Neymiş salsana?Aklıma bir caps geldi de neyse![]()
Neymiş salsana?Aklıma bir caps geldi de neyse![]()
Ceza puanı yerimNeymiş salsana?
Anlamadım?Denizi bana ver, diğer bütün herkesle ilişkiyi keseyim. Hepsi senin olsun. Kabul mü? 🤔 😎
Özelden sal?Ceza puanı yerim![]()
Öyledir, bir gördüğümü bir daha unutmam.
Evet kilo verdirmiş sana.![]()
Epey andırıyorsun ama bak onca zaman geçti anımsadım.Yüzüm de farklı![]()
Ya tam yapmıyor ama %60-70 benzerlik var diyebilirimYüzüm de farklı![]()
Ya bırak bulmuşsun işte sen onu. 😎Yoluna yürü onla. 9.1/10 var. Hayatının sonunu görürsün onla. 🚀🚀Lan valla gerçek değil yok öyle bir yengeniz![]()
Keşke keşke neyse siz öyle düşünüyorsanız ben öyle bir manitaya yürüyeyim en iyisiYa bırak bulmuşsun işte sen onu. 😎Yoluna yürü onla. 9.1/10 var. Hayatının sonunu görürsün onla. 🚀🚀
Yakıştık mı diye çaktırmadan foruma sordun işte yemedik. 😜😅
Hazır mekandayken kızı isteteydin 😅😅Mekan bizim ev zaten![]()
Bir daha bu tarz muhabbet yapmamak adına Denizi bana ver. Gerisini bırakayım, piyasadan cekiliyim diyorum kabul mü 😅Anlamadım?
Ne güzel özetlemiş canım yapay zeka bee
Ne tarz muhabbet ve Deniz kim?Hazır mekandayken kızı isteteydin 😅😅
------
Bir daha bu tarz muhabbet yapmamak adına Denizi bana ver. Gerisini bırakayım, piyasadan cekiliyim diyorum kabul mü 😅
Helal lan işte böyle konuya atın fotoğraflarıBen de atayım bakalımBeni değiştirdi ama fotoyu beğendim benden daha yakışıklı olmuş ama göz altı kırışıklığım yok böyle
Ekli dosyayı görüntüle 134156
Herkes hayalini gösteriyor afiyet olsunBen de atayım bakalımBeni değiştirdi ama fotoyu beğendim benden daha yakışıklı olmuş ama göz altı kırışıklığım yok böyle
Chat gpt iyi yapıyor yine groka sövdümHelal lan işte böyle konuya atın fotoğrafları
Bu yenge de güzel haa ama tüm yengeler birbirine benziyor lan sanki
Biliyorum zaten unuturum ben sabaha birşey kalmaz.Ne güzel özetlemiş canım yapay zeka bee
Okurken bi gururlanmadım değil 🤪
Bu arada Leyla ile Mecnun Gif'i espri amaçlıydı@RüzgarGülü
Grok beceremiyor ya hem çirkin buluyor yanına hem de beceremiyor pekChat gpt iyi yapıyor yine groka sövdüm![]()
Hazır mekandayken kızı isteteydin 😅😅
------
Bir daha bu tarz muhabbet yapmamak adına Denizi bana ver. Gerisini bırakayım, piyasadan cekiliyim diyorum kabul mü 😅
Ben de atayım bakalımBeni değiştirdi ama fotoyu beğendim benden daha yakışıklı olmuş ama göz altı kırışıklığım yok böyle
Biliyorum zaten unuturum ben sabaha birşey kalmaz.
Ha buna alınmıştın yani? 😱