Erkek ayni
Mal sağlam olunca replikaları da sağlam oluyor.Ya fotoyu değiştirip duruyor işte orijinale sadık kalmıyor pek![]()
Erkek ayni
Mal sağlam olunca replikaları da sağlam oluyor.Ya fotoyu değiştirip duruyor işte orijinale sadık kalmıyor pek![]()
Telefonumu daha fazla yoramamSen bu işi çözdün mosi
Bu fotoyla stadda konser verdirsene![]()
Mal ın yüzü görünmuyor benim attığmda nasıl gördünMal sağlam olunca replikaları da sağlam oluyor.![]()
Senin öyle bir parlak olduğunu sandıydım...@serhatt neye üzüldün ben değilim diye mi![]()
Sen zaten hâlâ aşıksın da bize artık sevmiyorum diye hep yol yapıyorsun. 😂😂Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Fotoğrafı atınca yapıyor artık doğru ya laaaaaaaaaa yeni özellikle
Nasıl yakışmış Fener forması yine aşık oldum ben....
Beni begenmeni tercih etmem zaten k. BakmaSenin öyle bir parlak olduğunu sandıydım...
İnsan unutamıyor gerçekten kendimi kandırıyorum bence deSen zaten hâlâ aşıksın da bize artık sevmiyorum diye hep yol yapıyorsun. 😂😂
Görünen kısmından analiz ettim.Mal ın yüzü görünmuyor benim attığmda nasıl gördün![]()
Geniş aile'yi unutamamış birisin sen kendine gel. 😅 Onca sene geçen diziyi unutamayıp Simgeyi şak diye unutacaksın hee ? 😂😂 Oldu canım he he inandım. 😎😁İnsan unutamıyor gerçekten kendimi kandırıyorum bence de![]()
Sadık biriyim evetGeniş aile'yi unutamamış birisin sen kendine gel. 😅 Onca sene geçen diziyi unutamayıp Simgeyi şak diye unutacaksın hee ? 😂😂 Oldu canım he he inandım. 😎😁
Yok ne kusuru, herkesin tercihi.Beni begenmeni tercih etmem zaten k. Bakma![]()
Tarafsız bölge de Fenerbahçe/Trabzonspor yenenin şampiyon olduğu bir maç yok mu be 🫠🫠Kendi fotosu varmış zaten
Ekli dosyayı görüntüle 134141
Bu da benim yaptırdığım
Ekli dosyayı görüntüle 134142
Bir yerden sonra saçmalamaya başlıyor ellerden gördüğümüz üzere
Kendi fotosu varmış zaten
Ekli dosyayı görüntüle 134141
Bu da benim yaptırdığım
Ekli dosyayı görüntüle 134142
Twitter kullanıyorsan orda grok var. Normal sohbet edebiliyorsun, soru sorabiliyorsun. Bunların yanında fotoğraf da çizdirebiliyorsun. Atıyorum bana Ankara manzarası çiz dersen Ankara manzarası çiz der. Monica Bellucci'ye Fenerbahçe forması giydir dersen Fenerbahçe forması giydirir gibi.
Chat gpt var bir de uygulama olarak. Onla da yukarda yazdığım şeyleri yapabiliyorsun fakat o ünlü isimleri çizmiyor sadece grok çiziyor diye biliyorum.
Dün de twitterda bir akım vardı kendi fotoğrafını grok'a atıyorsun yanıma bir manita çiz diyorsun o da çiziyor.
Ekli dosyayı görüntüle 134114
Ben de denedim böyle bir sonuç çıktı. Bu tabii ki ben değilim benim benzerim %70 benzerlik oranı var yanımdaki da grok'un çizdiği random biri gerçek değil yani![]()
Abi kendi fotonu koyuyorsun chat gpt'ye yanıma bir manita çiz diyorsun olay buBen bu iṣ nasıl yapılıyor anlamadım ama bu hatunun yanındaki gerçek sen isen bu hatunu bulup evlenmelisin. O program mıdır neyse boṣuna koymaz bu hatunu. Ben böyle bir ṣey bulsam saniyesinde evlenirim.![]()