Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yabancıdizi kapandığından beri ordan izliyordum bundan böyle dizilab ve dizibox kapanmasın diye dua edelim. :)
dizibox çok süper ama bazı dizileri yayınlamıyor kapatılma riskine karşılık bazı dizileri özellikle yayınlamıyor mesela pretty little liars dizisini bu yüzden dizilab dan izliyorum .. arada birde dizipub işe yarıyor başkada düzgün site yok zaten :)
dizigold un görüntü kalitesi bozuk :)

dibox çok süper ama bazı dizileri yayınlamıyor kapatılma riskine karşılık bazı dizileri özellikle yayınlamıyor mesela pretty little liars dizisini bu yüzden dizilab dan izliyorum .. arada birde dizipub işe yarıyor başkada düzgün site yok zaten :)

Evet dizigoldun görüntü kalitesi ne oyle .ss @Çiğdem- tvdyi ordan izle dedi ordan indirip izliyorum gotuntude hayir yok :(
Dizilab ve dizipuba gircem :) 😉

dibox çok süper ama bazı dizileri yayınlamıyor kapatılma riskine karşılık bazı dizileri özellikle yayınlamıyor mesela pretty little liars dizisini bu yüzden dizilab dan izliyorum .. arada birde dizipub işe yarıyor başkada düzgün site yok zaten :)
Dizibox'un sahibi Dizimag'in eski adminlerinden. İzleyici sayısı arttı umarım kapanmaz. :)

Evet dizigoldun görüntü kalitesi ne oyle .ss @Çiğdem- tvdyi ordan izle dedi ordan indirip izliyorum gotuntude hayir yok :(
aynen

dizigold anca farklı kaynak bulamayınca mecburen girdiğimiz adres oluyor :)

Dizibox'un sahibi Dizimag'in eski adminlerinden. İzleyici sayısı arttı umarım kapanmaz. :)
eğer dizimag ın kapanma sebeplerinden ders almışlarsa bu sefer kapatılmaz ama kar için her yol mübah derlerse bir ay sonra o da gümler :)

aynen

eğer dizimag ın kapanma sebeplerinden ders almışlarsa bu sefer kapatılmaz ama kar için her yol mübah derlerse bir ay sonra o da gümler :)
Aynen ya biraz rakiplerinden ders cikarsin dizigold .ss diziboxa bak mesela ortalığı yakiyor 😉

dizibox çok süper ama bazı dizileri yayınlamıyor kapatılma riskine karşılık bazı dizileri özellikle yayınlamıyor mesela pretty little liars dizisini bu yüzden dizilab dan izliyorum .. arada birde dizipub işe yarıyor başkada düzgün site yok zaten :)
onlinedizi.co da iyidir her diziyi yayınlıyor ve diğer sitelerden daha hızlı alt yazı çıkıyor 🙂🙂🙂
http://onlinedizi.co/

aynen

Telif ücretleri dolayısıyla kapanıyor. Aldıkları reklamla onu karşılamaları mümkün gözükmüyor. :)

onlinedizi.co da iyidir her diziyi yayınlıyor ve diğer sitelerden daha hızlı alt yazı çıkıyor 🙂🙂🙂
http://onlinedizi.co/
dediğin siteyi denemiştim ama onlarda diğer sitelerden daha hızlı davranacağız diye hıza önem verip görüntü kalitesini boşvermişler gibiydi sonra bırakmak zorunda kalmıştım şimdiki halini bilmiyorum :)

dediğin siteyi denemiştim ama onlarda diğer sitelerden daha hızlı davranacağız diye hıza önem verip görüntü kalitesini boşvermişler gibiydi sonra bırakmak zorunda kalmıştım şimdiki halini bilmiyorum :)
görüntüyü bilemem ama bildiğim en hızlı site en ilk alt yazı orada çıkıyor
:F:F:F

görüntüyü bilemem ama bildiğim en hızlı site en ilk alt yazı orada çıkıyor
:F:F:F
görüntüdeki netlik çok önemli bir diziyi bir net olmayan görüntüde izle bir net görüntüyle izle ikisi arasında aldığın zevk dağlar kadar olacaktır ben dünyanın en güzel filmini yada dizisini bozuk görüntüyle izlesem zevk alamıyorum :))

görüntüdeki netlik çok önemli bir diziyi bir net olmayan görüntüde izle bir net görüntüyle izle ikisi arasında aldığın zevk dağlar kadar olacaktır ben dünyanın en güzel filmini yada dizisini bozuk görüntüyle izlesem zevk alamıyorum :))
Valla benim diziler şu anda inmiyor yarin the flash gelcek kara kara düşünüyorum ben bunu nasil indircem diye yani görüntüyü degil diziyi düşünüyorum şu anda :)
Her goruntude izlerim yani :( @Çiğdem-

