Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@OzaN bana seni juri almayabilirim diyor oyüzden @OzaN a protesto yap cnm :F
evet @Çiğdem- le ortak 8 dizimiz var? ama bir çoğu seyrederken hoşça vakit geçireceğimiz türden diziler fakat böyle etkinliklerde bu ortak dizilerimizden anca iki üç tanesi ödüllere aday olabilir:) mesela TWD olsun, orphan olsun, gotham olsun, black sails, olsun bunları ödüllerde görmek isteriz fantastik olarakta constantine i görsek yeterli diğer ortak dizilerimizi ödüllerde görmesekte olur:)
geriye kalan dizilerimiz aday olmasada olur :)mesela z. nation ı severek izliyoruz da ödülllerde neden aday gösterilmedi diye hiçbir zaman üzülmedim çünkü daha o seviyeye ulaşması için dizinin çok fırın ekmek yemesi lazım :)

bu arada GOTHAM ın birinciliğinide kutluyorum o da haketmişti :)

8 ortak dizimiz var biz bu sayıyı dahada arttıralım önümüzdeki yıl full kendi dizilerimizi birinci seçtirelim :) aramıza @Harunnn60 uda katarız yalnız harunun sağı solu belli olmuyor anında satıyor fırsat bulunca :))
10 bölüm final değil mi?
bence destere-sürgünüm-forumdash da jüride olmamalı nerede boobs nerede baklava var onu izliyiler senin gibi kız @Çiğdem- :F kaliteyi düşüriyiler hele çiğdeemle forumdash nerede cw dizisi var hepsini aday gösterirler :D

bence destere-sürgünüm-forumdash da jüride olmamalı nerede boobs nerede baklava var onu izliyiler senin gibi kız @Çiğdem- :F kaliteyi düşüriyiler hele çiğdeemle forumdash nerede cw dizisi var hepsini aday gösterirler :D
biz kalitenin dibine vuruyoruz:) ayrıca senin silindir voiola teyzenin seçilmemesini garanti ediyoruz:) bizim bir çok görevimiz var jüride :)

viola teyze emmy ya da golden globe unu sana gösterip nanik yaparken bu szölerini hatırla :F
viola tutup arka globunu gösterse bile işe yaramaz:) bizim yanımızda violanın değeri sıfır? yüz puanım olsa tek puanı violaya kazayla göndersem üzüntüden ağlarım :))

milleti kandırıcıan ben olmasam :F
bende diyorum virgin i niye izleyemedim diye demekki o da CW dizisiymiş kanalın kötü etkisi :))

hahaha sussana sen beee sonucta 18 diziden 6 cw çok az bir sayı :F:F:F

sen benim oliverimden ne istiyorsun cnm dalyan gibi çocuğa neden bukadar takdın sen bakıyım 🙂🙂🙂
oliver ın bünye olarak bayağı toplu bişey ama beyin olarak gelişmemiş çocuk :))

evet @Çiğdem- le ortak 8 dizimiz var? ama bir çoğu seyrederken hoşça vakit geçireceğimiz türden diziler fakat böyle etkinliklerde bu ortak dizilerimizden anca iki üç tanesi ödüllere aday olabilir:) mesela TWD olsun, orphan olsun, gotham olsun, black sails, olsun bunları ödüllerde görmek isteriz fantastik olarakta constantine i görsek yeterli diğer ortak dizilerimizi ödüllerde görmesekte olur:)
geriye kalan dizilerimiz aday olmasada olur :)mesela z. nation ı severek izliyoruz da ödülllerde neden aday gösterilmedi diye hiçbir zaman üzülmedim çünkü daha o seviyeye ulaşması için dizinin çok fırın ekmek yemesi lazım :)

bu arada GOTHAM ın birinciliğinide kutluyorum o da haketmişti :)

8 ortak dizimiz var biz bu sayıyı dahada arttıralım önümüzdeki yıl full kendi dizilerimizi birinci seçtirelim :) aramıza @Harunnn60 uda katarız yalnız harunun sağı solu belli olmuyor anında satıyor fırsat bulunca :))
Duyamadim ben destere ? :)) neymişim ben :D)))

sen çok kısıyorsun puanları ben biraz daha bonkör davranıyorum :) şu 7.5 ğu, 8.5 yapsak yeterlidir :)
Puanlar diziye göre, The Affair kısılmayı hak ediyor. :D

Aslında ilk bölümde çok sevmiştim diziyi belki o tonda devam etse el birliği ile ödüllere bile taşırdık ama ilk bölümün kalitesini hiç koruyamadı. :):)