Yapay Zeka ile Yaptığımız Fotoğrafları Paylaşalım

yahu ben aldığım cevabı yazdım. Sende Grog ile yaptıysan nerde yazısı? :A
Ekran görüntüsü aldığın zaman fotoğrafta alttan üstten kesme var bilmiyor musun mosi bu yaştan sonra sana bunu ben mi öğreteyim :A
Yahu foto zaten yapay zeka 40 metre öteden belli nasıl yapay zeka değil diyorsun buna :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
IMG-20250409-WA0006.jpg

Ekran görüntüsü aldığın zaman fotoğrafta alttan üstten kesme var bilmiyor musun mosi bu yaştan sonra sana bunu ben mi öğreteyim :A
Yahu foto zaten yapay zeka 40 metre öteden belli nasıl yapay zeka değil diyorsun buna :A
Ekran resmi alındığı belli ama altta kesme olmamış, siyah kısmı yok etmeyi başarmamışsın yoksa inanırdım (ben teknik işlerinden anlarım) Grog bile orijinal dedi :A
Yapay Zeka bak bu foto gibi belirgin olur.

Ekran resmi alındığı belli ama altta kesme olmamış, siyah kısmı yok etmeyi başarmamışsın yoksa inanırdım (ben teknik işlerinden anlarım) Grog bile orijinal dedi :A
Yapay Zeka bak bu foto gibi belirgin olur.
Allah Allah fotoğraf gerçek olsa gururla gerçek derim keşke böyle manitam olsa :A
Sen twitterda bak bakalım

Bu da gerçek senin mantığına göre :A
------

Ulan az değilsin sen de ne yazdığını biliyorum böyle yapsın diye :A

IMG-20250409-WA0008.jpg

IMG-20250409-WA0009.jpg

------

Kendin olduğunu iddia ettiğin kişide başkası orijinal biri dedi zaten :A
Bak benim çizdirdiklerimde Grog yazıyor
Evet orjinal yada başkası
Allah Allah fotoğraf gerçek olsa gururla gerçek derim keşke böyle manitam olsa :A
Sen twitterda bak bakalım

Bu da gerçek senin mantığına göre :A
------

Ulan az değilsin sen de ne yazdığını biliyorum böyle yapsın diye :A
Ne yazdım tahmin et :F

Grog yazısı yok yok yok işte. Onda yaptım dedin. Altta siyah kısım var ekran resminden dolayı yani kesmemişsin.

Aman ne halin varsa gör :A
Sabııır ulan twit attım işte sana onda da yok grok yazısı mosi bazen çok inada bindiriyorsun ha şu foto nasıl gerçek olabilir şaka mısın :A
------

Fizikle alakalı bir şeyler :A

Sabııır ulan twit attım işte sana onda da yok grok yazısı mosi bazen çok inada bindiriyorsun ha şu foto nasıl gerçek olabilir şaka mısın :A
------

Fizikle alakalı bir şeyler :A
Al bak şablon yazım. Fenerbahçeli yakışıklı erkek ile Galatasaraylı çok güzel bir kadın resmi çiz çok gerçekçi olsun. :F

• Güldürdün
Reactions: xdragxx