Telif ücretleri dolayısıyla kapanıyor. Aldıkları reklamla onu karşılamaları mümkün gözükmüyor. :)
Keşke Netflix Türkiye'ye gelse. Her diziyi anında yayınlayamıyorlar gerçi ama arşivleri oldukça iyi. Hem maksimum kalite, hem ucuz. Baya iyi iş yaparlardı ama bizim hükümet politikalarından dolayı çoğu yabancı şirket Türkiye pazarına girmeye korkuyor. :)

Keşke Netflix Türkiye'ye gelse. Her diziyi anında yayınlayamıyorlar gerçi ama arşivleri oldukça iyi. Hem maksimum kalite, hem ucuz. Baya iyi iş yaparlardı ama bizim hükümet politikalarından dolayı çoğu yabancı şirket Türkiye pazarına girmeye korkuyor. :)
dediğin orange ın kanalı değilmi ? netflix geleceğine piper gelse benim için daha güzel bir haber olurdu :))

@destere @xemrexxx @Çiğdem- hatta bu indirememe durumumdan dolayi empirenin son 4-5 bolumumu izlemedim.
Onu gectim Türk dizilerinide indiremiyorum resmen çöktü sistemim .ss
Bi eve geldim evde kimse yoktu paramparça yi indiriyim dedim 56 dkde falan indi .ss .ss
[HASHTAG]#Cokuslerdeyim[/HASHTAG] .ss :(

Doğuş grubu Cnbc-e ve e2 kanallarıyla yapar aslında da sansür problem işte. Buzlandıktan sonra hiçbir anlamı kalmıyor. PC'den dizi izlemekten gözlerim bozuldu yakında göz doktoruna gideceğim. :(

dediğin orange ın kanalı değilmi ? netflix geleceğine piper gelse benim için daha güzel bir haber olurdu :))
Evet ama Netflix normal bir kanal değil dizi, film izleme platformu. Piyasadaki dizilerin çok büyük çoğunluğunu Netflix ile online izlemek mümkün. :) Bizde öyle yasal bir şey olmadığı için mecburen millet korsan siteler peşinde koşturuyor. :)

Doğuş grubu Cnbc-e ve e2 kanallarıyla yapar aslında da sansür problem işte. Buzlandıktan sonra hiçbir anlamı kalmıyor. PC'den dizi izlemekten gözlerim bozuldu yakında göz doktoruna gideceğim. :(
Telefondan izle 😉
Hoş bendeki uygulamalar kafayi yedi ama sen bulursun 😉

Valla benim diziler şu anda inmiyor yarin the flash gelcek kara kara düşünüyorum ben bunu nasil indircem diye yani görüntüyü degil diziyi düşünüyorum şu anda :)
Her goruntude izlerim yani :( @Çiğdem-
hiçbirşey dizimagın yerini tutmuyor:(:(:(
hep digitürkün yüzünden dizi paketi satılmıyor diye dizimagı şikayet edip ortalığı karıştıran digitürktü :kizgin::kizgin::kizgin:

Yok benim dediğim televizyon kanalı şeklinde değil. Televizyon kanallarının ömrü bitiyor yavaş yavaş. :)

Online olarak D-Smart ve Digitürk'ün hizmetleri var galiba ama onların da fiyatlar uçuk. Netflix ile Amerika'dakiler ayda 10 TL gibi bir paraya her şeyi izliyorlar rahat rahat. :)

Gerçi bizi Netflix de kesmez tam olarak. Yine bazı diziler için korsana muhtaç kalırız ama eski diziler, filmler için çok iyi olurdu yine de. :)

Telefondan izle 😉
Hoş bendeki uygulamalar kafayi yedi ama sen bulursun 😉
Ben küçük ekran diye pc'den izlemekten şikayetçiyim sen telefondan izle diyorsun. :)

Hem akıllı telefonum yok, nasıl kullanıldığını da bilmiyorum. 90'lı yıllar çocuğuyum teknoloji ile büyümedim. :)