Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne şişirdin be arkadaş yüzüne bakılacak kişi yok dizide. Botoks dudaklı Alison'un neresini sevdin? :)
alison u güzellik yarışmasına koysan kazanamaz farkındayım ama kadının kendine has bir albenisi var insanın görünce yüreği titriyor :)) ne desemke anlatılmaz işte :)

Puanlar diziye göre, The Affair kısılmayı hak ediyor. :D

Aslında ilk bölümde çok sevmiştim diziyi belki o tonda devam etse el birliği ile ödüllere bile taşırdık ama ilk bölümün kalitesini hiç koruyamadı. :):)
dominic west için epey bir uğraştımda o da sanırım bir üst tura çıkamadan elendi :)

aaa bu arada @OzaN @destere ben okadarda başarısız değilim
en yeni dizide gotham olmus ve en önemlisi erkek oyuncuda daryl seçilmiş bunlar bana yetiyor yanı 2 alanda başarılı sonuc almısım :F:F:F

en yeni dizide gotham olmus ve en önemlisi erkek oyuncuda daryl seçilmiş bunlar bana yetiyor yanı 2 alanda başarılı sonuc almısım :F:F:F
Zaten Gotham'ı seviyor olman biraz kurtarıyor. Yoksa hiç ortak dizimiz yok. :D TWD var ama onu da ben sevmemeye başladım son dönemde. :D

birde darly parlağını birinci seçtirmeyi başarmışsın :)) orda sana engel olamadım üzgünüm :))

Zaten Gotham'ı seviyor olman biraz kurtarıyor. Yoksa hiç ortak dizimiz yok. :D TWD var ama onu da ben sevmemeye başladım son dönemde. :D
z. nation a bir ara bak istersen @Çiğdem- le birlikte izlediğim en fantazik dizidir :)

black sails, orphan black, gotham, twd, 4 dizimizde senle varmış işte :F:F:F

birde darly parlağını birinci seçtirmeyi başarmışsın :)) orda sana engel olamadım üzgünüm :))

z. nation a bir ara bak istersen @Çiğdem- le birlikte izlediğim en fantazik dizidir :)
o bana yeterrr işteeee darly birinci olması zaten @OzaN ve sen oyüzden çatlıyorsunuz:F

İlk bölüme bir bakarım bir ara belki ama beğeneceğimi hiç sanmıyorum. :D

black sails, orphan black, gotham, twd, 4 dizimizde senle varmış işte :F:F:F

o bana yeterrr işteeee darly birinci olması zaten @OzaN ve sen oyüzden çatlıyorsunuz:F
Black Sails'i bıraktım ben sezonun yarısında. Orphan Black var sahi onu unutmuşum. :D

İlk bölüme bir bakarım bir ara belki ama beğeneceğimi hiç sanmıyorum. :D

Black Sails'i bıraktım ben sezonun yarısında. Orphan Black var sahi onu unutmuşum. :D
blck sails ve ressurectionu brakmadan izlemiştik cnm
kalıcı olarkta şuan orphan black twd ve gotham var 5 diziye bakmısız yanı azmı :F:F

forever izliyormuydun sen 🙂🙂🙂

boobs ve baklava kalitesinden mi bahsediyon :F bak @destere arrowu bir izledi o günden beri oliver bana gelivır diyip duruyor :X
oliver ın baskülüne hayran kaldım :) adamdaki yetenekleri görsen:) tek bölüm izledim oliver eliyle adam döverken totosuyla karpuz kırıyordu? çok yönlü bir oğlan kaçırılmaz fırsat bence @Çiğdem- kapmadan sen kap :)

ayoll cw diyorsunuzda sen emre @OzaN şurda 6 dizim cw 18 diziden 6 tanecik cw sadece okadar az bir sayıyı nasıl büyütüyorsunuz :F:F:F
Rakamın düşük olması seninle alakalı değil CW'da zaten o kadar dizi var. Kanalın 18 tane dizisi olsa sen 6'sını izliyor olsan haklısın. :D