Yapay Zeka ile Yaptığımız Fotoğrafları Paylaşalım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geniş aile'yi unutamamış birisin sen kendine gel. 😅 Onca sene geçen diziyi unutamayıp Simgeyi şak diye unutacaksın hee ? 😂😂 Oldu canım he he inandım. 😎😁
Sadık biriyim evet :A

Bu arada arkadaşlar koca konuda o kadar sohbet ettik bir kişi de yapay zekayla fotoğraf atmadı :A Atsanıza be ne bu utangaçlık zaten %100 size benzemiyor ifşa olmazsınız :A

Bir yerden sonra saçmalamaya başlıyor ellerden gördüğümüz üzere :A
------

Allahıııım güzelliğe bak yarabbiiiimsssssss

Ulan Ali ulan Aliiii sen de az değilsin haaa :A

Twitter kullanıyorsan orda grok var. Normal sohbet edebiliyorsun, soru sorabiliyorsun. Bunların yanında fotoğraf da çizdirebiliyorsun. Atıyorum bana Ankara manzarası çiz dersen Ankara manzarası çiz der. Monica Bellucci'ye Fenerbahçe forması giydir dersen Fenerbahçe forması giydirir gibi.

Chat gpt var bir de uygulama olarak. Onla da yukarda yazdığım şeyleri yapabiliyorsun fakat o ünlü isimleri çizmiyor sadece grok çiziyor diye biliyorum.

Dün de twitterda bir akım vardı kendi fotoğrafını grok'a atıyorsun yanıma bir manita çiz diyorsun o da çiziyor.

Ekli dosyayı görüntüle 134114

Ben de denedim böyle bir sonuç çıktı. Bu tabii ki ben değilim benim benzerim %70 benzerlik oranı var yanımdaki da grok'un çizdiği random biri gerçek değil yani :A

Ben bu iṣ nasıl yapılıyor anlamadım ama bu hatunun yanındaki gerçek sen isen bu hatunu bulup evlenmelisin. O program mıdır neyse boṣuna koymaz bu hatunu. Ben böyle bir ṣey bulsam saniyesinde evlenirim. :A

Ben bu iṣ nasıl yapılıyor anlamadım ama bu hatunun yanındaki gerçek sen isen bu hatunu bulup evlenmelisin. O program mıdır neyse boṣuna koymaz bu hatunu. Ben böyle bir ṣey bulsam saniyesinde evlenirim. :A
Abi kendi fotonu koyuyorsun chat gpt'ye yanıma bir manita çiz diyorsun olay bu :A Benim daha gür sakallı ve daha kemik burunlu halimi çizmiş chat gpt de :A

Öbür konuya gelecek olursak bulayım bu hatunu yarın nikah basarım çok hoşuma gitti :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi

Bu alana bir cevap yazın...