Hmm düşüneyim ama hiç tanıdık gelmedi Stv dizisi değil bu kesin Stv olsa bulurdumErkek, 10-12 yaşlarında![]()
Hmm düşüneyim ama hiç tanıdık gelmedi Stv dizisi değil bu kesin Stv olsa bulurdumErkek, 10-12 yaşlarında![]()
Hiç bilmiyorum![]()
Galiba çocuğu kaçırıp dilendiriyorlardı, öyle de gerilimi vardı kabuslarıma girmişti
İlk defa duydum
Aynen onu diyorum. Yalnız kilo almış. En son iyiydi
Kanal 7 filmi olabilir bana da tanıdık geldi şimdiGaliba çocuğu kaçırıp dilendiriyorlardı, öyle de gerilimi vardı kabuslarıma girmişti![]()
Duy birşeyi deİlk defa duydum![]()
Evet dizi değil film de olabilir gerçiKanal 7 filmi olabilir bana da tanıdık geldi şimdi![]()
Duydum sadece
Aynen onu diyorum. Yalnız kilo almış. En son iyiyditabi hâlâ güzel
Allah Allah cidden tanıdık geldi eski Kanal 7 filmlerindenEvet dizi değil film de olabilir gerçi![]()
AynenEvet eski diziler 60 dakikaydı ortalama, 2010'lardan sonra nedense süresi artmış
Kınalı Kar'ı sevmezdim açıkçası, maruz kalırdım ama şu diziyi severdim özellikle jeneriği vb.
@AteşBöceği ve @Zeyno 'ya gün doğdu bu konuyla birlikte@Dosi ayrıca @Doğan da müdavinlerden.
AynenEvet eski diziler 60 dakikaydı ortalama, 2010'lardan sonra nedense süresi artmış
Kınalı Kar'ı sevmezdim açıkçası, maruz kalırdım ama şu diziyi severdim özellikle jeneriği vb.
@AteşBöceği ve @Zeyno 'ya gün doğdu bu konuyla birlikte@Dosi ayrıca @Doğan da müdavinlerden.
Ben bile duymamıştım sen nereden duydunDuydum sadece![]()
Galiba çocuğu kaçırıp dilendiriyorlardı, öyle de gerilimi vardı kabuslarıma girmişti![]()
Bölümlerin çoğunu izleyen benBen bile duymamıştım sen nereden duydunGerçi 700 bölüm yayınlanmış 😱
Yaa anne oldu demek. Maşallah. Bunu da biliyorsunDoğum yaptı ya ama bayağı oldu da iyi duruyor şuan dizide![]()
Yaa anne oldu demek. Maşallah. Bunu da biliyorsun![]()
Bilmiyorum. Forum veya gazeteBen bile duymamıştım sen nereden duydunGerçi 700 bölüm yayınlanmış 😱
İlk defa duydumFarklı Desenler Feride izlediniz mi @Dosi @Tolstoyevski @Angelica o da çok iyiydiSürükleyici bir dizi bol entrikalı
![]()