2024 Flow (Straume) / Flow: Bir Kedinin Yolculuğu - Film Yorumları

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,997
Puanı
860
MV5BOTM5ODBlOTAtYjcwZi00YzkzLWIzODEtMTM2MTZlNDFmMWU2XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Türü: Animasyon, Fantastik, Macera
Yönetmen: Gints Zilbalodis
Senarist: Gints Zilbalodis - Matīss Kaža

Filmin Konusu:
Kedi yalnız bir hayvandır, ancak evi büyük bir sel tarafından harap edildiğinde, çeşitli türlerin yaşadığı bir teknede sığınak bulur ve farklılıklarına rağmen onlarla takım olmak zorunda kalacaktır.​

Filmin Tanıtımı:

Son derece özgün ve kaliteli bir filmdi. Zorlu imkanlarla küçük bir ülkeden çıkışı da değerli.

Baştan sona kedi karakterimizi ve çevresindekileri büyük ilgiyle takip edip etrafındaki olaylar için heyecanlandım. Herkese rahatlıkla tavsiye ederim.

8.5/10

• Beğendim
Reactions: Dante
Çok özgün ve sıra dışı bir film olmuş. Ödül alabilecek bir kalitesi var. Diyalogsuz bir şekilde sıkmadan zevkle sonuna kadar götürüyor. Arkadaşlık ve türlere saygı temasını güzel işlemişler.

8/10

• Beğendim
Reactions: Dante
kedi filmi basligi gorunce -gireyim dedim. filme dair kiymetli yorumlar dan dolayi , vakit bulur bulmaz izlemeye karar verdim.

kedi filmleri ozelinde, animasyon turu bir yana , iki filmi ayri tutarim ;

donemin oscar torenine damga vurmus bir eser.harry and tonto .
< yolculuk filmidir. donemin abd'sini de en yalin sekliyle gostermesi de dikkatler den kacmamistir . sevimli tonto disinda merhum art carney ustad film boyu dokturmustur . al pacino ve jack gibi oyuncularin arasindan oscar'i da kapmistir. oscar tarihindeki en sansasyonel neticelerdendir kanimca . bu arada . muzikleri de guzeldir .

<. sevgili @bazinga tahminim izlemissindir . :)

ps;

diger film , yakin gecmisten ;
a street cat named bob .
(gercek hayat hikayesi. kitap serisi daha lezizdir ozellikle tavsiye ederim).

• Beğendim
Reactions: bazinga
kedi filmi basligi gorunce -gireyim dedim. filme dair kiymetli yorumlar dan dolayi , vakit bulur bulmaz izlemeye karar verdim.

kedi filmleri ozelinde, animasyon turu bir yana , iki filmi ayri tutarim ;

donemin oscar torenine damga vurmus bir eser.harry and tonto .
< yolculuk filmidir. donemin abd'sini de en yalin sekliyle gostermesi de dikkatler den kacmamistir . sevimli tonto disinda merhum art carney ustad film boyu dokturmustur . al pacino ve jack gibi oyuncularin arasindan oscar'i da kapmistir. oscar tarihindeki en sansasyonel neticelerdendir kanimca . bu arada . muzikleri de guzeldir .

<. sevgili @bazinga tahminim izlemissindir . :)

ps;

diger film , yakin gecmisten ;
a street cat named bob .
(gercek hayat hikayesi. kitap serisi daha lezizdir ozellikle tavsiye ederim).
İzlememiştim, değerli bir öneri, umarım izlerim bir gün.