Yapay Zeka ile Yaptığımız Fotoğrafları Paylaşalım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xdragxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
1000009614.jpg

Sen de bi çok gerçekçi yapıyorsun Simge'ye Fener forması giydirdin mesela bir de alakasız :A
Foto güzel de Fight Club ile alakasız :A
------

Kanka senin bu kurt sevgin nerden geliyo la yıllardır :A
Bende dizi senaryosu üstünde çalışıyorum film versiyonunun Ödev film konusu yazmak yazdım nasıl dizi şeklinde olur

Twitter kullanıyorsan orda grok var. Normal sohbet edebiliyorsun, soru sorabiliyorsun. Bunların yanında fotoğraf da çizdirebiliyorsun. Atıyorum bana Ankara manzarası çiz dersen Ankara manzarası çiz der. Monica Bellucci'ye Fenerbahçe forması giydir dersen Fenerbahçe forması giydirir gibi.

Chat gpt var bir de uygulama olarak. Onla da yukarda yazdığım şeyleri yapabiliyorsun fakat o ünlü isimleri çizmiyor sadece grok çiziyor diye biliyorum.

Dün de twitterda bir akım vardı kendi fotoğrafını grok'a atıyorsun yanıma bir manita çiz diyorsun o da çiziyor.

Ekli dosyayı görüntüle 134114

Ben de denedim böyle bir sonuç çıktı. Bu tabii ki ben değilim benim benzerim %70 benzerlik oranı var yanımdaki da grok'un çizdiği random biri gerçek değil yani :A
Aşamıyorum....

WhatsApp Görsel 2025-04-18 saat 19.43.33_b633a387.jpg

Boyumu bir tık kısa yaptı ama olacak o kadar boyla alakalı bir şey dememiştim sonuçta :A

Yalnız bu teknoloji öyle bir yere gidiyor ki bence 2-3 sene içinde sevdiğimiz dizilerin seçtiğimiz bölümlerinde bir karakterin yerine kendimizi falan koyabiliriz bu çok uzak bir ihtimal değil.

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam