sürekli gemide geçtiği için seni sıkabilir totoşEvet Last Ship'miş. İyi bir diziye benziyordu önerir misiniz? İzleyen var mı?
Emre deniz altı değil kocaman bir gemi işte. Ben başka bir filmle karıştırdım o kısmı.
sürekli gemide geçtiği için seni sıkabilir totoşEvet Last Ship'miş. İyi bir diziye benziyordu önerir misiniz? İzleyen var mı?
Emre deniz altı değil kocaman bir gemi işte. Ben başka bir filmle karıştırdım o kısmı.
Ama benim izlediğim bölümde karaya çıkıyordular. Artık hangi bölümse.sürekli gemide geçtiği için seni sıkabilir totoş
ben juri üyelerinin izlediği dizileri biliyorum hiçbirinin o diziyi izlediğine şahit olmamıştımArrow,Supernaturale bastım ben evi arabayı, düşmanlarımız basmış Once Upon'a besaletten başka izleyen yoktu takımda.
çıkıyorlar öyle arada kavga dövüş-yiyceek benzin ikmali falanAma benim izlediğim bölümde karaya çıkıyordular. Artık hangi bölümse.
İkisini de izledim az da olsa. Once Upon a Time 1.5 sezon, Supernatural 7-8 bölüm izledim daha ne olsun.@OzaN bile izlemediği diziyi 1. basmış. Hatta supernatural'e 2. sırayı basmış onuda tutturmuş.
cnm finale getirdim cw dizilerimi içlerinden sadece once upton vardı izlemediğim oyüzden tamam kesin benim dizileri garantiledim dedim aa birde baktım o tek dizi seçilmiş @destere şike karıştırmıs zaten çok uğraştım diyorduİkisini de izledim az da olsa. Once Upon a Time 1.5 sezon, Supernatural 7-8 bölüm izledim daha ne olsun.
Bence sorun sende ödüle en uzak dizileri bulmayı başarıyorsun bir şekilde. Senin diziler de bir yerlerde aday olsun diye özel kategori açtım o kadar ama orada bile en sondakiler seninkiler çıktı.cnm finale getirdim cw dizilerimi içlerinden sadece once upton vardı izlemediğim oyüzden tamam kesin benim dizileri garantiledim dedim aa birde baktım o tek dizi seçilmiş @destere şike karıştırmıs zaten çok uğraştım diyordu
ayoll benim cw dizilerini @Forumdash ve @kaan955 izliyor sadeceBence sorun sende ödüle en uzak dizileri bulmayı başarıyorsun bir şekilde. Senin diziler de bir yerlerde aday olsun diye özel kategori açtım o kadar ama orada bile en sondakiler seninkiler çıktı.
Jüriyi benim seçtiğimi unutuyorsun belki de sen olmazsın bile seneye jüride. Biraz diğer kanal dizileri de izle bence.ayoll benim cw dizilerini @Forumdash ve @kaan955 izliyor sadece
kaanla birlikte okadar cw dizisini finale çıkardık forumdash hiç olmamasına rağmen
ve sadece uptonmudur nedir o dizi vrdı bende hiç önemsemiyordum onu bir baktım o seçilmiş @gözlemci ve @mrt-06 yıda süpernaturala alıştırıyorum forumdashta dönücek ben ve kaanda varız seneye tam 5 kişi olucaz görüceksiniz ozaman en iyi dizi süpernatural
en iyi oyuncu jensen ackles seçilicek
aaa ben neden olmuyorum 20 dizi izliyorum her yıl hepsi güncelJüriyi benim seçtiğimi unutuyorsun belki de sen olmazsın bile seneye jüride. Biraz diğer kanal dizileri de izle bence.
