Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yabancıların kanal logolarına baktım da CW'ninki daha asortik duruyor. :D Ezmeyin kanalı artık. :(

kız cw nin 20 dizisi var sanki 7 tanecik dizisi var kanalın :F
Rakamın düşük olması seninle alakalı değil CW'da zaten o kadar dizi var. Kanalın 18 tane dizisi olsa sen 6'sını izliyor olsan haklısın. :D
aaaa sanki kanunsuz suç işliyorum sanacak görende yaaa hahaha :F:F:F

Yabancıların kanal logolarına baktım da CW'ninki daha asortik duruyor. :D Ezmeyin kanalı artık. :(
en iyi fantastik diziler orada cnm sen diğerlerine bakma en kaliteliler orada 🙂🙂

kanal fanı değilim de galiba anti kanal fanıyım :F senede 20 dizi izliyim daha cbs dizisi izlemedim :F
'CW' demek istedin sanırım. :D Hitap etmiyorsa sana yapacak bir şey yok, izlemezsen izleme sanki Emre bizi izlemiyor diye üzülecekler. :F (Daha 1 dizisini izledim beğendim, beğendiysem o kadar dandik bir kurum değildir. :A)

'CW' demek istedin sanırım. :D Hitap etmiyorsa sana yapacak bir şey yok, izlemezsen izleme sanki Emre bizi izlemiyor diye üzülecekler. :F (Daha 1 dizisini izledim beğendim, beğendiysem o kadar dandik bir kurum değildir. :A)
yok lo cw den reignle the 100 ü izliyim :X zaten düzelttim cbs den scorpions ı izliyimişim

the 100 e iki bölüm bende bakmıştım dizide favori olarak sarı clarke ile esmer octavia yı tutuyorum bırakmıyorum :)
octavia yı senden önce tuttum hem sen finn i şey eetmemiş miydin :F @Çiğdem-

pll kalitesinde değilmiş :))
kaliteli çok sahnesi misal

Deminder beri CW'yi kötülemiyor muydun? :D Bu yabancı kanal kavgalarına zor alışacam gibi. .ss
kötülemiyorum ki @Çiğdem- in kanal fanlığını eleştiriyorum :F

Neyse bugün iki dizi izledim @sokak sanati GoT'u unuttum demiştim ya hızlıca 8'e kadar izledim 9'dan devam edicem. :Z

Birde benim şişman ikiliyi izledim dizi güzelde sarmamaya başladı o zenci çift de fena değil. :D

cnm 6 dizisi var amerikanın en iyi dizileri kuşkusuz
1-süpernatural kalitesini konusmaya gerek yok
2- vampire diaries var vampir dizisi ve oda çok köklü bir dizi
3-the originals bu dizide vampire diariesin yan dizisi ve oldukça popüler
4- arrow arrowun kalitesini konusmaya gerek yok batman tarzı harika bir dizi
5- the flash buda arrowun yan dizisi bu yıla damga vuran yeni dizilerden
6- the 100 @xemrexxx te izliyor kalitesini ordan anla

6 diziside en iyi amerikan dizilerinden :Z:Z:Z

cnm 6 dizisi var amerikanın en iyi dizileri kuşkusuz
1-süpernatural kalitesini konusmaya gerek yok
2- vampire diaries var vampir dizisi ve oda çok köklü bir dizi
3-the originals bu dizide vampire diariesin yan dizisi ve oldukça popüler
4- arrow arrowun kalitesini konusmaya gerek yok batman tarzı harika bir dizi
5- the flash buda arrowun yan dizisi bu yıla damga vuran yeni dizilerden
6- the 100 @xemrexxx te izliyor kalitesini ordan anla

6 diziside en iyi amerikan dizilerinden :Z:Z:Z
Supernaturel güzel evet şimdi boşum izlemek istersem izlerim aslında niye üşeniyorum anlamadım, @destere izlememem için büyü mü yaptı anlamadım ki. :A

Niye Emre izleyince çok kaliteli mi oluyor? Oradan ne anlamam gerek? :A

Dediğin diğer dizileri de duymuştum isimlerini, yabancı gelmedi yani haklısın. :)

Supernaturel güzel evet şimdi boşum izlemek istersem izlerim aslında niye üşeniyorum anlamadım, @destere izlememem için büyü mü yaptı anlamadım ki. :A

Niye Emre izleyince çok kaliteli mi oluyor? Oradan ne anlamam gerek? :A

Dediğin diğer dizileri de duymuştum isimlerini, yabancı gelmedi yani haklısın. :)
ben izleyince kalite puanı 50 den 80e çıkıyor direkt:A