- Reaksiyon puanı
- 115,800
- Puanı
- 1,060
Özetsiz İnsanlar değil Ötesiz İnsanlar.@EmreCan buna ışınlan yukarda, işlem tamam
SjsjsjjsÖzetsiz İnsanlar değil Ötesiz İnsanlar.
Evet hatırlıyorumBu konuyu da sen açtırtmıştın
Özetsiz İnsanlar değil Ötesiz İnsanlar.
Özeti Olmayan İnsanlarSjsjsjjs
Hiç duymadım daha önce normal
Öyle tabii ki sen ne sandın @DosiYa ya eminim öyledir.
Ne gayet orjinal bir tabir hatasından ders alamayan insanlar olarak düşünelimEvet hatırlıyorum
Özeti Olmayan İnsanlar
AHAHAHHSHSHDHSH hiç güleceğim yoktu valla Allah razı olsun
Neyse kalan bölümleri burada yorumlarım artık Madem izliyorum zamanla hatıra kalsın değil miNe gayet orjinal bir tabir hatasından ders alamayan insanlar olarak düşünelim
Aynen. Dizi ismi ve bölüm numarası yazarsın, racon budur ha bölüme puan vermekte de serbestsinNeyse kalan bölümleri burada yorumlarım artık Madem izliyorum zamanla hatıra kalsın değil mi
Biraz sonra 54.Bölümü yorumlayacağım ben TV'den açtığım için diziyi annem ve kardeşim de izliyor mecburiyettenAynen. Dizi ismi ve bölüm numarası yazarsın, racon budur ha bölüme puan vermekte de serbestsin
Oynayanlar beyin yoksunu mu ki hataları tekrar tekrar yapıyorlarNe gayet orjinal bir tabir hatasından ders alamayan insanlar olarak düşünelim
Zamanına yazık @Dosi
Ne zaman final yapıyor?
72Ne zaman final yapıyor?
ay sus zevk alıyorum bayağı muq bir diziZamanına yazık @Dosi
72 de bitiyorNe zaman final yapıyor?
zamanında izler mıydın best dramayi
Annemin yakın bir arkadaşı bizde seyrederken öyle bakınırdım. @Dosiay sus zevk alıyorum bayağı muq bir dizi
72 de bitiyor
------
zamanında izler mıydın best dramayi
Annenin yakın bir arkadaşı güzel bir zevke sahipmişAnnemin yakın bir arkadaşı bizde seyrederken öyle bakınırdım. @Dosi
TartışılırAnnenin yakın bir arkadaşı güzel bir zevke sahipmiş
of çok ters köşe var dizide elif anasını öldü biliyor kadın öbür asansörde karşılaşamadılarTartışılır
Öğrenmek istesem sorardım.of çok ters köşe var dizide elif anasını öldü biliyor kadın öbür asansörde karşılaşamadılar