Kalp Gözü vardı bir de Kanal 7'de, psikoloji bozuyorduYok canım izlemedim bunu. O kanalda yaşlı bir adam ve bir genç adam vardı. Adamın adı Salih'di. O da iyiydi. Ölen insanlar falan vardı.
İlk defa duydum 😱
@tekkol'un sayfasıymış Samanyolu fanları sitesi. afişe 2 sn bakınca aklında müzikleri çalıyo dizinin
------
Birşeyi de duy
Evet güzel diziydi
Bak onu biliyorum işte Timuçin Esen orda çok iyiydi. Amcam kendini ona benzetirdi
İlk defa duydum 😱
Keşke zamanında oraya üye olsaydım ama forum fln bilmiyodum o zamanlarEvet ordan resim ben o forumada üyeydim ya
Timuçin de iyiydi bir sürü oyuncusu güzeldi aslındaBak onu biliyorum işte Timuçin Esen orda çok iyiydi. Amcam kendini ona benzetirdi
Fatma Girik, Meltem Cumbul oynuyordu.
------
@Gerekli24
Tamam tamam şimdi hatırladım onu Gurbet Kadını görüyordum arada, Fatma Girik'in yüzünü unutmak zaten mümkün değilBak onu biliyorum işte Timuçin Esen orda çok iyiydi. Amcam kendini ona benzetirdi
Fatma Girik, Meltem Cumbul oynuyordu.
------
@Gerekli24
Evet bunu biliyorum şimdi bu kız Pazartesileri bir dizide oynuyor. Ayrıca Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde de oynamıştı
Arka Sıradakiler dizisinde oynamıştı en son, ondan sonrası bende yokEvet bunu biliyorum şimdi bu kız Pazartesileri bir dizide oynuyor. Ayrıca Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde de oynamıştı
Keşke zamanında oraya üye olsaydım ama forum fln bilmiyodum o zamanlar
Erkek, 10-12 yaşlarındaNasıl bir çocuk Detay ver bulurum
Hiç bilmiyorumErkek, 10-12 yaşlarında
Evet bunu biliyorum şimdi bu kız Pazartesileri bir dizide oynuyor. Ayrıca Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde de oynamıştı