Töre kurallarına göre vurulmam gerek dimiBu dediklerini N.K adlı kişiye ileticem
Töre kurallarına göre vurulmam gerek dimiBu dediklerini N.K adlı kişiye ileticem
O nasıl bir karara varırsa nasıl uygun görürseTöre kurallarına göre vurulmam gerek dimi
Sınav haftam geçip bitsin Küçük Gelin dizisine başlayacam inş @Dosi @Cervantes @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Angelica @Zeyno @Tolstoyevski @12.Adam
Öİ, KG veya Elimi Bırakma.@Emre Ozansoy Bil bakalım hangi diziyi izlemek istiyorum? Tahminde bulun.
Ezber yapmayı kes artık!Öİ, KG veya Elimi Bırakma.
Milattan önce yayınlanan dizileri izlemeyi bırakıp Tatlı Küçük Yalancılar izler misin?Ezber yapmayı kes artık!
Gurbet kadını izlemek istiyorum yaaaaa. Elimi Bırakma sahne sahne izliyorum, yetiyor bana.
Onu zaten izlemiştim zamanında. (sanırım)Milattan önce yayınlanan dizileri izlemeyi bırakıp Tatlı Küçük Yalancılar izler misin?
İzlediğin dizileri tekrar tekrar izliyorsun zaten, bunu da izle?Onu zaten izlemiştim zamanında. (sanırım)
Ne güzel bir aktivite, sana da öneririm.İzlediğin dizileri tekrar tekrar izliyorsun zaten, bunu da izle?
Bize şıklı seçenek sunsan da işaretlesek. @slhttnmtl @Emre OzansoyNe güzel bir aktivite, sana da öneririm.
Elimi Birakma'yi hem okula giderken izliyordum o zamanlar oglenciydim, hem Kanal 7'de izledim bu zamanlarda tabletten izliyorum. TKY'yi daha sonra izlerim ya da hiç izlemem.
Nasıl bı seçenek sunayim?Bize şıklı seçenek sunsan da işaretlesek. @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Düşünmem lazım bana bunu hatirlatirsan iyi olur.Sen karar ver Mümkünse test usulü olsun. @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Bende yalan da yok, hilaf da yok.Fıkralarla Türkiye sahnelerini izlerken bu diziye denk geldim, ikinci bölümünü bitirdim. Jenerik müziği çok güzel.
Sabahın o saatinde senden başka izleyen yoktur.@Emre Ozansoy Elimi Bırakma izlemeye dewamkeee.
Vardır bence.Sabahın o saatinde senden başka izleyen yoktur.