Gassal 2.sezon 9.bolumunde “Her nefs ölümü tadacaktir" ayetinin üzerini kalın kalin çizdi...
Bayhan'a çok takılmamak lazimmis.
@Alemdar @Emre Ozansoy izleyinn
Bayhan'a çok takılmamak lazimmis.
@Alemdar @Emre Ozansoy izleyinn
Gassal 2. sezonunu bitirdim. 1. sezonun kalitesinden hiç kayıp olmamış 2. sezonda. İstikrarlı, başarılı; derdini ve işlediği temayı seyirciye güzel aktarabilen bir iş. Ahmet Kural 40 yıllık gassalmış gibi hissettirmeye devam etmiş. Hande Soral ise hikayeye çok yakışmış. Oyunculuğunu ve canlandırdığı karakteri tam olarak üzerine giyişini çok beğendim. Ahmet Kural ile uyumlu bir partnerlik yakalamışlar. Benim için olumsuz olan tek yanı Bayhan'dı. Şahin Kendirci'den sonra oldukça yadırgadım. Ki tarzı da bana hitap etmeyen bir isim. Ama bölüm sonlarında bölümün hikayesiyle uyumlu ve güzel şarkılar seçmelerinden dolayı tolere edilebilir buldum. Özetle 2. sezonunu da beğendim.1.sezonun sonu gerçekten çok vurucuydu. Dizinin genel anlamda kendine bağlayıcı bir yapısı vardı. Çok durağandı ve yavaş ilerliyordu evet ama kendisini izlettirmeyi başarıyordu. Bence gerçek başarı işte tam olarak budur. Bu arada ben de Şahin Kendirci - İçim Yanar yorumunu çok beğendim.