arkadaki oturan gözlüklüyü gözüme kestirdim
arkadaki oturan gözlüklüyü gözüme kestirdim
hahahahaha mavi şortlu iyiymiş
hahahahaha mavi şortlu iyiymiş
çiğdem valla stv deki belgesellerdeki sırtlan gibisin avını gözüne hemen kestiriyonarkadaki oturan gözlüklüyü gözüme kestirdim
aaa sensin sırtlan beeee ceylanım bençiğdem valla stv deki belgesellerdeki sırtlan gibisin avını gözüne hemen kestiriyon
ewvet benim ceylanım )aaa sensin sırtlan beeee ceylanım ben
ahahahaha herşeyide kendine bağlama sendeewvet benim ceylanım )
başkasınamı bağlayayım? herkes öncelikle kendisini düşünür insanın doğasında var bencillik güzel bişey görünce almak istersin ) kuma olayınıda o yüzden açıyorum ya zaten çünkü bir tane alınca dünyada güzeller bitmiyor her gördüğünü kapmak lazımahahahaha herşeyide kendine bağlama sende
dikkat ette başkasıda olsun derken elindekinide kaçırma cnmbaşkasınamı bağlayayım? herkes öncelikle kendisini düşünür insanın doğasında var bencillik güzel bişey görünce almak istersin ) kuma olayınıda o yüzden açıyorum ya zaten çünkü bir tane alınca dünyada güzeller bitmiyor her gördüğünü kapmak lazım
ayoll bir kez bana aşık olan bir daha bırakmaz zaten )dikkat ette başkasıda olsun derken elindekinide kaçırma cnm
ewvet benim ceylanım )
eye candy dizisi başladı dün konu güzel gibi başroldeki kız zaten süper 93'lüymüş çiğdeme abla diyor yani )) tam showtimelık diziymiş mtv de her şey açık açık gözükmezahahahaha herşeyide kendine bağlama sende
Kız güzel de dizide ilgi çekici en ufak bir şey yok.eye candy dizisi başladı dün konu güzel gibi başroldeki kız zaten süper 93'lüymüş çiğdeme abla diyor yani )) tam showtimelık diziymiş mtv de her şey açık açık gözükmez
@sürgünüm @Harunnn60 @OzaN
senle sürgünümün ilgisini çekmese de olur ben daha genel izleyiciyi düşümdümKız güzel de dizide ilgi çekici en ufak bir şey yok.
fragman süper kızlarda harika bu diziye bir konu şart @OzaN ın üstünde mahalle baskısı yapmak farz oldueye candy dizisi başladı dün konu güzel gibi başroldeki kız zaten süper 93'lüymüş çiğdeme abla diyor yani )) tam showtimelık diziymiş mtv de her şey açık açık gözükmez
aaa ne ablası beee 2 yaş var aramızda eşşek akdar kız ufalsında cebime girsin barieye candy dizisi başladı dün konu güzel gibi başroldeki kız zaten süper 93'lüymüş çiğdeme abla diyor yani )) tam showtimelık diziymiş mtv de her şey açık açık gözükmez
evet senden büyük gösteriyoraaa ne ablası beee 2 yaş var aramızda eşşek akdar kız ufalsında cebime girsin bari
o erken buruşucak ben ise genc kız gibi görünücemevet senden büyük gösteriyor
yaş geldikten sonra buruşmasa ne yazar bak mesela ajda pekkan @destere nin füzyonlarına taş çıakrtıyor dış görünüş olarak ama yaşını biliyi herkes bakan yoko erken buruşucak ben ise genc kız gibi görünücem
yaşş olarakta gencim bennn 50 yaşıma kadar işşş çıkar yani 30 yıl var ortalama daha önümdeyaş geldikten sonra buruşmasa ne yazar bak mesela ajda pekkan @destere nin füzyonlarına taş çıakrtıyor dış görünüş olarak ama yaşını biliyi herkes bakan yok
bunlardan en önemlisi z-ntion cnm o diziye daha öncelik ver twd ilede aynı türden zaten daha ço hoşuna gider eminimki 😉😉😉