Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merlin mi? :love1: İyi hatırlattın CNBC-e'de tanışmıştım dizimle. :bhr:

Yani izliyorsun. :) O dizilerin yayınlandığını bilmiyordum denk de gelmedim açıkçası geç saatte herhalde yayınlanıyor. :D
geç değil cnm the flash her pazar akşam 21:00
özellikle arrow hergün hafta için 18:00 1.sezondan yeni başladı @Harunnn60 değerlendirebilirsin :F:F:F

televizyondan izlemek güzel oluyor ama alt yazı olduğundan annem izlettirmiyor genelde:F

geç değil cnm the flash her pazar akşam 21:00
özellikle arrow hergün hafta için 18:00 1.sezondan yeni başladı @Harunnn60 değerlendirebilirsin :F:F:F

televizyondan izlemek güzel oluyor ama alt yazı olduğundan annem izlettirmiyor genelde:F
Ilk bölümden mi ? :D
Genel olarak adı duyulmamış dizileri alıyor ama. :D

Siz CNBC-e ya da e2'den dizi takip ediyor musunuz? :D @Harunnn60 @OzaN @Çiğdem- @destere @xemrexxx @yatutarsa @kaan955
Oda doğru ama game of thorones ve the walking dead yayınlamasi çok iyi
E2 de belgeseller de var öğlen tavsiye ederim :)

Siz CNBC-e ya da e2'den dizi takip ediyor musunuz? :D @Harunnn60 @OzaN @Çiğdem- @destere @xemrexxx @yatutarsa @kaan955
hayır ? izlemiyorum

hiçbir filmi diziyi tv de izlemeyi sevmiyorum sansür diye adamın sigarasına çiçek koydukları an benim için tv kanalı bitmiş demektir :)

cnm @destere ve ben keyifle izledik hatta znationunu bu ilk sezonu twd nin bu son izlediğimiz araya kadarkı bölümlerinden daha keyifliydi önemli olanda sıkılmamak bence 🙂🙂🙂
canım destere demişsin bana :)) ne güzel :)

Son düzenleme:
Çiğdem kendine yakın gördüğü insanlara canım diyor destere :D sana özel bir durum yok :D
@Çiğdem- aynı sözü size sıradan bir şekilde söylüyor ama bana söylerken kız aynı zamanda bir yandanda göz kırpıyor falan:) sen anlamazsın bu işlerden :)
hem sen niye kızla aramızı yine soğutmaya çalışıyorsun ne polim peşindesin anlamadım :))

@Çiğdem- aynı sözü size sıradan bir şekilde söylüyor ama bana söylerken kız aynı zamanda bir yandanda göz kırpıyor falan:) sen anlamazsın bu işlerden :)
hem sen niye kızla aramızı yine soğutmaya çalışıyorsun ne polim peşindesin anlamadım :))
Dostum ben destere :) sizin iyiliğinizi düşünüyorum :D

Dostum ben destere :) sizin iyiliğinizi düşünüyorum :D
hahahahahah ayyy bu @destere birgün seni doğrucak vlla kıtır kıtır @Harunnn60 büyük tehrike altındasın bence :F:F:F

E2'yi 1*2 sene önceye kadar yaz geceleri izliyordum, yemek yedikten sonra bir dizi keyfi atıp haxballa felan geçiyorduk forumda.

e2 candır kısacası. Tabi bölüm takip etmek değil amaç, bir zevk sanatı. :D

Onun dışında gelmiş geçmiş en büyük üstat Conan ve onun dışında Jimmy'i takip etmişliğim var kanallarda demek daha doğru benim adıma.