sen hele frenlemeye devam @xemrexxx 'in tuzagina düsmeSana ne lan kime ne diyeceğimden sen avukatı mısın @Gerekli24 nin herşeye müdahil olma maydanoz.![]()
sen hele frenlemeye devam @xemrexxx 'in tuzagina düsmeSana ne lan kime ne diyeceğimden sen avukatı mısın @Gerekli24 nin herşeye müdahil olma maydanoz.![]()
eeee tabi daimi ayın üyesi ben geldim etkinliğe gerek yok artıketkinlik ara veriyor. Bir dahaki sefere kulagina küpe olsun @12.Adam 'in![]()
yani senden öncede bahsetmistim ama seninle netlesti nokta koyuldu diyelimeeee tabi daimi ayın üyesi ben geldim etkinliğe gerek yok artık![]()
Hocalar umarım burayı takip etmiyordur arada ben de onlara atıyorum bazıları da yoklama almıyor derslere görmek katkı sağlasa gireceğim değecek olanlara giriyorum zatenİmzayı senin yerine ark a mı attırıyorsun.
? Haydaaa
1 gün ceza almayacağını bilsen senin içinden geçerdim.![]()
aralıkta yoğun işleryani senden öncede bahsetmistim ama seninle netlesti nokta koyuldu diyelim
ha yani 33 mesaj yazip kacma yok?![]()
sende degismemissinaralıkta yoğun işlerhaftada 2 gün ofise gitmiyorum o günler girerim foruma yeterli şimdilik
zatenç ok bişi değişmemiş
![]()
biraz survivora bağlık aktif olup olmamam kadro iyi olursa gelirimsende degismemissin
iyi bari azar azar gelip sonra eski temponu yakalarsin. Survivorsuz yapmazsin sen![]()