Hmm düşüneyim ama hiç tanıdık gelmedi Stv dizisi değil bu kesin Stv olsa bulurdumErkek, 10-12 yaşlarında
Hmm düşüneyim ama hiç tanıdık gelmedi Stv dizisi değil bu kesin Stv olsa bulurdumErkek, 10-12 yaşlarında
Hiç bilmiyorum
Galiba çocuğu kaçırıp dilendiriyorlardı, öyle de gerilimi vardı kabuslarıma girmişti
İlk defa duydum
Aynen onu diyorum. Yalnız kilo almış. En son iyiydi tabi hâlâ güzel
Kanal 7 filmi olabilir bana da tanıdık geldi şimdiGaliba çocuğu kaçırıp dilendiriyorlardı, öyle de gerilimi vardı kabuslarıma girmişti
Duy birşeyi deİlk defa duydum
Evet dizi değil film de olabilir gerçiKanal 7 filmi olabilir bana da tanıdık geldi şimdi
Duydum sadece
Aynen onu diyorum. Yalnız kilo almış. En son iyiydi tabi hâlâ güzel
Allah Allah cidden tanıdık geldi eski Kanal 7 filmlerindenEvet dizi değil film de olabilir gerçi
AynenEvet eski diziler 60 dakikaydı ortalama, 2010'lardan sonra nedense süresi artmış
Kınalı Kar'ı sevmezdim açıkçası, maruz kalırdım ama şu diziyi severdim özellikle jeneriği vb.
@AteşBöceği ve @Zeyno 'ya gün doğdu bu konuyla birlikte @Dosi ayrıca @Doğan da müdavinlerden.
AynenEvet eski diziler 60 dakikaydı ortalama, 2010'lardan sonra nedense süresi artmış
Kınalı Kar'ı sevmezdim açıkçası, maruz kalırdım ama şu diziyi severdim özellikle jeneriği vb.
@AteşBöceği ve @Zeyno 'ya gün doğdu bu konuyla birlikte @Dosi ayrıca @Doğan da müdavinlerden.
Ben bile duymamıştım sen nereden duydun Gerçi 700 bölüm yayınlanmış 😱Duydum sadece
Galiba çocuğu kaçırıp dilendiriyorlardı, öyle de gerilimi vardı kabuslarıma girmişti
Bölümlerin çoğunu izleyen benBen bile duymamıştım sen nereden duydun Gerçi 700 bölüm yayınlanmış 😱
Yaa anne oldu demek. Maşallah. Bunu da biliyorsunDoğum yaptı ya ama bayağı oldu da iyi duruyor şuan dizide
Yaa anne oldu demek. Maşallah. Bunu da biliyorsun
Bilmiyorum. Forum veya gazete eskiden gazetede magazin TV kısmı takip ederdimBen bile duymamıştım sen nereden duydun Gerçi 700 bölüm yayınlanmış 😱
İlk defa duydum @DosiFarklı Desenler Feride izlediniz mi @Dosi @Tolstoyevski @Angelica o da çok iyiydi Sürükleyici bir dizi bol entrikalı