Kız ben Büyük Yalan'ı diyorum. Emrah ile uyumu başta yadırgandı ama sonra sevildi.Evet Tamer e uymadı diye bayağı konuşulmuştu
Kız ben Büyük Yalan'ı diyorum. Emrah ile uyumu başta yadırgandı ama sonra sevildi.Evet Tamer e uymadı diye bayağı konuşulmuştu
Oha anında nasıl buldun cidden buydu 😱
@Dosi buldu bile Unutuılmaz imiş Mermer ile alakalı bir kelime çağrıştırıyordu diziyiAklıma gelmedi ki Kanal 7 demi yayınlanıyordu ki
Kız ben Büyük Yalan'ı diyorum. Emrah ile uyumu başta yadırgandı ama sonra sevildi.
Bak onu izledim Buğra Gülsoy'u orda sevdik @serhattHe Unutulmaz dizisi bu ay çok güzeldi bu dizi çok konuşulan bir diziydi zamanında ya
Ahh Elifle Deniz yaa@Dosi @Tolstoyevski
@Angelica favori dizim geliyor eski ama sen izlemiştin
Ötesiz İnsanları izlediniz mi?
Bende hatlar karıştı tamamen, aradığım dizi Unutulmaz değilmiş ama Unutulmaz'daki adam başrolde olduğu için bir an Unutulmaz sandım @DosiMermer ne alaka ki
------
Buğra vardı dizi valla diziyi unutmuşum ben
Ben hiç sevemedim Buğra'yı. Nihat Altınkaya en iyi ismiydi dizinin erkekler arasında.Bak onu izledim Buğra Gülsoy'u orda sevdik @serhatt
Canlarımmmmm Elif ve Deniz♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️Ahh Elifle Deniz yaa
Az önce baktım dediğin gibi kanal 7 den foxa gitmişBende hatlar karıştı tamamen, aradığım dizi Unutulmaz değilmiş ama Unutulmaz'daki adam başrolde olduğu için bir an Unutulmaz sandım @Dosi
Yemin dizisi muhabbeti geçince aklıma geldi çünkü o dizinin adı da Yemin'miş, 2006 zamanı Kanal 7'den Fox'a geçmiş. Başrol karakterin adı Menderes'miş, nedense mermer kelimesi oradan aklımda takılmış @EmreCan
Bende hatlar karıştı tamamen, aradığım dizi Unutulmaz değilmiş ama Unutulmaz'daki adam başrolde olduğu için bir an Unutulmaz sandım @Dosi
Yemin dizisi muhabbeti geçince aklıma geldi çünkü o dizinin adı da Yemin'miş, 2006 zamanı Kanal 7'den Fox'a geçmiş. Başrol karakterin adı Menderes'miş, nedense mermer kelimesi oradan aklımda takılmış @EmreCan
Hayır, adını da ilk kez duyuyor olabilirim@Dosi @Tolstoyevski
@Angelica favori dizim geliyor eski ama sen izlemiştin
Ötesiz İnsanları izlediniz mi?
Aaaa @Tolstoyevski sen duymadınmıHayır, adını da ilk kez duyuyor olabilirim
Hayır, adını da ilk kez duyuyor olabilirim
O da mı vardı. Aaa dur galiba Survivor sonrası ilk dizi projesiydi. Hayal meyal aklımdaBen hiç sevemedim Buğra'yı. Nihat Altınkaya en iyi ismiydi dizinin erkekler arasında.
Ben de ilk defa duydum Ötesiz İnsanlarıAaaa @Tolstoyevski sen duymadınmı
Anlamadım@Dosi şimdi nostalji yapar etiketli. Bekliyoruz.