The_Erinch
Favori Üye
İşte bu, Parasite de neymiş biz çok öncesinde çekmişiz------
En bi sevdiğim
1997 diyor olm...Sen daha altına işiyordun
İzlemedim ama hiçBu diziyi Melek ve Zeynoda bilmiyorsa bilen yoktur birde diğer bastonlu @Forumdash sormalı @Angelica @Zeyno
Hayır çocukken tekrarlarını izlemiştim en azından birkaç bölüm1997 diyor olm...Sen daha altına işiyordun
Muhteşem bir dizidir ilk sezonu özellikle. İkinci sezon ortalama.Şu diziyi biliyor musun peki Oha o zamanlar ne güzel bir bölüm 45 dakikaymış, şimdi 4 katı filan :S
Harika ötesi bir işti. İlk bölümden son bölüme kadar efsane.Meltem Cumbul başroldeydi çok severdim diziyi @denizz19 çok severdi
Serkan Keskin.Şu diziyi severek izliyordum. 10 bölüm sürdü sadece. O zamanlar Beyaz Gelincik etkisi ile Sezin Akbaşoğulları yer alıyor diye bakmıştım. Orhan Kılıç'ı ilk kez bu dizide görmüştüm o dönem. Yakışıklı bulmuştum @serhatt
Konusu güzeldi ama tutunmadı dizi.
------
@Tolstoyevski @MEnes @Araf 56. dakikaya bakın kim var
Sadece başroller aklımda kalmıştı. Rast gele atlayınca denk geldi. İnsan çok sonradan 'aaa bu oyuncuda varmış' diyorSerkan Keskin.
Film ve dizi izleyip tecrübe kazanınca, tanımaya başlayınca fazlasıyla diyor insan.Sadece başroller aklımda kalmıştı. Rast gele atlayınca denk geldi. İnsan çok sonradan 'aaa bu oyuncuda varmış' diyor
Zamanında izleyip unuttukları oluyor insanın. O an tanısan bile. Sonra bir gün eski bir dizi açıyorsun hakim olduğun, ve vay be, bu isimlerde varmış diyorsunFilm ve dizi izleyip tecrübe kazanınca, tanımaya başlayınca fazlasıyla diyor insan.
Gençken fena değilmiş evet.Şu diziyi severek izliyordum. 10 bölüm sürdü sadece. O zamanlar Beyaz Gelincik etkisi ile Sezin Akbaşoğulları yer alıyor diye bakmıştım. Orhan Kılıç'ı ilk kez bu dizide görmüştüm o dönem. Yakışıklı bulmuştum @serhatt
------
@Tolstoyevski @MEnes @Araf 56.23 dakikaya bakın kim var
İsmail Abi'm benim beee...Şu diziyi severek izliyordum. 10 bölüm sürdü sadece. O zamanlar Beyaz Gelincik etkisi ile Sezin Akbaşoğulları yer alıyor diye bakmıştım. Orhan Kılıç'ı ilk kez bu dizide görmüştüm o dönem. Yakışıklı bulmuştum @serhatt
------
@Tolstoyevski @MEnes @Araf 56.23 dakikaya bakın kim var
Giydiği gömlek rengi nedeni ile onu izlemiş gibi oldum şuan bakarken @Arafİsmail Abi'm benim beee...
Yüzü hâlâ aynı gibi. En son izlediğimde yaniGençken fena değilmiş evet.
Sezin Akb. Beyaz Gelincik'ten sonra dikiş tutturamadı pek başrollerde. Bende çok severim kendisini.
Ceketi de olsaymış pullu pullu tam olurmuş... Ama zaten adamı her gördüğünde gözler ister istemez İsmail Abi'den izler arıyor...Giydiği gömlek rengi nedeni ile onu izlemiş gibi oldum şuan bakarken @Araf
------
Yüzü hâlâ aynı gibi. En son izlediğimde yani
Beyaz Gelincik zamanı ilk bölümler sevmiyordum Bizim Evin Halleri dizisinde gıcık geliyordu. Sonra bu dizi sayesinde sevdim
Artık yeni sezon gelmişken avatar değiştirme zamanı gelmedi mi?Ceketi de olsaymış pullu pullu tam olurmuş... Ama zaten adamı her gördüğünde gözler ister istemez İsmail Abi'den izler arıyor...
Muhteşem bir dizidir ilk sezonu özellikle. İkinci sezon ortalama.
------
Harika ötesi bir işti. İlk bölümden son bölüme kadar efsane.
Yaşlandı be ne aynısı.Giydiği gömlek rengi nedeni ile onu izlemiş gibi oldum şuan bakarken @Araf
------
Yüzü hâlâ aynı gibi. En son izlediğimde yani
Beyaz Gelincik zamanı ilk bölümler sevmiyordum Bizim Evin Halleri dizisinde gıcık geliyordu. Sonra bu dizi sayesinde sevdim
Yine avatardaki gibi birlikte üçlü bir sahneleri olsun neden olmasın...Artık yeni sezon gelmişken avatar değiştirme zamanı gelmedi mi?
yeni hallerini al olmadı