Yapay Zeka ile Yaptığımız Fotoğrafları Paylaşalım

Yapay zeka çizdi zaten fotoğrafı :A Dosi fotoğraftakinin ben olmadığını iddia ediyordu ona itiraz ettim .A
@Dosi kendi fotoğrafını ekleyebiliyorsun uygulamaya. Ama yanında ki kızda gerçekte var onuda kesin telden ekledi. Bizi yiyor 😄😁 1/2 saate o da gerçek der. 😏☺️

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
  • Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: TenTen and serhatt
@Dosi kendi fotoğrafını ekleyebiliyorsun uygulamaya. Ama yanında ki kızda gerçekte var onuda kesin telden ekledi. Bizi yiyor 😄😁 1/2 saate o da gerçek der. 😏☺️
Beni daha fazla bulaştırmayın. Adamın ayarlarını bozdum sigara içme yerine sigarayı yemiş :A
Daha yukarda Dosi böyle demiş diyor. Neyseki @RüzgarGülü anlık şahit oldu da yemiyor bu numaralı.

Beni daha fazla bulaştırmayın. Adamın ayarlarını bozdum sigara içme yerine sigarayı yemiş :A
Daha yukarda Dosi böyle demiş diyor. Neyseki @RüzgarGülü anlık şahit oldu da yemiyor bu numaralı.
Ahh ahh lanet olası yapay zeka. Eskiden böyle şeyler yoktu herşeyin sahtesi çıktı :)

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Bende o yok. X var diye groga soruyorum.

Simge sevdana bu kadar mı? İlk onu çizmen gerekirdi :A
Anla işte grok'a çizdir :A Chat gpt ünlü çizmez zaten :A

İlk onu denedim zaten de çizemiyor Simge'yi Hadise'yi falan çiziyor ama. Güncelleme gelince düzelmiştir belki bakıver.