Tartışılır dediğin için baş kısmını yazmıştım devamı da heyecandan geldi sorup sormadigindan değil yani mesaj birleşmesin diyeÖğrenmek istesem sorardım.![]()
Son düzenleme:
Tartışılır dediğin için baş kısmını yazmıştım devamı da heyecandan geldi sorup sormadigindan değil yani mesaj birleşmesin diyeÖğrenmek istesem sorardım.![]()
Sebepleri yazayım:Görüyorsun değil mi @EmreCan benim sessiz sakin duran konuma azıcık hit geldi diye nasılda kıskandılar.![]()
![]()
![]()
Hangisini seçsem bilemedim yavSebepleri yazayım:
1 İsveçli kötü moderatör olmak istemişimdir.
2 senin sessiz ve sakin konun sen gibi sessiz kalsın diye.
3 sadece yenileri aldım eskileri değil ve burası daha uygun
Hangisini seçersen@EmreCan
Sebepleri yazayım:
1 İsveçli kötü moderatör olmak istemişimdir.
2 senin sessiz ve sakin konun sen gibi sessiz kalsın diye.
3 sadece yenileri aldım eskileri değil ve burası daha uygun
Hangisini seçersen@EmreCan
Bunca yorumdan bunu mu anladın aşk olsunGör bunları @EmreCan kıskançlık, tehdit ve şantaj, hepsi var 1 2 ve 3 de.
Ötesiz insanlar gibi resmen ötelendik. Konumuza kayyum atanmış. 😱
Yasak Elma entrikası yeterli bence@Dosi bu saatlerde kesin ötesiz insanlar izledi de entrika dersi aldı ordananlattığın bütün şeytan ücgenleri bu dizide var
![]()
Bunca yorumdan bunu mu anladın aşk olsun![]()
@Dosi bu saatlerde kesin ötesiz insanlar izledi de entrika dersi aldı ordananlattığın bütün şeytan ücgenleri bu dizide var
![]()
Seni banlarım (tehdite karşı tehdit bu, başka anlam yüklenmesin) ...Valla o mesajı delil olarak savcıya sunsam aşk bulamayacağı kesin.
Bir etki olduğu kesin.![]()
Seni banlarım (tehdite karşı tehdit bu, başka anlam yüklenmesin) ...
Seni banlarım (tehdite karşı tehdit bu, başka anlam yüklenmesin) ...
AA daha neler 😱 Kim kimi banliyor birbinrinizi banlarken bana sordunuz mu?Valla o mesajı delil olarak savcıya sunsam aşk bulamayacağı kesin.
Bir etki olduğu kesin.![]()
Kelimeyi 🐮 olarak görmem.Konum öksüz kalacak@Yakamoz-Asi
Başka diziler ile doldururum öksüz kalmaz konun merak etme gözün arkada kalmasınKonum öksüz kalacak@Yakamoz-Asi