Bu dizi bir son hak ediyordu :/
Hiç bir oyuncu sanki başka projelere geçmedi daha. Acaba final garanti mi.
Özledik @Aserat
Özledik @Aserat
Bu dizi bir son hak ediyordu :/
Özledik @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 110180
Aynen. Benimde tepkim bu. Üzülüp kızmakta haklısın :/
Selena bile çok daha iyiydi Bile diyorum gerçi ama Selena cidden çocuk dizileri alanında gayet iyi diziydi. Acemi Cadı, Bez Bebek ve En İyi Arkadaşım (Cino) da çok iyiydi. Bir de eski Sihirli Annem yani en eskisi, Exxen yapımı remake olmayan @pompyBu dizi bir son hak ediyordu :/
Özledik @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 110180
İzlemedin bunu. Kıyasladığın türe bak. Sihir dizisi değil buSelena bile çok daha iyiydi Bile diyorum gerçi ama Selena cidden çocuk dizileri alanında gayet iyi diziydi. Acemi Cadı, Bez Bebek ve En İyi Arkadaşım (Cino) da çok iyiydi. Bir de eski Sihirli Annem yani en eskisi, Exxen yapımı remake olmayan @pompy
Süper kahraman işte, aşağı yukarı aynıİzlemedin bunu. Kıyasladığın türe bak. Sihir dizisi değil bu
Hepsini izledim. Acemi cadı orjinaline daha fazla hakimim. Bunlara Kayıp Prenses'te katmak gerekir hatta Köstebekgiller.Süper kahraman işte, aşağı yukarı aynı
O saydığım dizilere dair sıralaman nedir peki hepsini izlemişsindir kesin
Sanki istediğinden remake yaptı ingilterede dizi çekerken bitiyorum ben forum senaryosu İçin @Dosi @TolstoyevskiSelena bile çok daha iyiydi Bile diyorum gerçi ama Selena cidden çocuk dizileri alanında gayet iyi diziydi. Acemi Cadı, Bez Bebek ve En İyi Arkadaşım (Cino) da çok iyiydi. Bir de eski Sihirli Annem yani en eskisi, Exxen yapımı remake olmayan @pompy
Evet takip ediyorum, 2 bölüm eksiğim var ama zaten süresi kısa şip şak çözülür...Sen bu diziyi düzenli olarak takip mi ediyordun?...
Bu dizide seni çeken nedir?Evet takip ediyorum, 2 bölüm eksiğim var ama zaten süresi kısa şip şak çözülür...
Yok artık. Sen Dünya Hali dizsini mi izliyorsun 😱 neden düşük reyting aldığı belli oldu @Aserat @MasacRE @TolstoyevskiBu bölümü henüz izlemedim o yüzden spoiler yememek adına izlemeyeceğim... Ama sahnenin başlığını gördüm ve güldüm...
Bu diziyi ben de izlemeyi düşünüyorum, birkaç sahnesine denk geldim Leyla ile Mecnun kafasında bir dizi gibi, ilk bölüme şans vereceğimYok artık. Sen Dünya Hali dizsini mi izliyorsun 😱 neden düşük reyting aldığı belli oldu @Aserat @MasacRE @Tolstoyevski
Şuan izliyorsun GalibaHelal olsun Mesude savundun Eylül'ü
------
Kemal'in elini tuttu adama posta koydu ohh mis gibi sahne
Evet A2'deŞuan izliyorsun Galiba
Şu diziyi zamanında izledim ama artık tahammül edemiyorum. Hep hüzünEvet A2'de
------
Gökhan ölme😭😭😭 ilk gün izlediğim gibi heyecan yaşıyormm üzüntü yaşıyorum😭😭😭😭
Sizde dinleyin sizde benim gibi hüzünlenin
------
Birgül Ulusoy'cuğumun oyunculuğu der susarım👍👍
------
Ağlamayın beni de ağlatıcaksınız
Baya sarıyor kırgınnn çiçeklere dönmüş hayat herşey tamaaaaaamŞu diziyi zamanında izledim ama artık tahammül edemiyorum. Hep hüzün
Bir ara yeğenlerim sardı diziye, habire kısa video açarlardı. Sonra Aşk ve Mavi. Şimdide sıra Arka Sokaklar'daBaya sarıyor kırgınnn çiçeklere dönmüş hayat herşey tamaaaaaam
Aşk ve Mavi gerçekten çok harika 🥰🥰🥰Bir ara yeğenlerim sardı diziye, habire kısa video açarlardı. Sonra Aşk ve Mavi. Şimdide sıra Arka Sokaklar'da