Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Khaleesi çok güzel birde adını unuttum şimdi şu minik adam iyi. :F Zaten diğerlerinin ne olduğu belli değil tam iyi karakter diyorum seviyorum bir bakıyorum adam şey çıkıyor ya da kadın. :F

Khaleesi'yi severdik ilk sezon. Sempatiktite ama sonra kezolaşıyor.ss
Cüce'yi seveni çokda ben sevemiyorum.:( İtici değil mi sence de.ss

Khaleesi'yi severdik ilk sezon. Sempatiktite ama sonra kezolaşıyor.ss
Cüce'yi seveni çokda ben sevemiyorum.:( İtici değil mi sence de.ss
Haha eee kadın ejderha annesi olmuyor mu? Ağırlığı olacak artık. :F

Yoo küçücük boyuyla neler yapıyor hatırlarsan kralın karısını nasıl kurtarmıştı. :D

Haha eee kadın ejderha annesi olmuyor mu? Ağırlığı olacak artık. :F

Yoo küçücük boyuyla neler yapıyor hatırlarsan kralın karısını nasıl kurtarmıştı. :D

Bir tek Sansa'yı kurtardığı için sevmiştim ben onu onun dışında pek sevemedim. Hangi kralın karsını Cercieyi mi.:X

Sen GoT2u tahmin ediyorsun.:F Dha ejderhalar yokki ayrıca spoi nerden yedin.:F

Bir tek Sansa'yı kurtardığı için sevmiştim ben onu onun dışında pek sevemedim. Hangi kralın karsını Cercieyi mi.:X

Sen GoT2u tahmin ediyorsun.:F Dha ejderhalar yokki ayrıca spoi nerden yedin.:F
Evet o. :D Tahminden ziyade arkadaşlarım hep anlatıyor ama zaten tahmin edilir yani o koca koca yumurtalar ne olacak. :F

Cercie sadece kralın karısı değil kardeşi ayrıca yada ablası.:F

Bilmem ben tahmin edememiştim bir anda oldu şaşırmıştım.:F
Çok hızlı geçtim oraları ama karısı gibi duruyor. 😛

Yahu hep yumurtalara zoom yapıyordular elbet ondan bir şey çıkacağı belliydi. :D

Zaten karısı ama Cüce'ninde ablası.:F

Tamam anladım.:(
Of ne karıştırdın kralın karısı işte onun ablası olduğunu araya katmana ne gerek vardı şimdi. :D Ben de diyorum nasıl kralın ablası oluyor ben mi yanlış izledim. :F Neticede kurtardı işte o boyuyla hem de tüm kızlar hayran malum. :A

Of ne karıştırdın kralın karısı işte onun ablası olduğunu araya katmana ne gerek vardı şimdi. :D Ben de diyorum nasıl kralın ablası oluyor ben mi yanlış izledim. :F Neticede kurtardı işte o boyuyla hem de tüm kızlar hayran malum. :A
Kim neresine hayran onun.:F İlerleyen bölümlerde kız bulamıyorlar buna tek eşliliğe geçiyor.:F

Tamam işte Ablası olduğu içinde kurtardı onu diyorum kurtaracak tabi. Çünkü Lennister Lennister'ı korur.:F

Kim neresine hayran onun.:F İlerleyen bölümlerde kız bulamıyorlar buna tek eşliliğe geçiyor.:F

Tamam işte Ablası olduğu içinde kurtardı onu diyorum kurtaracak tabi. Çünkü Lennister Lennister'ı korur.:F
Hadi ya. :D Ama her bölüm bir kızla münasebet içinde nasıl bulamayacak merak ettim. :F

Sen cüce olsan kurtarabilir miydin burada demek istediğim bu. :T:

Hadi ya. :D Ama her bölüm bir kızla münasebet içinde nasıl bulamayacak merak ettim. :F

Sen cüce olsan kurtarabilir miydin burada demek istediğim bu. :T:
İşte Sibel Kekilli reis geliyor başını bağlıyor cücenin.:F

Ben olsam öyle maceralara atılmazdım demir tahtta oturup günümü gün ederdim.:F

biraz izledim iç açıcı değildi bıraktım 1.sezon bitmeden :F
face'te yabancı dizi grubunda çok övüyorlar başlayacağım ben de ama bir de sizin yorumlarınızı alayım dedim :D

Yok maalesef. Her nasılsa bu kadar çok yabancı dizi kurdu olan bir forumda hiç izleyeni yok. :D

Sen de izleme bir ara hep beraber deneriz. :):)
ilginç bir durum. madem öyle diyorsun erteleyeyim biraz izlemeyi :D