RüzgarGülü
Süper Favori Üye
SAcları da kızıl yapsaydın dolgun dudak ruj fuşya olacak. Basenler geniş güzel bir dizi oyuncusu olur yanlış anlaşılma olmasın
SAcları da kızıl yapsaydın dolgun dudak ruj fuşya olacak. Basenler geniş güzel bir dizi oyuncusu olur yanlış anlaşılma olmasın
Ben bilirim.![]()
Yengen yengenSAcları da kızıl yapsaydın dolgun dudak ruj fuşya olacak. Basenler geniş güzel bir dizi oyuncusu olur yanlış anlaşılma olmasın![]()
İkili için puan kırmadım ki. Mekan çok dandik. Arka taraf düzgün olsa 8/10 kadar yolu var. 😁Oğlum benim yanımda böyle bir hatun olacak, dünyalar benim olur. Ne 4ü![]()
Hayır ben bulduğumda açık değildi, profil fotondan hatırladım. Epey zaman oldu.Bir ara instam herkese açıktı tüm fotoları indirdin mi ne yaptın![]()
Tam beğendiğin kadın tipini oluşturmuş sanırım
Yakışmış ha sen de bu kadını bulmalısın artık![]()
Hangisiydi seninki 😁 İlk foto ise o gerçek onu puanlamam. 😁😁Benimkine de puan ver merak ettim şimdi![]()
Yakışmış ha sen de bu kadını bulmalısın artık![]()
Iyyyy gebereceksiniz hatun diye diye!!!Oğlum benim yanımda böyle bir hatun olacak, dünyalar benim olur. Ne 4ü![]()
Lan valla gerçek değil yok öyle bir yengenizHangisiydi seninki 😁 İlk foto ise o gerçek onu puanlamam. 😁😁
AmiiinIyyyy gebereceksiniz hatun diye diye!!!
Hayır ben bulduğumda açık değildi, profil fotondan hatırladım. Epey zaman oldu.![]()
Gebermeyi göze alıyorsun yani?Amiiin
Aklıma bir caps geldi de neyseGebermeyi göze alıyorsun yani?
Tam beğendiğin kadın tipini oluşturmuş sanırım
Bu arada seni hiç görmedim ama sanki direkt sensin gibi bir izlenim veriyor
Çok iyi olmuş görsel, 9/10![]()
Öyledir, bir gördüğümü bir daha unutmam.Zehir gibi aklın var valla helal
Ama chatgpt beni de değiṣtirmiṣ yaparken![]()
Denizi bana ver, diğer bütün herkesle ilişkiyi keseyim. Hepsi senin olsun. Kabul mü? 🤔 😎Iyyyy gebereceksiniz hatun diye diye!!!
İkili için puan kırmadım ki. Mekan çok dandik. Arka taraf düzgün olsa 8/10 kadar yolu var. 😁