Maskeli Fedai
Favori Üye
Artık yeni sezon gelmişken avatar değiştirme zamanı gelmedi mi?
yeni hallerini al olmadı
Şu avatar fosilleşti artık.. @MasacREYine avatardaki gibi birlikte üçlü bir sahneleri olsun neden olmasın...
Artık yeni sezon gelmişken avatar değiştirme zamanı gelmedi mi?
yeni hallerini al olmadı
Şu avatar fosilleşti artık.. @MasacREYine avatardaki gibi birlikte üçlü bir sahneleri olsun neden olmasın...
Daha yaşlılarını beğendiğin oluyorYaşlandı be ne aynısı.
Ben hep seviyordum. İlk başrol deneyimi olmasına rağmen çok iyi iş çıkarmıştı BG'de.
Herkes bi sen değil sürekli değiştirsin geçen sene yeni avatar ayarlayacağım demişti ama laf ile kaldıŞu avatar fosilleşti artık.. @MasacRE
Ben güncele uyum sağlıyorum işte..Daha yaşlılarını beğendiğin oluyor
Herkes bi sen değil sürekli değiştirsin geçen sene yeni avatar ayarlayacağım demişti ama laf ile kaldı
Bende hep aynı avatarlar arası dolanıp duruyorum yeni arayış yapmam gerekiyorBen güncele uyum sağlıyorum işte..
Parantez..Avatarıma Leyla ile Mecnun koymadığım gün öldüğüm gündür... (Çok mu iddiali oldu.. ) @Dosi
Ama ama çelişiyorsun değiştireceğim demiştin. Herşey @Tolstoyevski 'nin avatarını ansızın yok etmesine bakarAvatarıma Leyla ile Mecnun koymadığım gün öldüğüm gündür... (Çok mu iddiali oldu.. ) @Dosi
Mesela? 😱Daha yaşlılarını beğendiğin oluyor
Herkes bi sen değil sürekli değiştirsin geçen sene yeni avatar ayarlayacağım demişti ama laf ile kaldı
Kenan İmirzalıoğluMesela? 😱
Bu saydıkların o adamdan taş ama, tabi beğeneceğim.Kenan İmirzalıoğlu
Barış Kılıç, Nihat Altınkaya'da ondan çok genç sayılmaz
No, 90'ların sonlarından bir diziydi
No, 90'ların sonlarından bir diziydi
Komşu Komşu imiş @DosiHangı kanal konu neydı bılırım belkı
------
Hangı kanal konu neydı bılırım belkı
Hiç bir şekilde ne gördüm ne duydumKomşu Komşu imiş @Dosi
Star ve nete bölumlerı var kardesımKomşu Komşu imiş @Dosi
Duymuştum benHiç bir şekilde ne gördüm ne duydum
Değiştireceğim derken yeni Leyla ile Mecnun'a dair o tarz bir sahne olursa koyacağım demiştim... Komple başka bir şey koyma fikri de nereden çıktı...Ama ama çelişiyorsun değiştireceğim demiştin. Herşey @Tolstoyevski 'nin avatarını ansızın yok etmesine bakar
Daha Leyla ile Mecnun yeniden çekeceği belli değilken demiştin 😱Değiştireceğim derken yeni Leyla ile Mecnun'a dair o tarz bir sahne olursa koyacağım demiştim... Komple başka bir şey koyma fikri de nereden çıktı...
He sen geçen konuştuğumuzu demiyorsun daha önceki mesajdan bahsettin. Ona kesin değişirim dememişimdir ihtimaller dünyasına dahil etmişimdir o durumu...Daha Leyla ile Mecnun yeniden çekeceği belli değilken demiştin 😱
Ondan dolayı dedim ben de
Bu bölümü henüz izlemedim o yüzden spoiler yememek adına izlemeyeceğim... Ama sahnenin başlığını gördüm ve güldüm...
Sen bu diziyi düzenli olarak takip mi ediyordun?...Bu bölümü henüz izlemedim o yüzden spoiler yememek adına izlemeyeceğim... Ama sahnenin başlığını gördüm ve güldüm...