15 tanesini yalnızca sen izlediğin için oylamaya pek katkın olmuyor.aaa ben neden olmuyorum 20 dizi izliyorum her yıl hepsi güncel
çokk ayıp
yok 4-5 cw dizisi dısındakıler diğer kanallar @destere ile 8-9 ortak dizimiz var forumdashla kaanda cw dizilerinden izleyenler yanı hiçbir diziyi tek basıma izlemiyorum ben 🙂🙂15 tanesini yalnızca sen izlediğin için oylamaya pek katkın olmuyor.
Bence @destere seni kandırmış. Ne var ki 8 tane. TWD, Orphan Black, Constantine tamam da gerisi şüpheli. Resurrection, Black Sails vardı galiba başka da çıkaramadım.yok 4-5 cw dizisi dısındakıler diğer kanallar @destere ile 8-9 ortak dizimiz var forumdashla kaanda cw dizilerinden izleyenler yanı hiçbir diziyi tek basıma izlemiyorum ben 🙂🙂
18 dizim var şuan tam 8 tanesi @destere ile ortak daha ne olsun cnm sen onun hinlik yaptığına bakma 8 ortak dizimiz var bizim onunla
yok ayol 8 dizi her hafta yorumlaşıyoruz şu dizileri izliyoruz her bölümü yorumlaşıyoruz @destere ileBence @destere seni kandırmış. Ne var ki 8 tane. TWD, Orphan Black, Constantine tamam da gerisi şüpheli. Resurrection, Black Sails vardı galiba başka da çıkaramadım.
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin 8. bölümde bırakırsan ayıp olur zatenYok izlemedim. Başlasam bırakmam ki. Bir yarıda bıraktığım dizi The Affair oldu onuda bitirmeyi düşünüyorum. 8.bölümdeyim.
ödüllerin yüzde 80 i doğru adrese gitmiş harika sonuçlar elde ettiködül viola teyzeye gitmemiş ödüllerin seviyesi golden globedan ten choiceya düştü.ss
the americans ta ikinci sezonuda bitireceğim anca o zaman shameless e geçerim zaten bu hafta bitmeden the americans ın iki sezonuda biterThe Americans'ın sezonu bitir de 8 senedir izleyemediğin Shameless'a bekliyoruz seni yeni sezon haftaya başlıyor.
biz taktikte hata yaptık ben sana söylemiştim halbuki dedim gel şu constantine ağırlık verelim ortak yüklenelim cons a onu lider yapalım sen gidip bir süperoğlanlara bir arrow besilisine oyları dağıttın ) noldu işte sonuçta aradan hiç istemediğimiz bir dizi fırlayıp birinci oldu )yaaa arrow süpernatural the flash okadar dizi varken bu seçilen dizinin gelmesi
@kaan955 beni sattı galiba aklıma başka şey gelmiyor
benim etkim olsa constantine seçilirdi hiç ismini cismini duymadığım bir kez dahi olsun zlemediğim once upon a çalışmam akla mantığa aykırı bir kereben juri üyelerinin izlediği dizileri biliyorum hiçbirinin o diziyi izlediğine şahit olmamıştım
ayy bunlar hep @destere nin başı altından çıktı diğerlerini kandırmış
@destere @OzaN 8 dizimiz olduğuna inanmıyor seninle saydığım 8 diziyide izlemiyormuyuz ben sessiz sedasız seni çekiyorum dizilerime yavas yavasyüzdün yüzdün kuyruğuna geldin 8. bölümde bırakırsan ayıp olur zaten
ödüllerin yüzde 80 i doğru adrese gitmiş harika sonuçlar elde ettik
heleki tatiana bu sene ödül alamamıştı bu eksiği biz bu etkinlikle tamamlamış olduk kadın duysa şimdi birinci seçildiğini direk bana asılır )
the americans ta ikinci sezonuda bitireceğim anca o zaman shameless e geçerim zaten bu hafta bitmeden the americans ın iki sezonuda biter
biz taktikte hata yaptık ben sana söylemiştim halbuki dedim gel şu constantine ağırlık verelim ortak yüklenelim cons a onu lider yapalım sen gidip bir süperoğlanlara bir arrow besilisine oyları dağıttın ) noldu işte sonuçta aradan hiç istemediğimiz bir dizi fırlayıp birinci oldu )
önümüzdeki sezon oylamada birlikte çalışalım )
benim etkim olsa constantine seçilirdi hiç ismini cismini duymadığım bir kez dahi olsun zlemediğim once upon a çalışmam akla mantığa aykırı bir kere
Bence @destere seni kandırmış. Ne var ki 8 tane. TWD, Orphan Black, Constantine tamam da gerisi şüpheli. Resurrection, Black Sails vardı galiba başka da çıkaramadım.
