Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bunlardan en önemlisi z-ntion cnm o diziye daha öncelik ver twd ilede aynı türden zaten daha ço hoşuna gider eminimki 😉😉😉
ya ben o dizinin çok önceden çıkacağını biliyordum ama fragmanlarını izleyince böyle hayal kırıklığna uğradım :( fan yapımı dizi gibi duruyor

ya ben o dizinin çok önceden çıkacağını biliyordum ama fragmanlarını izleyince böyle hayal kırıklığna uğradım :( fan yapımı dizi gibi duruyor
cnm @destere ve ben keyifle izledik hatta znationunu bu ilk sezonu twd nin bu son izlediğimiz araya kadarkı bölümlerinden daha keyifliydi önemli olanda sıkılmamak bence 🙂🙂🙂

10 dk önce jennifer carpenter'ın sea of fire ile döneceğini 2 dk önce de abc'nin diziyi iptal ettiğini öğrendim. YI-KIL-DIM :&

10 dk önce jennifer carpenter'ın sea of fire ile döneceğini 2 dk önce de abc'nin diziyi iptal ettiğini öğrendim. YI-KIL-DIM :&
ABC dizisiyle döneceğine hiç dönmesin bence. Tırt çıkma ihtimali yüksek işti. :):)

USA dizisiyle anlaşmış herhalde gerçi o da pek sağlam sayılmaz ama belki iyi olur diyelim. :D

Kanal demişken bu CNBC-e nerden buluyor böyle dizileri adını ilk defa duyduğum diziler. :F

Yok ya kendim izlemek varken ne yapayım sansürlü CNBC-e'yi. :D

CNBC-e'den izlemeye değer tek şey Jimmy Fallon. Bence o tip programlara ağırlık vermeliler. Hem ne zaman rastlansa izlenecek türden şeyler hem de internette Türkçelerini bulmak mümkün değil. :):)
Doğru tabii sansürlüyorlar ama e2 iyi Türkçe dublajlı yayınlıyor dizileri, programları dublajlı sevenler için iyi bir alternatif. :D

Ben de Ellen'i izliyordum. :A

Merlin'i izlerdim önceden. :D Şu sıralar düzenli izlediğim diziler yok ama 2 Broke Girls ve The Exes'a falan bakıyorum :)
Merlin mi? :love1: İyi hatırlattın CNBC-e'de tanışmıştım dizimle. :bhr:

cw kanalının popüler dizilerinden the flash arrow ve the vampire diariesi yayınlıyor cnm
sonra teen wolf forever gibi bazı iddalı dizileride yayınlıyor yanı kaliteli diziler yayınlanıyor 🙂
Yani izliyorsun. :) O dizilerin yayınlandığını bilmiyordum denk de gelmedim açıkçası geç saatte herhalde yayınlanıyor. :D