Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
47 izlediğin dizilerin sayısı mı? :)
Sallamasyon olarak söyledim ama şimdi baktım da 46 tane dizi varmış aktif olarak devam ettiğim. :):) Bitenler ve bıraktıklarım hariç. Bir de bugün bir bölümünü izlediğim ve büyük ihtimalle ikinci bölümde bırakacağım Carnivale'yi eklersem 47 oluyor. Şaka gibi istesem tutturamazdım tamamen sallamıştım. :D

Sallamasyon olarak söyledim ama şimdi baktım da 46 tane dizi varmış aktif olarak devam ettiğim. :):) Bitenler ve bıraktıklarım hariç. Bir de bugün bir bölümünü izlediğim ve büyük ihtimalle ikinci bölümde bırakacağım Carnivale'yi eklersem 47 oluyor. Şaka gibi istesem tutturamazdım tamamen sallamıştım. :D
Nasıl hesaplıyorsunuz? Ben en son 30'dan sonra saymayı bırakmıştım. :)

Bu arada birlikte izlediğimiz diziler rahat 30 vardır dimi? :)

Edit: Mesajları yabancı dizi sohbet bölümüne taşırsın artık. :):)

Carnivale'a devam edecektim ben unutmuşum iyi oldu yazdığın sınav haftası bitsin devam edeyim :D

Nasıl hesaplıyorsunuz? Ben en son 30'dan sonra saymayı bırakmıştım. :)

Bu arada birlikte izlediğimiz diziler rahat 30 vardır dimi? :)

Edit: Mesajları yabancı dizi sohbet bölümüne taşırsın artık. :):)
Ben Excel'de tutuyorum tüm dizileri. Oradan hangi dizileri bitirdim, hangisi sezon arasında, hangileri aktif devam ediyor falan kolayca görüyorum. :) Hatta ileride başlama ihtimalim olan diziler bile listeli vaziyette bekliyor. :):)

Şu an o saydığım 47 diziden 24 tanesi ortak çıktı. Tabii bunun içinde The Sopranos, Six Feet Under gibi senin bitirmiş olduğun diziler de var. :)

Taşırım mesajları birazdan. :):)

Ben Excel'de tutuyorum tüm dizileri. Oradan hangi dizileri bitirdim, hangisi sezon arasında, hangileri aktif devam ediyor falan kolayca görüyorum. :) Hatta ileride başlama ihtimalim olan diziler bile listeli vaziyette bekliyor. :):)

Şu an o saydığım 47 diziden 24 tanesi ortak çıktı. Tabii bunun içinde The Sopranos, Six Feet Under gibi senin bitirmiş olduğun diziler de var. :)

Taşırım mesajları birazdan. :):)
Breaking Bad, Spartacus, Lost ve Nip/Tuck dizileri de izledim eskilerden. Daha var da aklıma gelmedi şimdi. :)

Yok artik ciddenmi[emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]
Senin adına üzüldüm yaa :( :( :(
Dizibox bile kapanmiyor tazedizimi kapaniyor[emoji33] [emoji33] [emoji33]
Ben parayı izlediğim diziler karşılığı helal etmiştim zaten. Para için üzülmedim site kapandığı için üzüldüm. Görüntü kalitesi yüksek onun gibi bir site yok şu anda.

Kapanır dememiştim ben ama kapanmış maalesef. Gelir gideri karşılayamamış...
Gelirin gideri karşılamadığını kim söylüyor? 3000'e yakın üyesi vardı. Parayı alıp kaçmış olmasınlar. :)

Ben parayı izlediğim diziler karşılığı helal etmiştim zaten. Para için üzülmedim site kapandığı için üzüldüm. Görüntü kalitesi yüksek onun gibi bir site yok şu anda.

Gelirin gideri karşılamadığını kim söylüyor? 3000'e yakın üyesi vardı. Parayı alıp kaçmış olmasınlar. :)
Aa simdi nerden izliceksin :(
Bende artık izleyemiyorum çünkü video inmiyor artık tele .ss :(

Facebook sayfalarına öyle yazmışlar. Doğru olabilir kolay değil o kadar video için server sağlamak. Tabii bir miktar kar etmişlerdir ama zarara dönüşmeden bırakmışlardır. :):)

Taze dizi kapanır diye kim söylemişti? Gitti 100 lira site 3-4 gündür kapalı. @OzaN @destere
ben kapanır dememiştim çok kaliteli görüntüsü var ama dizi belli bir süre sonra küt diye diziyi kesiyor abone olun öyle devam edin diyor demiştim?
ondan sonrada @OzaN site için beddua etmişti sanırım onun etkisiyle kapanmıştır :))

ben kapanır dememiştim çok kaliteli görüntüsü var ama dizi belli bir süre sonra küt diye diziyi kesiyor abone olun öyle devam edin diyor demiştim?
ondan sonrada @OzaN site için beddua etmişti sanırım onun etkisiyle kapanmıştır :))
Yabancıdizi kapandığından beri ordan izliyordum bundan böyle dizilab ve dizibox kapanmasın diye dua edelim. :)