İlk foto kötü bir heykel gibi bir şey be işte yapay zeka değil o
İlk foto kötü bir heykel gibi bir şey be işte yapay zeka değil o
İlki Grok ile yapılan yapay zeka.İlk foto kötü bir heykel gibi bir şey be işte yapay zeka değil o
Grok şaşırtıyor beniİlki Grok ile yapılan yapay zeka.
İkincisi Chat GPT ile yapılan yapay zeka.
Disney karekterlerine çevirdim. Grok ile olan olmadı. 😁 @Dosi
Chat GPT daha iyi oldu. En azından prenses olan Denize benzedi. 🫠😁😅Grok şaşırtıyor beni![]()
Bu işten anlamıyorsunİlk foto kötü bir heykel gibi bir şey be işte yapay zeka değil o
Groga sarışın diyecektin, pixel çiz diyecektinİlki Grok ile yapılan yapay zeka.
İkincisi Chat GPT ile yapılan yapay zeka.
Disney karekterlerine çevirdim. Grok ile olan olmadı. 😁 @Dosi
Bu işin sanatçısı benim...Bu işten anlamıyorsun
Groga sarışın diyecektin, pixel çiz diyecektin![]()
Ona bizi Disney karekteri prens ve prenses yap dedim. Denizim çok kötü çizildi. Ona şuan çok sinirliyim. Sarı bir kadının saçını nasıl böyle yaparsın. Tam bir delilik.Groga sarışın diyecektin, pixel çiz diyecektin![]()
Türklükten.Sen de bi çok gerçekçi yapıyorsun Simge'ye Fener forması giydirdin mesela bir de alakasız
Foto güzel de Fight Club ile alakasız
------
Kanka senin bu kurt sevgin nerden geliyo la yıllardır![]()
Vay besoyu kest bizden çıktıTürklükten.![]()
![]()
Türklükten.![]()
![]()
Yap bakalım hareketiVay besoyu kest bizden çıktı![]()
Bende dizi senaryosu üstünde çalışıyorum film versiyonunun Ödev film konusu yazmak yazdım nasıl dizi şeklinde olurSen de bi çok gerçekçi yapıyorsun Simge'ye Fener forması giydirdin mesela bir de alakasız
Foto güzel de Fight Club ile alakasız
------
Kanka senin bu kurt sevgin nerden geliyo la yıllardır![]()
Yeni konsepti bulduk ne diyince böyle yapıyor fotoları
Abi yine Pixar yani değişen bir şey yok. Sadece fotonun iyi ilişkilenmesi lazım. Dosi bunu iyi yaptı burada.Yeni konsepti bulduk ne diyince böyle yapıyor fotoları![]()
Benimkisi reklam olmasın diye başka yerde @TenTenAbi yine Pixar yani değişen bir şey yok. Sadece fotonun iyi ilişkilenmesi lazım. Dosi bunu iyi yaptı burada.![]()