Bence yeni sezonları beklemeden, içlerinden en sevmediği direkt ele gitsinOnların çoğu zaten sezon arasında. Yeni sezonlarından birer bölüm izleyeceğim ışık almazsam bırakacağım.
Bence yeni sezonları beklemeden, içlerinden en sevmediği direkt ele gitsinOnların çoğu zaten sezon arasında. Yeni sezonlarından birer bölüm izleyeceğim ışık almazsam bırakacağım.
bende renk körlüğü var hepsini yeşil görüyorum )Geçen gün bir konuda 47 tane aktif dizimin olduğunun farkına varmamla aklım başıma gelmeye başladı. Artık kabul etmem gerekir ki ciddi bir dizi bağımlısıyım ve bu problemi çözmeliyim. Fakat gerçekten çözümü kolay değil. Dizilerin bir listesini çıkardım ve neredeyse hiçbiri vazgeçebileceğim gibi diziler değil. Gerçi içlerinde 3-10 bölüm arasında yayınlanan da çok fazla dizi var ama yine de bu bahane olmamalı ve artık dizi sayısını kontrol altında tutmalıyım. Bundan sonra:
Şu an listede 35 tane dizim var. Daha bunun dışında 10 tane kadar bitmiş ve benim geriden geldiğim diziler var. Onların da sayısını azaltmaya çalışacağım. Aşağıdaki tabloda yeşiller asla bırakmayacaklarımı, maviler bırakmamın şu an için çok çok düşük ihtimal olanları, lacivertler şimdilik güvende olanları, turuncular tehlikede olanları, kırmızılar çok tehlikede olanları belirliyor. O dizilerden birkaçını bırakırsam şaşırmayın. Listedeki bazı diziler az bölüm olduğu için avantajlı, bazıları ise çok sezon izleyip bu noktadan sonra bırakmak istemediğim için. Yani sadece kişisel zevkime göre bir liste değil...
- Ağırlıklı olarak devam eden değil bitmiş dizilere başlayacağım. İzleyeceğim, bitecek ve bir daha o dizi hakkında dert etmeme gerek kalmayacak.
- Yeni dizilerde zaten yüksek seviyede olan seçiciliğimi daha da arttırmaya çalışacağım.
- İlerleyen sezonlarda bozmaya başlayan dizileri de bırakmaya çalışacağım. Gerekirse biteceği zaman tekrar geri dönerek yakalayabilirim.
Sizlerle de paylaşmak istedim bu durumu ki gelip geçen bir düşünce olarak kalmasın, gerçekten uygulayayım. Hedef 35 diziyi 20-25 seviyesinde tutmak olacak.
@destere @sürgünüm @cevaa @sokak sanati @gundix123 ve tüm yabancı diziyle ilgili kişiler.
Not: Yandaki sayılar şu an kaçıncı sezonda olduğum veya en son kaçıncı sezonu bitirdiğimdir.
Game of Thrones 4 The Big Bang Theory 8 Modern Family 6 Episodes 4 Better Call Saul 1 Orphan Black 2 House of Cards 3 Sherlock 3 Empire 1 Fargo 1 Shameless 5 Black Mirror 2 The Goldbergs 2 True Detective 1 The Walking Dead 5 Vikings 3 Vicious 1 Mom 2 Brooklyn Nine-Nine 2 The Last Man on Earth 1 Bates Motel 3 Veep 3 Silicon Valley 1 Fresh Off the Boat 1 It's Always Sunny in Philadelphia 7 Community 6 Ray Donovan 2 Rectify 2 Masters of Sex 2 Gotham 1 Black-ish 1 Review 1 Transparent 1 You're the Worst 1 The Odd Couple 1
Hemen bir anda mucizevi bir şekilde olmasa da zamanla olacak inanıyorum. Zaten artık diziler konusunda doyuma da ulaştım Oz, Carnivale gibi efsane kabul edilen dizileri bile beğenmez oldum.bende renk körlüğü var hepsini yeşil görüyorum )
senin planın biraz da şu her pazartesi şunları şunları yapacağım diyip cuma geldiğinde hiçbirini yapamamış olmanın verdiği pişmanlıkla tekrar pazartesi planları yapmaya başlamak gibi bence planın uygulamada pekde başarılı olmayacak
bence kırmızıların hepsini bırakabilirsin
turunculardan rectify alıp yeşillerin arasına koyarsan , ray donovan ıda mavilerin arasına koyarsan gotham ıda lacivertlerin arasına koyarsan ,kalan turuncuları izlemesende olur
tbbt ile modern familyusuda kırmızıların arasına yerleştir süper olur ondan sonrası muhteşem )
tbbt de mesela 3. sezona kadar geldim pek değişen bişey yok ben sıkıldım bıraktım komedilerde şu an episodes mom last man earth benim için yeterli fazlası zararHemen bir anda mucizevi bir şekilde olmasa da zamanla olacak inanıyorum. Zaten artık diziler konusunda doyuma da ulaştım Oz, Carnivale gibi efsane kabul edilen dizileri bile beğenmez oldum.
