Yapay Zeka ile Yaptığımız Fotoğrafları Paylaşalım

Ya mosi Allahım yarabbim :A
Ben bu fotoğrafı chat gpt ile yapmışım grok ile değil benim de kafamı karıştırdın @Dosi

Biz buna sıkışınca başka alternatif yazmak diyoruz @RüzgarGülü

Ben kafanı nasıl karıştırmış olabilirim. Sen daha en başta kendin paylaşıp Grog ile yaptım sende dene dedin :A

Ben kafanı nasıl karıştırmış olabilirim. Sen daha en başta kendin paylaşıp Grog ile yaptım sende dene dedin :A
Zeynepcim güzel kardeşim sana bir soru soracağım. Bu fotoğrafın gerçek olma imkanı var mı sence gerçekse telefon modeli ne :A
Ulan benim burnum bu kadar kemikli bile değil.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Hayırlı olsunluk bir durum yok fotodaki kız gerçekte yok :A Gerçekte yok öyle biri yapay zeka kendi ekliyor onu :A
Hmm anladım. Daha samimi dursun yaz yanında bir dahakine. Kuzenin gibi durmuş çünkü yada sınıf arkadaşın :F

Sıkıştırdin sağlam :D

• Harika
Reactions: Dosi
Kendisi değil. Arkadaşı paylaşmış bu da ekran resmi almış.
Kendi fotosunu paylaşmıştı burada. Alakaları yok.
Diğer konuda zarf attım yedi zaten
Eğer bu fotodakinin ben olduğumu ispat edersem benden özür dileyeceksin eğer ispat edemezsem ben senden özür dileyeceğim kabul ediyorsan kabul ediyorum de ve özele gel :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Zeynepcim güzel kardeşim sana bir soru soracağım. Bu fotoğrafın gerçek olma imkanı var mı sence gerçekse telefon modeli ne :A
Ulan benim burnum bu kadar kemikli bile değil.
Karar ver sen misin değil misin? Ben değilsin dedim zaten sen tutturdun benim deyip. Öyle değil mi @RüzgarGülü

• Güldürdün
Tamam da sen diyorsun ki bi benim bir ben değilim. Kimi kandırdın şimdi niye özür dilesin durduj yere :D
Fotodaki benim zaten :A Bu mosi diyor ki Aykut değil arkadaşı falandır ben ruh hastası mıyım arkadaşımı atayım buraya :A

Chat gpt'ye kendi fotoğrafını at zaten tamamen sana benzer bir şey çizmez ama %60-70 benzerini çizer.

• Güldürdün
Tamam da sen diyorsun ki bi benim bir ben değilim. Kimi kandırdın şimdi niye özür dilesin durduj yere :D
Teşekkürler
Ben onun söylemlerinden gidiyorum o gidip masal anlatıyor :F

Grog dedi diye sıkıştırdık sonra değil dedi. Bi benim diyor bi değilim diyor.
Kafam çorba oldu yoruldum benden bu kadar :A

Fotodaki benim zaten :A Bu mosi diyor ki Aykut değil arkadaşı falandır ben ruh hastası mıyım arkadaşımı atayım buraya :A

Chat gpt'ye kendi fotoğrafını at zaten tamamen sana benzer bir şey çizmez ama %60-70 benzerini çizer.
Tamam kral anladım ben :)

Fotoğraf gerçek ve sensin :D

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Teşekkürler
Ben onun söylemlerinden gidiyorum o gidip masal anlatıyor :F

Grog dedi diye sıkıştırdık sonra değil dedi. Bi benim diyor bi değilim diyor.
Kafam çorba oldu yoruldum benden bu kadar :A
Yoooook öyle iftira atıp benden bu kadar demek yok mosi hanım özür dileyeceksin...
------

Tamam kral anladım ben :)

Fotoğraf gerçek ve sensin :D
Fotoğraf gerçek değil olayını da çarpıttı bu arada.
Dosi diyor ki bu fotoğraf yapay zekayla yapılmamış tamamen gerçek fotoğraf :A Ben de diyorum ki fotoğraftaki benim ama yapay zeka ile yapıldı fotoğraf. Mosi'nin dediği şey bu fotoğraf düz bir fotoğraf yani ben ona hayır değil diyorum.

• İlginç
Kardeşim abiciğim iftira yok. Senin söylemlerinden sorular sordum.
Kendinde foto için ben değilim dedin sonra benim dedin bir sürü şey dedin.

Bir tek kolundaki bileklik senlik :)
Bak tek tek gidelim.
Sen başta dedin ki grok'a sordum fotoğraf gerçekmiş. Grok'un her dediğine inanma öncelikle :A Sana göre fotoğraf tamamen gerçek ve hiç oynama yok. Ben de diyorum ki fotoğraftaki benim chat gpt'ye yanıma bir manita çiz dedim ve bunu çizdi.
Fotodaki ben değilim mevzusu o yani yapay zeka Aykut'u bu gerçek Aykut değil ama sonuçta Aykut yani :A
------

Birazdan evet haklıymış kusura bakmayın diyecek izle :A

Grog gerçek değil yazdı dedim, o hala bana laf atıyor :A
Konuyu açtığına pişman ettirdik :F
Grok'a xdragxx çıtır kız mı de evet çıtır kız der ona ne dersen evet diyor zaten :A
Tamam açıklamanı yap gerçek miymiş değil miymiş :A