil mi?
tehlike büyük bence sen şu CW de izlediğin 12 dizinin 10 tanesini bırak en iyisi
evet 10 bölüm final .. kalmış iki bölümün10 bölüm final değil mi?
evet @Çiğdem- le ortak 8 dizimiz var? ama bir çoğu seyrederken hoşça vakit geçireceğimiz türden diziler fakat böyle etkinliklerde bu ortak dizilerimizden anca iki üç tanesi ödüllere aday olabilir mesela TWD olsun, orphan olsun, gotham olsun, black sails, olsun bunları ödüllerde görmek isteriz fantastik olarakta constantine i görsek yeterli diğer ortak dizilerimizi ödüllerde görmesekte olur
geriye kalan dizilerimiz aday olmasada olur mesela z. nation ı severek izliyoruz da ödülllerde neden aday gösterilmedi diye hiçbir zaman üzülmedim çünkü daha o seviyeye ulaşması için dizinin çok fırın ekmek yemesi lazım
bu arada GOTHAM ın birinciliğinide kutluyorum o da haketmişti
8 ortak dizimiz var biz bu sayıyı dahada arttıralım önümüzdeki yıl full kendi dizilerimizi birinci seçtirelim aramıza @Harunnn60 uda katarız yalnız harunun sağı solu belli olmuyor anında satıyor fırsat bulunca )
bence destere-sürgünüm-forumdash da jüride olmamalı nerede boobs nerede baklava var onu izliyiler senin gibi kız @Çiğdem- kaliteyi düşüriyiler hele çiğdeemle forumdash nerede cw dizisi var hepsini aday gösterirler10 bölüm final değil mi?
biz kalitenin dibine vuruyoruz ayrıca senin silindir voiola teyzenin seçilmemesini garanti ediyoruz bizim bir çok görevimiz var jüridebence destere-sürgünüm-forumdash da jüride olmamalı nerede boobs nerede baklava var onu izliyiler senin gibi kız @Çiğdem- kaliteyi düşüriyiler hele çiğdeemle forumdash nerede cw dizisi var hepsini aday gösterirler
viola teyze emmy ya da golden globe unu sana gösterip nanik yaparken bu szölerini hatırlabiz kalitenin dibine vuruyoruz ayrıca senin silindir voiola teyzenin seçilmemesini garanti ediyoruz bizim bir çok görevimiz var jüride
hahaha sussana sen beee sonucta 18 diziden 6 cw çok az bir sayıkız cw nin 7 dizisi var zaten şu an bir jane the virgini izlemeyin sen
sen benim oliverimden ne istiyorsun cnm dalyan gibi çocuğa neden bukadar takdın sen bakıyım 🙂🙂🙂CW deki 6 diziden arrow u bıraksan yeterli bence
milleti kandırıcıan ben olmasamhahaha sussana sen beee sonucta 18 diziden 6 cw çok az bir sayı
viola tutup arka globunu gösterse bile işe yaramaz bizim yanımızda violanın değeri sıfır? yüz puanım olsa tek puanı violaya kazayla göndersem üzüntüden ağlarım )viola teyze emmy ya da golden globe unu sana gösterip nanik yaparken bu szölerini hatırla
ne kandırması bee 18 diziden 6 cw okadar olsun çok az bir sayı 🙂🙂🙂milleti kandırıcıan ben olmasam
bende diyorum virgin i niye izleyemedim diye demekki o da CW dizisiymiş kanalın kötü etkisi )milleti kandırıcıan ben olmasam
oliver ın bünye olarak bayağı toplu bişey ama beyin olarak gelişmemiş çocuk )hahaha sussana sen beee sonucta 18 diziden 6 cw çok az bir sayı
sen benim oliverimden ne istiyorsun cnm dalyan gibi çocuğa neden bukadar takdın sen bakıyım 🙂🙂🙂
Duyamadim ben destere ? ) neymişim ben )))evet @Çiğdem- le ortak 8 dizimiz var? ama bir çoğu seyrederken hoşça vakit geçireceğimiz türden diziler fakat böyle etkinliklerde bu ortak dizilerimizden anca iki üç tanesi ödüllere aday olabilir mesela TWD olsun, orphan olsun, gotham olsun, black sails, olsun bunları ödüllerde görmek isteriz fantastik olarakta constantine i görsek yeterli diğer ortak dizilerimizi ödüllerde görmesekte olur
geriye kalan dizilerimiz aday olmasada olur mesela z. nation ı severek izliyoruz da ödülllerde neden aday gösterilmedi diye hiçbir zaman üzülmedim çünkü daha o seviyeye ulaşması için dizinin çok fırın ekmek yemesi lazım
bu arada GOTHAM ın birinciliğinide kutluyorum o da haketmişti
8 ortak dizimiz var biz bu sayıyı dahada arttıralım önümüzdeki yıl full kendi dizilerimizi birinci seçtirelim aramıza @Harunnn60 uda katarız yalnız harunun sağı solu belli olmuyor anında satıyor fırsat bulunca )
o kadar fantazik dizi seçtin bari araya under the dombıra yı koysaydın dizinin reklamı olurdu )Duyamadim ben destere ? ) neymişim ben )))
8.bölümü izlemedim 3 bölüm var. Resmen 150 dakika eziyet çekeceğim.tehlike büyük bence sen şu CW de izlediğin 12 dizinin 10 tanesini bırak en iyisi
evet 10 bölüm final .. kalmış iki bölümün
sona doğru harikaydı dizi bir kendine geldi inanamazsın istersen @OzaN a sor hele final bölümü 10 üzerinden 9.9 puanlık bişeydi8.bölümü izlemedim 3 bölüm var. Resmen 150 dakika eziyet çekeceğim.
5-6 iken 7-7.5 oluyor işte finalde.sona doğru harikaydı dizi bir kendine geldi inanamazsın istersen @OzaN a sor hele final bölümü 10 üzerinden 9.9 puanlık bişeydi
sen çok kısıyorsun puanları ben biraz daha bonkör davranıyorum şu 7.5 ğu, 8.5 yapsak yeterlidir5-6 iken 7-7.5 oluyor işte finalde.
Puanlar diziye göre, The Affair kısılmayı hak ediyor.sen çok kısıyorsun puanları ben biraz daha bonkör davranıyorum şu 7.5 ğu, 8.5 yapsak yeterlidir
Ne şişirdin be arkadaş yüzüne bakılacak kişi yok dizide. Botoks dudaklı Alison'un neresini sevdin?sona doğru harikaydı dizi bir kendine geldi inanamazsın istersen @OzaN a sor hele final bölümü 10 üzerinden 9.9 puanlık bişeydi