Ben covid aşısı olmadım. Onu hiç almam. Benim meşhur özel çorbalarım var. Onlarla takviye yapıyorum![]()
Demek meshur corban var, hic paylasmiyorsun bizimle.
Ben covid aşısı olmadım. Onu hiç almam. Benim meşhur özel çorbalarım var. Onlarla takviye yapıyorum![]()
Bayadır hastalanmadım ondan denk gelmişsindir yoksa bunu defalarca yazmıştımDemek meshur corban var, hic paylasmiyorsun bizimle.![]()
Geçmiş olsun, inşallah ayakta atlatacak düzeye gelmişsindirHastalık ve sağlık arasındaki o ince çizgideyim.
Son 2 haftadır çok fena salgın var her yerde. Öğrenciler öğretmen çoğu 1-2 hafta kendine gelemiyorlar.
2 gündür bendede belirti var. Umarım inşallah ayakta atlatacak düzeyde olurum. Ramazan öncesi hiç iyi olmadı.
Şimdilik iştahım yerinde, önemli olan o![]()
Benim de çevremde hasta olmayan kalmadı şu anlık iyiyiz bakalımHastalık ve sağlık arasındaki o ince çizgideyim.
Son 2 haftadır çok fena salgın var her yerde. Öğrenciler öğretmen çoğu 1-2 hafta kendine gelemiyorlar.
2 gündür bendede belirti var. Umarım inşallah ayakta atlatacak düzeyde olurum. Ramazan öncesi hiç iyi olmadı.
Şimdilik iştahım yerinde, önemli olan o![]()
Yarın bu vakitlerde şimdiki gibiysem ayakta atlatıyorum denilebilirGeçmiş olsun, inşallah ayakta atlatacak düzeye gelmişsindir
şu an elimde çay battaniye sarıp uzanmış dizi izliyorumBenim de çevremde hasta olmayan kalmadı şu anlık iyiyiz bakalım![]()
Yarın bu vakitlerde şimdiki gibi olursun hayırlısıyla senYarın bu vakitlerde şimdiki gibiysem ayakta atlatıyorum denilebilir
şu an elimde çay battaniye sarıp uzanmış dizi izliyorum
Boğaz ağrım var ve hafif kırgınlık. Çalışmama engel olunmayacak dozda ilerliyorum ama yarına uyandığımda nasıl olacağıma bağlı yeni günüm![]()