RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Yok öyle huylarım yokSoldaki için kurşun atıp, kurşun yer misin @RüzgarGülü ? 😁
------
Hadise 🤩En iyi Hadise'yi çiziyor tuhaf bir şekilde![]()
Yok öyle huylarım yokSoldaki için kurşun atıp, kurşun yer misin @RüzgarGülü ? 😁
Hadise 🤩En iyi Hadise'yi çiziyor tuhaf bir şekilde![]()
Ne güzel komşumuzdun sen Hadise ablaYok öyle huylarım yok
------
Hadise 🤩
Herkes ilk onu yazıyordurda o yüzden 😁 Benim eski lise hocalarım var. Müptelası hâlâ kendilerinin. Sen düşün. Yaza yaza yapay zekayı dahada akıllandırmışlar demek. 😄😄En iyi Hadise'yi çiziyor tuhaf bir şekilde![]()
Lise hocalarını kestHerkes ilk onu yazıyordurda o yüzden 😁 Benim eski lise hocalarım var. Müptelası hâlâ kendilerinin. Sen düşün. Yaza yaza yapay zekayı dahada akıllandırmışlar demek. 😄😄
Lan bu benim bi exime aşırı benziyor oha.
Her dönemin kadını bende iki tane var Mine ve Meryem. Bakalım bu özelliği ilk kim kaybedicek. 😄 Hadise benim için kapanalı çok oldu. 😅😅Lise hocalarını kest
İlk çıktığı zaman ben de çok uğraşmıştım Hadise fotolarıyla![]()
Hadiseyi koy dedim böyle yaptı. Birde senin kolunu kesip resimde kadına eklemiş kıyafete bak 🤣🤣🤣Lan bu benim bi exime aşırı benziyor oha.
Bu oğlan kim?
Hadise'ye benzetemedim ben pekHadiseyi koy dedim böyle yaptı. Birde senin kolunu kesip resimde kadına eklemiş kıyafete bak 🤣🤣🤣
Rüzgargülü olabilirBu oğlan kim?
X li Drag miş dediğine göre. Kadın da yapay zekaBu oğlan kim?
He he kesin benimdir bak cagirirm dedektifiHadise'ye benzetemedim ben pek
Evet kafa karışmış biraz el de erkek eli gibi
------
Rüzgargülü olabilir![]()
Doğru mu? @RüzgarGülüRüzgargülü olabilir![]()
Ayol onun attığı ile senin attığın kişiler farklı ki.X li Drag miş dediğine göre. Kadın da yapay zeka
He he kesin benimdir bak cagirirm dedektifi
Aha kendin7 koymuşsun. Resim gerçek dedi yapay zeka 1k para verdim premium aldım
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Erkek ayni
Ya fotoyu değiştirip duruyor işte orijinale sadık kalmıyor pek
Anovvv. Nasıl oldu bu. 😳😳😳
Hayır her fotoda olmuyor. Bir tane oturan seçtim tuhaf olduAnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Fotoğrafı atınca yapıyor artık doğru ya laaaaaaaaaa yeni özellikle
Nasıl yakışmış Fener forması yine aşık oldum ben....
Sen bu işi çözdün mosiHayır her fotoda olmuyor. Bir tane oturan seçtim tuhaf oldu![]()