Kimler oynuyordu? Bir ipucu verI don't know
Oyuncuları bilsem diziyi de bulurdumKimler oynuyordu? Bir ipucu ver
İki aile mi?Oyuncuları bilsem diziyi de bulurdum
No, 90'ların sonlarından bir diziydiİki aile mi?
İnce ince YaseminceNo, 90'ların sonlarından bir diziydi
Onu bilmeyen yoktur bence
Sen gene bomba mı yedinO halde @The_Erinch ve @Zeyno yu göreve çağırıyorum iki eski toprak illa ki bilirler @12.Adam @Doğan belki siz de bilirsiniz; Bir tane dizi vardı yine ismi aklıma gelmiyor, bir aile var böyle bir evde gizli yaşıyorlar çatı katında. Evin halkı gece uyuyunca filan bunlar evde dolaşıyor, garip bir diziydi adı neydi
Dizide bir aile var, onlar evin çatı katında saklanıyor işte. Evin sahipleri ise bunların farkında değil. Gece uyuduklarında, bu saklanan aile ortaya çıkıyor. Gündüzleri ise kapalı şekilde bekliyorlar. Haliyle garip bir diziydi ve akılda kaldıSen gene bomba mı yedin
Bu diziyi Melek ve Zeynoda bilmiyorsa bilen yoktur birde diğer bastonlu @Forumdash sormalı @Angelica @Zeyno
O kadar da eski bi yapım değil ya bence çok hatırlayan olur 😉 Hatırlıyorum ama izlememiştim bu diziyi ben ..Bu diziyi Melek ve Zeynoda bilmiyorsa bilen yoktur birde diğer bastonlu @Forumdash sormalı @Angelica @Zeyno
Bu diziyi Melek ve Zeynoda bilmiyorsa bilen yoktur birde diğer bastonlu @Forumdash sormalı @Angelica @Zeyno
Van HelsingDizide bir aile var, onlar evin çatı katında saklanıyor işte. Evin sahipleri ise bunların farkında değil. Gece uyuduklarında, bu saklanan aile ortaya çıkıyor. Gündüzleri ise kapalı şekilde bekliyorlar. Haliyle garip bir diziydi ve akılda kaldı
@bazinga belki sen hatırlıyorsundurVan Helsing
Parasite değil mi bu?@bazinga belki sen hatırlıyorsundur
Bir yerli dizi ismini bulamadım, 90’ların sonu ya da 2000’lerin başlarındaydı bu dizi. Dizide bir aile var, bunlar borç filan nedeniyle evden taşınmak zorunda kalıyorlar daha doğrusu evsiz kalıyorlar ama taşınmak yerine evin çatı katına (apartmanın değil evin içindeki çatı katı) saklanıyorlar, yemekleri filan orada pişiriyorlar ve evin yeni sahipleri bunların farkında olmadan yaşıyor. Evin yeni sahipleri geceleri uyuduğunda, bu çatı katında saklanan aile gizlice evin içinde dolaşıyor vb….
İsmi neydi bu dizinin
Bence Van Helsing @TolstoyevskiParasite değil mi bu?
Hiç tanıdık gelmedi, izlememişim demek ki. İzlesem hatırlardım...
Dizide bir aile var, onlar evin çatı katında saklanıyor işte. Evin sahipleri ise bunların farkında değil. Gece uyuduklarında, bu saklanan aile ortaya çıkıyor. Gündüzleri ise kapalı şekilde bekliyorlar. Haliyle garip bir diziydi ve akılda kaldı