Yerli Diziler | Genel Yorum & Sohbet Konusu 📺

Mermer ne alaka ki :A
------

Buğra vardı dizi valla diziyi unutmuşum ben:F
Bende hatlar karıştı tamamen, aradığım dizi Unutulmaz değilmiş ama Unutulmaz'daki adam başrolde olduğu için bir an Unutulmaz sandım :F @Dosi

Yemin dizisi muhabbeti geçince aklıma geldi çünkü o dizinin adı da Yemin'miş, 2006 zamanı Kanal 7'den Fox'a geçmiş. Başrol karakterin adı Menderes'miş, nedense mermer kelimesi oradan aklımda takılmış :A @EmreCan

Ahh Elifle Deniz yaa :A
Canlarımmmmm Elif ve Deniz♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
------

Bende hatlar karıştı tamamen, aradığım dizi Unutulmaz değilmiş ama Unutulmaz'daki adam başrolde olduğu için bir an Unutulmaz sandım :F @Dosi

Yemin dizisi muhabbeti geçince aklıma geldi çünkü o dizinin adı da Yemin'miş, 2006 zamanı Kanal 7'den Fox'a geçmiş. Başrol karakterin adı Menderes'miş, nedense mermer kelimesi oradan aklımda takılmış :A @EmreCan
Az önce baktım dediğin gibi kanal 7 den foxa gitmiş :A

Ha şu dizi ya bu Fox tv de başladı geçmedi diye biliyorum ben :D

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
@Dosi şimdi nostalji yapar etiketli. Bekliyoruz. :A
Anlamadım :A
Burada bile etiket yok :A

• Güldürdün
Reactions: Araf