No command...
dün yaptığı hareketi ona iade ettim sadece. Seinfeld konusundaNo command...
Seinfeld'e balon deyip şov yapmaya çalışan şahısa karşılık verdimBahsi geçen arkadaş @xdragxx mı?![]()
Balonun sözlük karşılığı
Haaaa kütüğe seslendin.Seinfeld'e balon deyip şov yapmaya çalışan şahısa karşılık verdim![]()
Benimde en sevdiğim dizilerden. Zaten bundan dolayı böyle yazdım onaSeinfield 🎈 olmaz.O bir başyapıttır. @xdragxx
Hocamla beni birbirimize kırdırmaya çalışıyorlar..Balonun sözlük karşılığı
Dün kendin başlattın..Hocamla beni birbirimize kırdırmaya çalışıyorlar..
aynen aslında gerçek balon Friends dizisi yoksa Seinfield çok iyi bir diziSeinfield 🎈 olmaz.O bir başyapıttır. @xdragxx
Balona balon demeyeyim mi..Dün kendin başlattın..
Demek ki mesaj yerine ulaşmışSeinfeld'e balon deyip şov yapmaya çalışan şahısa karşılık verdim![]()
Aha bir Seinfeldci dahaaynen aslında gerçek balon Friends dizisi yoksa Seinfield çok iyi bir dizi
Ben de balon dizinin kralına balon demeyim miBalona balon demeyeyim mi..
------
Demek ki mesaj yerine ulaşmışGüzeellll
![]()
balon 🎈 dizi olarak kimse KV'nin eline su dökemez.aynen aslında gerçek balon Friends dizisi yoksa Seinfield çok iyi bir dizi
Yok, asıl balon 🎈 diziyi hatırlatayım dedim.Balona balon demeyeyim mi..
------
Demek ki mesaj yerine ulaşmışGüzeellll
![]()
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi dizisine balon demek büyük hakaret.. Role yakışmıştı şimdi o yüzden buna da direk ofsayt veriyorumAha bir Seinfeldci daha
------
Ben de balon dizinin kralına balon demeyim mikendini mehdi sanan daha konuşmayı bile bilmeyen bir başrolün olduğu diziye üstelik..
İzlemediğin diziye balon demek iyiymişbalon 🎈 dizi olarak kimse KV'nin eline su dökemez.
Yok, asıl balon 🎈 diziyi hatırlatayım dedim.