Benziyor ama gerçek Aykut daha daşşş.@serhatt görseli hafızana kazımıştın. Sence benziyor mu?
Bana daha çok %30 olmuş gibi
Tamam denerim orda bir ara
Benziyor ama gerçek Aykut daha daşşş.@serhatt görseli hafızana kazımıştın. Sence benziyor mu?
Bana daha çok %30 olmuş gibi
Tamam denerim orda bir ara
yahu ben aldığım cevabı yazdım. Sende Grog ile yaptıysan nerde yazısı?Ulan @Dosi her zaman konu ben olunca bir dedektiflik işine girip fail oluyorsun he kaçma gel buraya![]()
Ekran görüntüsü aldığın zaman fotoğrafta alttan üstten kesme var bilmiyor musun mosi bu yaştan sonra sana bunu ben mi öğreteyimyahu ben aldığım cevabı yazdım. Sende Grog ile yaptıysan nerde yazısı?![]()
Vay bu yenge de güzelmiş ha
Yakalamissin dosiye kendi resmini atmışsınVay bu yenge de güzelmiş ha![]()
Ekran resmi alındığı belli ama altta kesme olmamış, siyah kısmı yok etmeyi başarmamışsın yoksa inanırdım (ben teknik işlerinden anlarım) Grog bile orijinal dediEkran görüntüsü aldığın zaman fotoğrafta alttan üstten kesme var bilmiyor musun mosi bu yaştan sonra sana bunu ben mi öğreteyim
Yahu foto zaten yapay zeka 40 metre öteden belli nasıl yapay zeka değil diyorsun buna![]()
Nası yaniYakalamissin dosiye kendi resmini atmışsın![]()
Allah Allah fotoğraf gerçek olsa gururla gerçek derim keşke böyle manitam olsaEkran resmi alındığı belli ama altta kesme olmamış, siyah kısmı yok etmeyi başarmamışsın yoksa inanırdım (ben teknik işlerinden anlarım) Grog bile orijinal dedi
Yapay Zeka bak bu foto gibi belirgin olur.
Ulan az değilsin sen de ne yazdığını biliyorum böyle yapsın diye
Evet orjinal yada başkasıKendin olduğunu iddia ettiğin kişide başkası orijinal biri dedi zaten
Bak benim çizdirdiklerimde Grog yazıyor
Ne yazdım tahmin etAllah Allah fotoğraf gerçek olsa gururla gerçek derim keşke böyle manitam olsa
Sen twitterda bak bakalım
Bu da gerçek senin mantığına göre
------
Ulan az değilsin sen de ne yazdığını biliyorum böyle yapsın diye![]()
Grog yazısı yok yok yok işte. Onda yaptım dedin. Altta siyah kısım var ekran resminden dolayı yani kesmemişsin.Allah Allah fotoğraf gerçek olsa gururla gerçek derim keşke böyle manitam olsa
Sen twitterda bak bakalım
Bu da gerçek senin mantığına göre
------
Ulan az değilsin sen de ne yazdığını biliyorum böyle yapsın diye![]()
Sabııır ulan twit attım işte sana onda da yok grok yazısı mosi bazen çok inada bindiriyorsun ha şu foto nasıl gerçek olabilir şaka mısınGrog yazısı yok yok yok işte. Onda yaptım dedin. Altta siyah kısım var ekran resminden dolayı yani kesmemişsin.
Aman ne halin varsa gör![]()
Fizikle alakalı bir şeylerEkli dosyayı görüntüle 134120
Ekli dosyayı görüntüle 134121
------
Evet orjinal yada başkası
Ne yazdım tahmin et![]()
Al bak şablon yazım. Fenerbahçeli yakışıklı erkek ile Galatasaraylı çok güzel bir kadın resmi çiz çok gerçekçi olsun.Sabııır ulan twit attım işte sana onda da yok grok yazısı mosi bazen çok inada bindiriyorsun ha şu foto nasıl gerçek olabilir şaka mısın
------
Fizikle alakalı bir şeyler![]()
Tamam senmissin işte ne ugrastirdin iki saat. H.olsun bu arada