Şöyle yapımcılar da işimi kolaylaştırsa ve bazı diziler için final haberi gelse ne güzel olur. (Episodes için geçerli değil tabii o 5-10 sezon daha sürsün mümkünse. )
tbbt de mesela 3. sezona kadar geldim pek değişen bişey yok ben sıkıldım bıraktım komedilerde şu an episodes mom last man earth benim için yeterli fazlası zarar
oz u beğeneceğine dair hala umudum var ilk sezonun ortalarını bir geç hele sonra tekrar soracağım
Ozan sen yaz ayında da böyle bir karar vermiştin dizi sayımı azaltıcam diyordun hatta bizde sana hangi dizileri izlemeyeceksin demiştik bu sefer kesin sanırımBu haftasonu eldeki dizileri eritme çalışması yaptım. Bundan sonra daha az dizi izleme konusunda adımlar atacağım. Yeni aldığım kararla yarından itibaren 11.00 - 21.30 arası yabancı drama dizisi izlemeyi kendime yasakladım. Sadece Shameless ve Game of Thrones istisna bu konuda.
Bu arada 11.00 olayı da geçiş dönemi aşaması parçası. Sonra sadece gece izleyeceğim. Tam olarak rahatlamak için elde kalan dizileri eritmem lazım. Bir bölüm Sopranos izleyeceğim sabah kuşağında.
Dizi sayısını da 47'den 42'ye indirdim bile. Hızla indirmeye devam edeceğim. Bir anda beceremiyorum ne yazık ki ama birkaç haftaya 30'lu bir şeylere düşerim en azından.
Uzun zamandır temkinli gidiyorum ama azaltmaktan çok arttırmamaya çalışıyordum. İlk kez bu kadar ciddi bir şekilde dizilerden kendimi çekme kararı aldım.Ozan sen yaz ayında da böyle bir karar vermiştin dizi sayımı azaltıcam diyordun hatta bizde sana hangi dizileri izlemeyeceksin demiştik bu sefer kesin sanırım
yine ne hikaye anlatıyon masi oka kimdir la ? hiro nakamura niye yatakta ?
masi oka heroes reborn un kadrosuna katılmış hiro nakamura is back yatta @destere @Çiğdem- @cookies @OzaN @Tolstoyevski @yatutarsa
Hedefin kaç diziye düşürmek ? geçen 16 dizi diye sınır koymuştun.Uzun zamandır temkinli gidiyorum ama azaltmaktan çok arttırmamaya çalışıyordum. İlk kez bu kadar ciddi bir şekilde dizilerden kendimi çekme kararı aldım.
Belli bir sayı hedefi koyamıyorum. 16 diye bir hedef de koymadım hiçbir zaman. Zaten 20'nin altına kolay kolay düşmem herhalde. Haftada 3 drama bölümünü geçmeyecek şekilde olsa yeter.Hedefin kaç diziye düşürmek ? geçen 16 dizi diye sınır koymuştun.
çok cahilsin .ss yatak değil yatta .ss bak ne ka kibar @Çiğdem- e de böyle yapmalıyine ne hikaye anlatıyon masi oka kimdir la ? hiro nakamura niye yatakta ?
hahahah ayy bune beee adam eğilirken saygı göstericek sanmıstım bende
sana da böyle bir tane patlatmalı .hahahah ayy bune beee adam eğilirken saygı göstericek sanmıstım bende
aaaaa elin kırılsın inşsana da böyle bir tane patlatmalı .
Çiğdem sende çok çektinaaaaa elin kırılsın inş [emoji14]pp:[emoji14]pp:[emoji14]pp:
@xemrexxx i elime geçirsem kpa fanlarından önce parçalarım vllaÇiğdem sende çok çektin
elim altına dönüşür öyle bir çirkinliğe vursam bak bu da dizininsana hitap eden kısmı herhalde @yatutarsa nın çak çuku oynayacak bu rolü şimdiaaaaa elin kırılsın inş