Özetsiz İnsanlar değil Ötesiz İnsanlar.@EmreCan buna ışınlan yukarda, işlem tamam![]()
SjsjsjjsÖzetsiz İnsanlar değil Ötesiz İnsanlar.![]()
Evet hatırlıyorumBu konuyu da sen açtırtmıştın![]()
Özetsiz İnsanlar değil Ötesiz İnsanlar.![]()
Özeti Olmayan İnsanlarSjsjsjjs
Hiç duymadım daha önce normal![]()
Öyle tabii ki sen ne sandınYa ya eminim öyledir.![]()
Ne gayet orjinal bir tabirEvet hatırlıyorum
Özeti Olmayan İnsanlar![]()
AHAHAHHSHSHDHSH hiç güleceğim yoktu valla Allah razı olsun![]()
Neyse kalan bölümleri burada yorumlarım artıkNe gayet orjinal bir tabirhatasından ders alamayan insanlar olarak düşünelim
![]()
Aynen. Dizi ismi ve bölüm numarası yazarsın, racon budurNeyse kalan bölümleri burada yorumlarım artıkMadem izliyorum zamanla hatıra kalsın değil mi
![]()
Biraz sonra 54.Bölümü yorumlayacağım ben TV'den açtığım için diziyi annem ve kardeşim de izliyor mecburiyettenAynen. Dizi ismi ve bölüm numarası yazarsın, racon budurha bölüme puan vermekte de serbestsin
![]()
Oynayanlar beyin yoksunu mu ki hataları tekrar tekrar yapıyorlarNe gayet orjinal bir tabirhatasından ders alamayan insanlar olarak düşünelim
![]()
Ne zaman final yapıyor?
72Ne zaman final yapıyor?![]()
ay sus zevk alıyorum bayağı muq bir diziZamanına yazık@Dosi
72 de bitiyorNe zaman final yapıyor?![]()
zamanında izler mıydın best dramayi
Annemin yakın bir arkadaşı bizde seyrederken öyle bakınırdım.ay sus zevk alıyorum bayağı muq bir dizi
72 de bitiyor
------
zamanında izler mıydın best dramayi![]()
Annenin yakın bir arkadaşı güzel bir zevke sahipmişAnnemin yakın bir arkadaşı bizde seyrederken öyle bakınırdım.@Dosi
TartışılırAnnenin yakın bir arkadaşı güzel bir zevke sahipmiş![]()
of çok ters köşe var dizide elif anasını öldü biliyor kadın öbür asansörde karşılaşamadılarTartışılır![]()
Öğrenmek istesem sorardım.of çok ters köşe var dizide elif anasını öldü biliyor kadın öbür asansörde karşılaşamadılar![]()