Yerli Diziler | Genel Yorum & Sohbet Konusu 📺

Şu diziyi severek izliyordum. 10 bölüm sürdü sadece. O zamanlar Beyaz Gelincik etkisi ile Sezin Akbaşoğulları yer alıyor diye bakmıştım. Orhan Kılıç'ı ilk kez bu dizide görmüştüm o dönem. Yakışıklı bulmuştum :A @serhatt

Konusu güzeldi ama tutunmadı dizi.

------

@Tolstoyevski @MEnes @Araf 56.23 dakikaya bakın kim var :A

Şu diziyi severek izliyordum. 10 bölüm sürdü sadece. O zamanlar Beyaz Gelincik etkisi ile Sezin Akbaşoğulları yer alıyor diye bakmıştım. Orhan Kılıç'ı ilk kez bu dizide görmüştüm o dönem. Yakışıklı bulmuştum :A @serhatt

------

@Tolstoyevski @MEnes @Araf 56. dakikaya bakın kim var :A
Serkan Keskin. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Film ve dizi izleyip tecrübe kazanınca, tanımaya başlayınca fazlasıyla diyor insan. :A
Zamanında izleyip unuttukları oluyor insanın. O an tanısan bile. Sonra bir gün eski bir dizi açıyorsun hakim olduğun, ve vay be, bu isimlerde varmış diyorsun :A
2008'e ait bir dizi :A

• Beğendim
Reactions: Araf

------

Gençken fena değilmiş evet. :A

Sezin Akb. Beyaz Gelincik'ten sonra dikiş tutturamadı pek başrollerde. :( Bende çok severim kendisini.

• Güldürdün

------

İsmail Abi'm benim beee... :A

• Güldürdün
İsmail Abi'm benim beee... :A
Giydiği gömlek rengi nedeni ile onu izlemiş gibi oldum şuan bakarken :A @Araf
------

Gençken fena değilmiş evet. :A

Sezin Akb. Beyaz Gelincik'ten sonra dikiş tutturamadı pek başrollerde. :( Bende çok severim kendisini.
Yüzü hâlâ aynı gibi. En son izlediğimde yani :A
Beyaz Gelincik zamanı ilk bölümler sevmiyordum Bizim Evin Halleri dizisinde gıcık geliyordu. Sonra bu dizi sayesinde sevdim :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt and MEnes
------

Beyaz Gelincik zamanı ilk bölümler sevmiyordum Bizim Evin Halleri dizisinde gıcık geliyordu. Sonra bu dizi sayesinde sevdim :A
Ceketi de olsaymış pullu pullu tam olurmuş... :A Ama zaten adamı her gördüğünde gözler ister istemez İsmail Abi'den izler arıyor... :A

• Güldürdün
Ceketi de olsaymış pullu pullu tam olurmuş... :A Ama zaten adamı her gördüğünde gözler ister istemez İsmail Abi'den izler arıyor... :A
Artık yeni sezon gelmişken avatar değiştirme zamanı gelmedi mi? :A
yeni hallerini al olmadı :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
------

Yaşlandı be ne aynısı. :A
Ben hep seviyordum. :A İlk başrol deneyimi olmasına rağmen çok iyi iş çıkarmıştı BG'de.

• Güldürdün