Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 4,474
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Ben şunu anladım(daha önceden anlamıştım ama neyse). İnsanlar kendini izlemeyi sevmiyor. Başka dünyaları başka hayatları görmeyi daha çok seviyor ve istiyor. O yüzden bütün dizilerde oturanlar hep yalılarda ve villalarda. İnsanlar arzuladığı hayatı izleyip ahlar vahlar çekmek için insanmış... Bir dizinin en çok eleştirme sebebi de bu oluyor aslında. Mesela Kızıl Goncalar. Bu ülkede tarikatlar var oldukça o dizi bazı kesimler tarafından çok izlenip bazıları tarafından çok eleştirilecek.
Gassal dizisine gelecek olursak eleştiri odağında olan bir dizi. Çünkü neden çok bizden. İnsan kendini görmeyi sevmiyor. İnsanlar kendini izlemeyi sevmez. Çünkü insan merak eder, arayış içinde olur. Kendinde olmayan şeyi başka bir karakter de görünce imrenir.
Neyse,
Gassal dizisine gelecek olursak eleştiri odağında olan bir dizi. Çünkü neden çok bizden. İnsan kendini görmeyi sevmiyor. İnsanlar kendini izlemeyi sevmez. Çünkü insan merak eder, arayış içinde olur. Kendinde olmayan şeyi başka bir karakter de görünce imrenir.
Neyse,