Elif sonunda Hülya'nın yaptıklarını anladı üvey kardeşine posta koydu ohhhhhh @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @xemrexxx aşırı iyi gidiyor dizi Yılan kız boyuyo Elifimin aklını
------
Öldüğün bölümü büyük heyecanla bekliyorum Hülya
Rana sonunda Elif'in kendi kızı olduğunu öğrendi... Dizinin kendi yorum konusu olmadığı için burayı istila etmiş bulunmaktayım kusura bakmayın 720p bölüm izlemeyi özlemişim çamur çamur izlemekten sıkılmıştım zaten Elif'e yaptıklarından dolayı büyük pişmanlık duyan Rana Karay aslında bir yandan iyi oldu vicdan azabı duyması kız onun için canını bile hiçe saydı ah garibim Elif 2021'de bile dramın çok etkileyici çok sürükleyici ve çok üzücü bir şekilde devam ediyor Bu arada 36.bölümdeyim finale kaldı 36 bölüm...
------
Tek sıkıntı üvey kardeşi Hülya ve Üvey babası Yılmaz onları hayatından silemiyor amma onlar onu kolaylıkla satabiliyor...
------
Herşey düzene girdi derken Elif'i kaçırdılar Bahtsız kız... Ha bu arada o kadar etkileyici müzikleri var ki insana resmen huzur veriyor... Rana sonunda öğrendi ve güçlendi Kudret karşısında bu adam (Kudret) birisi nasıl bir komutan gerçekten tam bir manyak herşeyi karısından biliyor ne yüzsüz bir adam ne kadar kötü birisi karısı hazırlayacak onun sonunu bence
------
Abooo manyak adam (kudret) Elif'i o bataklığa attı :/
------
Kudret'in karısı sonunda ezik durumundan kurtuldu Kudret Rana'ya silah fln çekti o da her şeyi kayda aldı akıllı kadın gazeteye yayınlayacak
İnci (kudretin karisi) Kudret'e buyuk oyun oynuyor
@Yakamoz-Asi 54.bölümdeyim
az kaldı final oldumu ne izlicem ben her bölümü heyecan aksiyon dolu maşallahı var senaristin ayrıca 240p izliyorum 720p'si yok3/4'ü tamamlanmış.
az kaldı final oldumu ne izlicem ben her bölümü heyecan aksiyon dolu maşallahı var senaristin ayrıca 240p izliyorum 720p'si yok
HD bölümleri var ama gizli...Sen bulursun başka bir şey.
240p ne ya 240p bile kalmadı.
HD bölümleri var ama gizli...
bu bölümleri bulduğuma şükrediyorum önceden hiç yoktu malum Stv Tr'de yasak olduğu içinHemen de çare bulursun. Helal.
Bir insan neden bu diziyi izler ki
Bilmiyordum valla. Iyi seyirler.bu bölümleri bulduğuma şükrediyorum önceden hiç yoktu malum Stv Tr'de yasak olduğu için
Heryer den çıkıyorsun bir şeye de yorum yapma ya
Konusu yoktu ondan buraya taşırsan öbür mesajları iyi olur
Bu konu zaten konusu olmayanlar için tabi olanlarıda konuşmak serbestKonusu yoktu ondan buraya taşırsan öbür mesajları iyi olur
Durduk yere iş çıktı
Olur olur mukemmek olurBu konu zaten konusu olmayanlar için tabi olanlarıda konuşmak serbest
Taşıyayım en iyisi ilk yorumuna Özetsiz insanlar diye yazarım
Bu konuyu da sen açtırtmıştınOlur olur mukemmek olur
Dosi çok ısrar etti kiramadimDurduk yere iş çıktı
Ya ya eminim öyledir.Dosi çok ısrar etti kiramadim