RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Editi izledim moralim bozuldu la : DeGrok'a xdragxx çıtır kız mı de evet çıtır kız der ona ne dersen evet diyor zaten
Tamam açıklamanı yap gerçek miymiş değil miymiş![]()
Editi izledim moralim bozuldu la : DeGrok'a xdragxx çıtır kız mı de evet çıtır kız der ona ne dersen evet diyor zaten
Değil çünkü benzetemedimGrok'a xdragxx çıtır kız mı de evet çıtır kız der ona ne dersen evet diyor zaten
Dosi de benim moralimi bozdu ayda yılda 1 konu açıyorumEditi izledim moralim bozuldu la : De
Bilerek yapıyorsun dimiDeğil çünkü benzetemedim![]()
@12.Adam ‘Dan daha fazla kızdırdım itiraf etDosi de benim moralimi bozdu ayda yılda 1 konu açıyorum
------
Bilerek yapıyorsun dimi![]()
İtiraf edeyim sigarayı içmedim yedim 5 dakikadır ciddi sinirim bozuldu...@12.Adam ‘Dan daha fazla kızdırdım itiraf et![]()
Aşırı hissediliyorİtiraf edeyim sigarayı içmedim yedim 5 dakikadır ciddi sinirim bozuldu...
Bunu yapmaydin iyiydi aklıma değişik fikirler geldi niye cakralarimi açtın Hadise ile
Bende neler var nelerBunu yapmaydin iyiydi aklıma değişik fikirler geldi niye cakralarimi açtın Hadise ile![]()
Dm den at ben sana neler atarım neler bu yapay zeka ile ilgiliBende neler var neler![]()
Soldaki daha heyecanlıTakımım yeni iki taraftar kazandı. @Dosi @xdragxx @RüzgarGülüDenize beyni yetmedi yapay zekanın yazıyorum erkek çiziyor bana. 😅😅 Eşi benzeri olmayan bir güzellik görünce tâbi yapay zeka da olsan ne yaparsın tâbi. Bir şekilde eror veriyorsun. 🥰🤩😄
Ekli dosyayı görüntüle 134129
Helal olsun güzel çizimlerTakımım yeni iki taraftar kazandı. @Dosi @xdragxx @RüzgarGülüDenize beyni yetmedi yapay zekanın yazıyorum erkek çiziyor bana. 😅😅 Eşi benzeri olmayan bir güzellik görünce yapay zeka da olsan ne yaparsın tâbi. Bir şekilde eror veriyorsun. 🥰🤩😄
Ekli dosyayı görüntüle 134129
Biri bence çok benzedi ama diğerinden şüpheliyim. 😄Soldaki daha heyecanlı![]()
Soldak merak uyandırıyor tabi ki görüntu bozuk olsa da merak uyandıran iyidirBiri bence çok benzedi ama diğerinden şüpheliyim. 😄
Sen hala daha benim kıymetimi bilme...
Takdir de bir karşılıktırSen hala daha benim kıymetimi bilme...
Bunun bir karşılığı olmalı????
Bende anladım sen olduğunu 😄
Kuru söze karnım tok, daha büyük bir jest yapmalısın bunu hak ettiğimi düşünüyorum.Takdir de bir karşılıktır![]()
Yapay zeka çizdi zaten fotoğrafıBende anladım sen olduğunu 😄
Sen beni ne sandınYok o çizmiş, yapay zeka falan. 😄😄 Hadi be oradan 😁😅 Yer mi Anadolu çocuğu. 😎