@xemrexxx kaliteden anlıyor demek istemedim cnm bukadar cw kanalını kötüleyen birisi cw dizisi izliyorsa dizi kalitelidir yanı onu demek istedimSupernaturel güzel evet şimdi boşum izlemek istersem izlerim aslında niye üşeniyorum anlamadım, @destere izlememem için büyü mü yaptı anlamadım ki.
Niye Emre izleyince çok kaliteli mi oluyor? Oradan ne anlamam gerek?
Dediğin diğer dizileri de duymuştum isimlerini, yabancı gelmedi yani haklısın.
süpernational ın ilk sezonunu tümden izlemiştim
Breaking Badbence en iyisi syfy cücük kadar bütçeleri ile sınırlı alanda iyi diziler yapiyiler
parlak varsa tabi destere izler jensenı josephi sana bırakacak göz var mı desterede
CW ci değilimde güzel birşey görürsem kanal farketmiyor hemen izlerim
ayyy sende ciddi ciddi kıskanıyorsun şu adamıCW ci değilimde güzel biye görürsem kanal farketmiyor hemen izlerim
sadece CW de senin oliver lı arrow berbat bir dizi diyebilirim diğerleri yine orta halli diziler
hayır bence aşık olmuş ama beğenmemiş gibi yapıyorayyy sende ciddi ciddi kıskanıyorsun şu adamı
neresini kıskanayım adam uçan deve kuşu hayatımın hiç bir anında arkası büyük kafası küçük devekuşu olma isteğim olmadı )ayyy sende ciddi ciddi kıskanıyorsun şu adamı
ama oliver karpuzunun kızkardeşi çok hoş ona aşık oldum )hayır bence aşık olmuş ama beğenmemiş gibi yapıyor
hhahahahahahhaha sen öldürürsün insanı varyaneresini kıskanayım adam uçan deve kuşu hayatımın hiç bir anında arkası büyük kafası küçük devekuşu olma isteğim olmadı )
ama oliver karpuzunun kızkardeşi çok hoş ona aşık oldum )
hell on wheels miş bende inandım ) hell on wheels i sadece bir ben izliyorum birde bir ara @Forumdash izlemiştiBreaking Bad
Thé walking dead
Mad Men
Turn
Thé killing
Hell on wheels
Daha sayayim mi )))
AMC de izlediğim tüm diziler kaliteli harika dizilere imza atıyorlar tek eksikleri HBO kadar cesur sahneleri yayınlamamaları biraz ailevari takılıyorlar
Hell on wheels yazarken izliyorum demedim dizini kaliteli olduğunu söyledim izlediğimi nerden çıkardınhell on wheels miş bende inandım ) hell on wheels i sadece bir ben izliyorum birde bir ara @Forumdash izlemişti
turn pek bir şeye benzemiyor
AMC de izlediğim tüm diziler kaliteli harika dizilere imza atıyorlar tek eksikleri HBO kadar cesur sahneleri yayınlamamaları biraz ailevari takılıyorlar
ben izliyorum dediğini sandım isyan ettim bir an)Hell on wheels yazarken izliyorum demedim dizini kaliteli olduğunu söyledim izlediğimi nerden çıkardın
Kanal ailelere önem veriyor bence iyi yapıyor
Yok izlemedim ama kovboylu dizi galiba e2 yayınlıyor du )ben izliyorum dediğini sandım isyan ettim bir an)
kovboylu ?Yok izlemedim ama kovboylu dizi galiba e2 yayınlıyor du )
Neyse bugün iki dizi izledim @sokak sanati GoT'u unuttum demiştim ya hızlıca 8'e kadar izledim 9'dan devam edicem.
Birde benim şişman ikiliyi izledim dizi güzelde sarmamaya başladı o zenci çift de fena değil.
Tamam edicem.GoT'a devam etmene sevindim. Bence 9-10'u izle 2. sezon cepte.
Senin diğer dizi komedi galiba ben pek ilgilenmiyorm.
Tamam edicem.
İkinci kısım sana değildi zaten ortaya söyledim.
Khaleesi çok güzel birde adını unuttum şimdi şu minik adam iyi. Zaten diğerlerinin ne olduğu belli değil tam iyi karakter diyorum seviyorum bir bakıyorum adam şey çıkıyor ya da kadın.Cidden bakm sana söyleyince bir daha izledim 9-10. bölümleri öyle güzel. Bua rada hiç sevdiğin karakter falan olmadı mı. Khaleesi ilk sezonda çok sevilirdi aynı şekilde Arya.