Maskeli Fedai
Favori Üye
Artık yeni sezon gelmişken avatar değiştirme zamanı gelmedi mi?
yeni hallerini al olmadı![]()
Şu avatar fosilleşti artık.. @MasacREYine avatardaki gibi birlikte üçlü bir sahneleri olsun neden olmasın...![]()
Artık yeni sezon gelmişken avatar değiştirme zamanı gelmedi mi?
yeni hallerini al olmadı![]()
Şu avatar fosilleşti artık.. @MasacREYine avatardaki gibi birlikte üçlü bir sahneleri olsun neden olmasın...![]()
Daha yaşlılarını beğendiğin oluyorYaşlandı be ne aynısı.
Ben hep seviyordum.İlk başrol deneyimi olmasına rağmen çok iyi iş çıkarmıştı BG'de.
Herkes bi sen değil sürekli değiştirsinŞu avatar fosilleşti artık.. @MasacRE
Ben güncele uyum sağlıyorum işte..Daha yaşlılarını beğendiğin oluyor![]()
Herkes bi sen değil sürekli değiştirsingeçen sene yeni avatar ayarlayacağım demişti ama laf ile kaldı
![]()
Bende hep aynı avatarlar arası dolanıp duruyorumBen güncele uyum sağlıyorum işte..![]()
Parantez..
Ama ama çelişiyorsun
Mesela? 😱Daha yaşlılarını beğendiğin oluyor
Herkes bi sen değil sürekli değiştirsingeçen sene yeni avatar ayarlayacağım demişti ama laf ile kaldı
![]()
Kenan İmirzalıoğluMesela? 😱
Bu saydıkların o adamdan taş ama, tabi beğeneceğim.Kenan İmirzalıoğlu
Barış Kılıç, Nihat Altınkaya'da ondan çok genç sayılmaz![]()
No, 90'ların sonlarından bir diziydi![]()
No, 90'ların sonlarından bir diziydi![]()
Komşu Komşu imişHangı kanal konu neydı bılırım belkı
------
Hangı kanal konu neydı bılırım belkı
Hiç bir şekilde ne gördüm ne duydumKomşu Komşu imiş@Dosi
Star ve nete bölumlerı var kardesımKomşu Komşu imiş@Dosi
Duymuştum benHiç bir şekilde ne gördüm ne duydum![]()
Değiştireceğim derken yeni Leyla ile Mecnun'a dair o tarz bir sahne olursa koyacağım demiştim... Komple başka bir şey koyma fikri de nereden çıktı...Ama ama çelişiyorsundeğiştireceğim demiştin. Herşey @Tolstoyevski 'nin avatarını ansızın yok etmesine bakar
![]()
Daha Leyla ile Mecnun yeniden çekeceği belli değilken demiştin 😱Değiştireceğim derken yeni Leyla ile Mecnun'a dair o tarz bir sahne olursa koyacağım demiştim... Komple başka bir şey koyma fikri de nereden çıktı...![]()
He sen geçen konuştuğumuzu demiyorsun daha önceki mesajdan bahsettin.Daha Leyla ile Mecnun yeniden çekeceği belli değilken demiştin 😱
Ondan dolayı dedim ben de![]()
Bu bölümü henüz izlemedim o yüzden spoiler yememek adına izlemeyeceğim...
Sen bu diziyi düzenli olarak takip mi ediyordun?...Bu bölümü henüz izlemedim o yüzden spoiler yememek adına izlemeyeceğim...Ama sahnenin başlığını gördüm ve güldüm...
![]()