The killing izlemeni tavsiye ederim gercekten cok Güzel bir dizi 4 sezon yayınlandı forumda da birçok kişi izledişöyle 5-6 sezonluk bir diziye başlamam lazım.ss
The killing izlemeni tavsiye ederim gercekten cok Güzel bir dizi 4 sezon yayınlandı forumda da birçok kişi izledişöyle 5-6 sezonluk bir diziye başlamam lazım.ss
Downton Abbey'e başladım ben gel sen de. Bir de yanına Oz ekle tamamdır.şöyle 5-6 sezonluk bir diziye başlamam lazım.ss
zaten senin resimdeki kadının yüzüne de bakmamıştımki )@Çiğdem- 50 yaşına gelsin yüzüne bakan olmaz
biliyoz o kadarını ))) ççiğdemle ilgi,li genele olarak yazdım o sözüzaten senin resimdeki kadının yüzüne de bakmamıştımki )
işt @Çiğdem- olsa 100 yaşınada gelse yüzüne bakarım elin kadınının yüzüne niye bakayımki )biliyoz o kadarını ))) ççiğdemle ilgi,li genele olarak yazdım o sözü
heroes dizisinin yen versiyonuna ryan guzman katılmış bu transferle diziyi izleyecek 3.kişi @Çiğdem- oldu bence kız çiğdem bak parlak var gel gel koklyarak gelişt @Çiğdem- olsa 100 yaşınada gelse yüzüne bakarım elin kadınının yüzüne niye bakayımki )
çak-çuk değil o chuck.ss zachary levi bir geri dönsün de oyunculuk görsün parlakçılarheroes dizisinin yen versiyonuna ryan guzman katılmış bu transferle diziyi izleyecek 3.kişi @Çiğdem- oldu bence kız çiğdem bak parlak var gel gel koklyarak gel
@yatutarsa da izlici zati çak-çuk isimli dizinin basşrolü de varidi
eski kadrodan bir tek jack coleman bu kısım kötü oldu
heroes dizisinin yen versiyonuna ryan guzman katılmış bu transferle diziyi izleyecek 3.kişi @Çiğdem- oldu bence kız çiğdem bak parlak var gel gel koklyarak gel
@yatutarsa da izlici zati çak-çuk isimli dizinin basşrolü de varidi
eski kadrodan bir tek jack coleman bu kısım kötü oldu
burda beni övüyormusun dövüyormusun belli değil )
hahahah ikisinide tek cümlede aradan çıkartıyorum cnm@Çiğdem- buna yorum yapmamış felix tarzı beğeniyor kız )
burda beni övüyormusun dövüyormusun belli değil )
Baya ortak dizimiz oldu ya 3. galiba. Game of Thrones ve Empire var bir de. Birimiz 18 birimiz 47 tane dizi izliyor. O kadarcık denk gelecek arada tabii.
47 izlediğin dizilerin sayısı mı?Baya ortak dizimiz oldu ya 3. galiba. Game of Thrones ve Empire var bir de. Birimiz 18 birimiz 47 tane dizi izliyor. O kadarcık denk gelecek arada tabii.
game of thronesla empiredan sonra 3.
ozan viola teyzeyi izlemiyormuydu ?game of thronesla empiredan sonra 3.