Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? 💃🏻

Demek meshur corban var, hic paylasmiyorsun bizimle. :A
Bayadır hastalanmadım ondan denk gelmişsindir yoksa bunu defalarca yazmıştım :A
Yani şimdi ben evdeyken belirti olunca erken müdahale ile başımdan salıyorum. İş yerinde olunca eve gidene kadar iş işten geçmiş olabiliyor :A

Çok işe yarıyor. Sana özel tarifle gelirim ama en önemli detay ekşi ve acı olması.

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Hastalık ve sağlık arasındaki o ince çizgideyim.
Son 2 haftadır çok fena salgın var her yerde. Öğrenciler öğretmen çoğu 1-2 hafta kendine gelemiyorlar.
2 gündür bendede belirti var. Umarım inşallah ayakta atlatacak düzeyde olurum. Ramazan öncesi hiç iyi olmadı.
Şimdilik iştahım yerinde, önemli olan o :A
Geçmiş olsun, inşallah ayakta atlatacak düzeye gelmişsindir

• Beğendim
Reactions: Dosi
Hastalık ve sağlık arasındaki o ince çizgideyim.
Son 2 haftadır çok fena salgın var her yerde. Öğrenciler öğretmen çoğu 1-2 hafta kendine gelemiyorlar.
2 gündür bendede belirti var. Umarım inşallah ayakta atlatacak düzeyde olurum. Ramazan öncesi hiç iyi olmadı.
Şimdilik iştahım yerinde, önemli olan o :A
Benim de çevremde hasta olmayan kalmadı şu anlık iyiyiz bakalım:A

• Güldürdün
Geçmiş olsun, inşallah ayakta atlatacak düzeye gelmişsindir
Yarın bu vakitlerde şimdiki gibiysem ayakta atlatıyorum denilebilir :A
Benim de çevremde hasta olmayan kalmadı şu anlık iyiyiz bakalım:A
şu an elimde çay battaniye sarıp uzanmış dizi izliyorum :A
Boğaz ağrım var ve hafif kırgınlık. Çalışmama engel olunmayacak dozda ilerliyorum ama yarına uyandığımda nasıl olacağıma bağlı yeni günüm :A

• Güldürdün
Reactions: Bully

Boğaz ağrım var ve hafif kırgınlık. Çalışmama engel olunmayacak dozda ilerliyorum ama yarına uyandığımda nasıl olacağıma bağlı yeni günüm :A
Yarın bu vakitlerde şimdiki gibi olursun hayırlısıyla sen :A Bakalım yarına nasıl uyanacaksın

• Güldürdün
Yarın bu vakitlerde şimdiki gibi olursun hayırlısıyla sen :A Bakalım yarına nasıl uyanacaksın
Otobüsü kaçırmamak için son sürat koştum :A iyiyim iyi. Yoldayım şimdi.
Yani eve gidince oturunca belli eder kendini ama sahur hazırlığı yapmalıyım bir yandan. Yorucu bir iş günüydü. Son saate kadar kaldım :T:

• Güldürdün
Otobüsü kaçırmamak için son sürat koştum :A iyiyim iyi. Yoldayım şimdi.
Yani eve gidince oturunca belli eder kendini ama sahur hazırlığı yapmalıyım bir yandan. Yorucu bir iş günüydü. Son saate kadar kaldım :T:
İyi olmana sevindim :Z Eve gittiğinde de tam düzelmiş olursun inşallah. Otobüsü de kaçırmamışsın neyse ki :A

Valla ya, Ramazan başlangıcından mesaiye kaldın. Güzel bir sahur hazırlığı yapar ve dinlenirsin artık yorucu bir iş gününden sonra :A

• Güldürdün

Geçmiş olsun umarım ciddi bir şey olmaz

• Beğendim
Sürünerek işlerimi hallediyorum. Tekrar nüksetti ve ben dinlenemiyorum yoğunluktan dolayı.
Cuma akşamını iple çekiyorum. Galiba o zamana dinlenebilirim.

• Üzücü
Sürünerek işlerimi hallediyorum. Tekrar nüksetti ve ben dinlenemiyorum yoğunluktan dolayı.
Cuma akşamını iple çekiyorum. Galiba o zamana dinlenebilirim.
Geçmiş olsun :/ Bir an önce Cuma akşamı gelse de dinlenebilsen.

• Beğendim
Geçmiş olsun :/ Bir an önce Cuma akşamı gelse de dinlenebilsen.
Şarkılara oylarımı vereyim çıkacağım. Odaklanmam gereken işlerim var. Yarınada geceye kadar meşguliyetim var. Perşembe belki bir ihtimal iyi bir gün olur bakalım.
Bugün çok çok soğuk bir gündü. Daha ısınamadım. Soğukta etkiledi.

• Beğendim
Şarkılara oylarımı vereyim çıkacağım. Odaklanmam gereken işlerim var. Yarınada geceye kadar meşguliyetim var. Perşembe belki bir ihtimal iyi bir gün olur bakalım.
Bugün çok çok soğuk bir gündü. Daha ısınamadım. Soğukta etkiledi.
Hem hastalık hem yoğunluk hem de soğuk üst üste gelmiş desene.

Isınıp güzelce dinlen. Perşembe inşallah iyi bir gün olacak senin için.

• Beğendim