- Reaksiyon puanı
- 115,846
- Puanı
- 1,060
Onu severek izledim baştan sona. Son bölümler tatmin etmedi o ayrı :/Aşk ve Mavi gerçekten çok harika 🥰🥰🥰
Onu severek izledim baştan sona. Son bölümler tatmin etmedi o ayrı :/Aşk ve Mavi gerçekten çok harika 🥰🥰🥰
Emrah'ın ayrılması felan ondan işte son bölümlerde ağır dram vardı Ali'nin ölmesi Elmas'ın yaptıklarının ortaya dökülmesi Hasibe'nin Fatma ile Cemal'i bilmesi felan Mavi desen zaten kadının acısı baya büyüktü...Onu severek izledim baştan sona. Son bölümler tatmin etmedi o ayrı :/
Aslında daha reytingi iyiydi. Diziyi galiba yapım kendisi bitirmek istedi. Başrol ayrılınca o büyü kalmıyor. Yinede iyi bağlamışlardı en sonunu. Mavi'yi Yaman ile birlik etmemelerine sevindim.Emrah'ın ayrılması felan ondan işte son bölümlerde ağır dram vardı Ali'nin ölmesi Elmas'ın yaptıklarının ortaya dökülmesi Hasibe'nin Fatma ile Cemal'i bilmesi felan Mavi desen zaten kadının acısı baya büyüktü...
Bu dizide seni çeken nedir?
Kesinlikle öyle. Ben de fragmanı falan hiç bir şeyi izlememiştim. Köyde iken ilk bölümüne rastladım Tv'de sonra baktım absürt ve komik bir iş. Zaten Tutunamayanlar'ı yapan ekip yapıyor ve yine L&M'ye benzeme çabaları üzerinden ilerlemişler ama epey komik bir iş olmuş. 50 dk 1 saat arası bölümleri de yağ gibi akıcı bir dizi olmasını sağlıyor ve bir çırpıda izletiyor. Tavsiye ederim...Bu diziyi ben de izlemeyi düşünüyorum, birkaç sahnesine denk geldim Leyla ile Mecnun kafasında bir dizi gibi, ilk bölüme şans vereceğim
Hahahaha yapmaaa... Ben kaliteli işleri izlerim ve bizim ülkede kaliteli işler reyting almaz...Yok artık. Sen Dünya Hali dizsini mi izliyorsun 😱 neden düşük reyting aldığı belli oldu @Aserat @MasacRE @Tolstoyevski
Televizyonu çökerttim exxeni yüklerken @MEnesKesinlikle öyle. Ben de fragmanı falan hiç bir şeyi izlememiştim. Köyde iken ilk bölümüne rastladım Tv'de sonra baktım absürt ve komik bir iş. Zaten Tutunamayanlar'ı yapan ekip yapıyor ve yine L&M'ye benzeme çabaları üzerinden ilerlemişler ama epey komik bir iş olmuş. 50 dk 1 saat arası bölümleri de yağ gibi akıcı bir dizi olmasını sağlıyor ve bir çırpıda izletiyor. Tavsiye ederim...
Hahahaha yapmaaa... Ben kaliteli işleri izlerim ve bizim ülkede kaliteli işler reyting almaz...
Final haberi sormuşsunda, gelmemiş meğerse daha ama hâlâ devam etmesi şaşırttı fragmanları beğenmiştim ve afişide çok iyi. Belki bakarım bir araKesinlikle öyle. Ben de fragmanı falan hiç bir şeyi izlememiştim. Köyde iken ilk bölümüne rastladım Tv'de sonra baktım absürt ve komik bir iş. Zaten Tutunamayanlar'ı yapan ekip yapıyor ve yine L&M'ye benzeme çabaları üzerinden ilerlemişler ama epey komik bir iş olmuş. 50 dk 1 saat arası bölümleri de yağ gibi akıcı bir dizi olmasını sağlıyor ve bir çırpıda izletiyor. Tavsiye ederim...
Hahahaha yapmaaa... Ben kaliteli işleri izlerim ve bizim ülkede kaliteli işler reyting almaz...
Ben de şaşırdım sen öyle yazınca ama düşük reytingle devam ediyor şuan. Devam etmesi prestij işi gibi sanki... Fragmanları iyi de dizinin kendisi daha iyi. Süresi kısa yağ gibi akıyor, bir çırpıda bitiyor bölümler. Değişik değişik orjinal karakterleri de var. Belki bakarsın ama bakarsan muhakkak keyif alırsın...Final haberi sormuşsunda, gelmemiş meğerse daha ama hâlâ devam etmesi şaşırttı fragmanları beğenmiştim ve afişide çok iyi. Belki bakarım bir ara
Hergün 1 farklı dizi izledim bu hafta evdeyim diye. Bugünün dizisinde bu olsun tabi onlara ayrılan sürede buna 2 bölüm bakarım en azBen de şaşırdım sen öyle yazınca ama düşük reytingle devam ediyor şuan. Devam etmesi prestij işi gibi sanki... Fragmanları iyi de dizinin kendisi daha iyi. Süresi kısa yağ gibi akıyor, bir çırpıda bitiyor bölümler. Değişik değişik orjinal karakterleri de var. Belki bakarsın ama bakarsan muhakkak keyif alırsın...
İyi yapmışsın o zaman, buna da bir şans verebilirsin dediğin gibi. Bölümlerinin kısa olması benim de çok işime geliyor, şip şak bir çırpıda bitiyor.Hergün 1 farklı dizi izledim bu hafta evdeyim diye. Bugünün dizisinde bu olsun tabi onlara ayrılan sürede buna 2 bölüm bakarım en az
kriterlere göre kız arama kısmı bana nedense birini hatırlattı yes bakıyorum şuanİyi yapmışsın o zaman, buna da bir şans verebilirsin dediğin gibi. Bölümlerinin kısa olması benim de çok işime geliyor, şip şak bir çırpıda bitiyor.
Ahahahaha kız arama ve kriter muhabbeti gerçekten de komik... Hatırladığın kısım izlerken benim de aklıma geldi tabi ki...kriterlere göre kız arama kısmı bana nedense birini hatırlattı yes bakıyorum şuan
------
Kız kardeşin abisi balkondaki konuşması tam benlik benimde sık kullandığım cümleler.
Allah yazdıysa bozsun.@slhttnmtl gel küçük gelin izleyelim
Sende anlamıyorsun kaliteli dizilerdenAllah yazdıysa bozsun.
Öyle dizi düşman başınaSende anlamıyorsun kaliteli dizilerden
Saçmalık diz boyu, neresini tutsan elinde kalır.Neden😱
Güzel diziSaçmalık diz boyu, neresini tutsan elinde kalır.