evet @Çiğdem- le ortak 8 dizimiz var? ama bir çoğu seyrederken hoşça vakit geçireceğimiz türden diziler fakat böyle etkinliklerde bu ortak dizilerimizden anca iki üç tanesi ödüllere aday olabilir mesela TWD olsun, orphan olsun, gotham olsun, black sails, olsun bunları ödüllerde görmek isteriz fantastik olarakta constantine i görsek yeterli diğer ortak dizilerimizi ödüllerde görmesekte oluryok ayol 8 dizi her hafta yorumlaşıyoruz şu dizileri izliyoruz her bölümü yorumlaşıyoruz @destere ile
1-walking dead
2-constantine
3-orphan black
4-black sails
5-resurrection
6-gotham
7-z-nation
8-forever
8 ortak dizimiz var biz bu sayıyı dahada arttıralım önümüzdeki yıl full kendi dizilerimizi birinci seçtirelim aramıza @Harunnn60 uda katarız yalnız harunun sağı solu belli olmuyor anında satıyor fırsat bulunca )
@OzaN bana seni juri almayabilirim diyor oyüzden @OzaN a protesto yap cnmevet @Çiğdem- le ortak 8 dizimiz var? ama bir çoğu seyrederken hoşça vakit geçireceğimiz türden diziler fakat böyle etkinliklerde bu ortak dizilerimizden anca iki üç tanesi ödüllere aday olabilir mesela TWD olsun, orphan olsun, gotham olsun, black sails, olsun bunları ödüllerde görmek isteriz fantastik olarakta constantine i görsek yeterli diğer ortak dizilerimizi ödüllerde görmesekte olur
geriye kalan dizilerimiz aday olmasada olur mesela z. nation ı severek izliyoruz da ödülllerde neden aday gösterilmedi diye hiçbir zaman üzülmedim çünkü daha o seviyeye ulaşması için dizinin çok fırın ekmek yemesi lazım
bu arada GOTHAM ın birinciliğinide kutluyorum o da haketmişti
8 ortak dizimiz var biz bu sayıyı dahada arttıralım önümüzdeki yıl full kendi dizilerimizi birinci seçtirelim aramıza @Harunnn60 uda katarız yalnız harunun sağı solu belli olmuyor anında satıyor fırsat bulunca )
10 bölüm final değil mi?yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin 8. bölümde bırakırsan ayıp olur zaten
ödüllerin yüzde 80 i doğru adrese gitmiş harika sonuçlar elde ettik
heleki tatiana bu sene ödül alamamıştı bu eksiği biz bu etkinlikle tamamlamış olduk kadın duysa şimdi birinci seçildiğini direk bana asılır )
the americans ta ikinci sezonuda bitireceğim anca o zaman shameless e geçerim zaten bu hafta bitmeden the americans ın iki sezonuda biter
biz taktikte hata yaptık ben sana söylemiştim halbuki dedim gel şu constantine ağırlık verelim ortak yüklenelim cons a onu lider yapalım sen gidip bir süperoğlanlara bir arrow besilisine oyları dağıttın ) noldu işte sonuçta aradan hiç istemediğimiz bir dizi fırlayıp birinci oldu )
önümüzdeki sezon oylamada birlikte çalışalım )
benim etkim olsa constantine seçilirdi hiç ismini cismini duymadığım bir kez dahi olsun zlemediğim once upon a çalışmam akla mantığa aykırı bir kere