Pekalaİlk defa duydum @Dosi
Pekalaİlk defa duydum @Dosi
Evet izledim o Feride kısmı sonra ek olmuştu. Kocasından nefret ediyordum. Yalnız şuan Feride'nin siması aklımda değil şu yemek gezi programı yapan kadınmıydı acabaFarklı Desenler Feride izlediniz mi @Dosi @Tolstoyevski @Angelica o da çok iyiydi Sürükleyici bir dizi bol entrikalı
Verdiğin cevaba bak 😱Evet
Aynen
------
Evet
Aynen
------
Evet
Aynen
------
Evet
Aynen
------
Evet
Aynen
Yok o değildi o farklıydı Feridenin kocası onu aldatıyordu sanırım evet sonradan eklendi Feride kısmıEvet izledim o Feride kısmı sonra ek olmuştu. Kocasından nefret ediyordum. Yalnız şuan Feride'nin siması aklımda değil şu yemek gezi programı yapan kadınmıydı acaba
İlk dizisi Yaprak Dökümü.O da mı vardı. Aaa dur galiba Survivor sonrası ilk dizi projesiydi. Hayal meyal aklımda
Evet ben de ilk orda izledim. Yarışma sonrası ilk dizi demek istedimİlk dizisi Yaprak Dökümü.
Farklı Desenler Feride izlediniz mi @Dosi @Tolstoyevski @Angelica o da çok iyiydi Sürükleyici bir dizi bol entrikalı
En güzelini izlememişsinOnu fazla izlememiştim ben ya
Hee aynen yarışma sonrası ilk.Evet ben de ilk orda izledim. Yarışma sonrası ilk dizi demek istedim
Söz dizisinde de çok iyiydi. Teşkilat'a imajı senlik değil
Yok artık 😱 neyse zevk meselesiHee aynen yarışma sonrası ilk.
Söz dizisinde sakalsız bıyıksız olduğu için iyi değildi bana göre. Teşkilat'ta ilgi çekici bir imajı var kötünün iyisi, gideri var yani.
Sen beğenmiyor musun şimdiki imajını?Yok artık 😱 neyse zevk meselesi
Adamı 10 yaş yaşlandırmışlar, göbekli biri yapmışlar. Söz dizisinden farklıSen beğenmiyor musun şimdiki imajını?
İki aile olabilir mi?O halde @The_Erinch ve @Zeyno yu göreve çağırıyorum iki eski toprak illa ki bilirler @12.Adam @Doğan belki siz de bilirsiniz; Bir tane dizi vardı yine ismi aklıma gelmiyor, bir aile var böyle bir evde gizli yaşıyorlar çatı katında. Evin halkı gece uyuyunca filan bunlar evde dolaşıyor, garip bir diziydi adı neydi
Hayır 90’ların sonlarında ya da 2000’lerin başlarından bir diziİki aile olabilir mi?
Kasları ne durumda acaba, çok iyi bir vücuda sahipti.Adamı 10 yaş yaşlandırmışlar, göbekli biri yapmışlar. Söz dizisinden farklı
En güzelini izlememişsin
Araba kazası... Aklıma hep o geliyor.Bu konuya en yakışacak dizi 🥰
Hangi kanalda yayınlandı?Hayır 90’ların sonlarında ya da 2000’lerin başlarından bir dizi
I don't knowHangi kanalda yayınlandı?