tabii Tabii Dizileri - Genel Yorum Konusu

Of of of bu nasıl son…. Uzun zamandır ağlamamıştım. Yorumlardan kötü biteceği belliydi, ben sadece arkadaşından bir şey beklerken eşi ile o havuz sahnesi çok kötüydü. Final sahnesi ağlattı. Ben daha bölüm başından hissetmiştim olunacak şeyleri ama sadece arkadaşına. Şu çiçeği her gördüğünde bölümlerde ölüm oluyordu. Bu bölümde ise onların evinde o çiçeği görmüştü ve bölümde finalini belirten detaylara yer vermişlerdi.

Ah bu aile parçalandı :(
Ne güzel bir aileydi. Birbirini çok seven ve bunu net yansıtan bu güzel çift ardından diğerini bırakmayarak gitti bu diyardan. Adam aşkı sevgiyi çok iyi tanımlayan ve güzel mesajlar veren biriydi.
Finaldeki günün karesi.
IMG_3969.png

Gassal’ı 2 günde tamamladım.
İlk olarak Nazım abi vurulduğunda
o bölümden aşırı etkilendim. Diğer bölümleri istemeye istemeye izledim. Tam sonlara doğru bölümlerdeki olaylar normal gelirken o son bölüm her şeyi başa sardı. Umarım çok çabuk etkisinden çıkarım.

Sinirim bozuldu.

Şu şarkı ile başlayıp yine bu şarkı ile bitirdiler ve ikisindede aynı çift yer aldı. Dikkatimi çeken bir detaydı.

Dizide harika göndermeler vardı. Anlayana tabi. Dizi ağır bir dizi. Herkese kolay kolay hitap edecek bir türde değil.