@Forumdash Unutmadan The Killing'i de izledik. Artık destere ile önereceğimiz iki diziyi izlersin.o konuya yorum yaparken kırk kere etiketledik forumdası artık haberi vardır mutlaka )
@Forumdash Unutmadan The Killing'i de izledik. Artık destere ile önereceğimiz iki diziyi izlersin.o konuya yorum yaparken kırk kere etiketledik forumdası artık haberi vardır mutlaka )
birde bates motel var@Forumdash Unutmadan The Killing'i de izledik. Artık destere ile önereceğimiz iki diziyi izlersin.
Sayısını artırırsan hiçbirini izlemeyecek.birde bates motel var
zaten hangisini söylesek @Forumdash listeme ekledim diyor o da işin kurnazlığını öğrenmiş @BesaleT le @Harunnn60 un huyu forumdash ada bulaştı? ne söylersek artık listemde listemde diyip bir 6 ay oyalayacak bizi maksat bir şekilde unutturmak ama bir umut var the missing i bitirmiş ! demekki her tür diziyi izleyebilir rahatlıklaSayısını artırırsan hiçbirini izlemeyecek.
Hani şu senin buzullarda geçen bir dizi vardı. Onu önerelimde sıkıntıdan patlasın.
Yine bana laf gelmiş ama şu resmi olarak izlediğim dizileri bile izleyemiyorum bknz: Vikings. Bu sadece biri daha kendi dizilerimi izleyemedim ki yeni dizilere başlıyım, listemde demek güzel beğendim, dizilerime yetişebilirsem veya 1-2 tane bitirebilirsem başlayacağım yeni dizi o olacak demek oluyor.zaten hangisini söylesek @Forumdash listeme ekledim diyor o da işin kurnazlığını öğrenmiş @BesaleT le @Harunnn60 un huyu forumdash ada bulaştı? ne söylersek artık listemde listemde diyip bir 6 ay oyalayacak bizi maksat bir şekilde unutturmak ama bir umut var the missing i bitirmiş ! demekki her tür diziyi izleyebilir rahatlıkla
Listemde ki dizilerden Selfie ve Under the dome bittizaten hangisini söylesek @Forumdash listeme ekledim diyor o da işin kurnazlığını öğrenmiş @BesaleT le @Harunnn60 un huyu forumdash ada bulaştı? ne söylersek artık listemde listemde diyip bir 6 ay oyalayacak bizi maksat bir şekilde unutturmak ama bir umut var the missing i bitirmiş ! demekki her tür diziyi izleyebilir rahatlıkla
bates motel ??Listemde ki dizilerden Selfie ve Under the dome bitti
Empire bu hafta bitiyor zaten (10.bölümdeyim ) , Better Caul Saul yarıladim zaten
yok karalamak için söylemedim zaten ama yani listeye almak bir şekilde insanı kurtarıyor baskıdan mesela bende bir kaç arkadaşın beş on dizisini listeye aldım ömrüm yeterse önümüzdeki 30 yıl listeyi temizleyeceğim )Yine bana laf gelmiş ama şu resmi olarak izlediğim dizileri bile izleyemiyorum bknz: Vikings. Bu sadece biri daha kendi dizilerimi izleyemedim ki yeni dizilere başlıyım, listemde demek güzel beğendim, dizilerime yetişebilirsem veya 1-2 tane bitirebilirsem başlayacağım yeni dizi o olacak demek oluyor.
tamam ona başlıyorum empire bitincebates motel ??
yok karalamak için söylemedim zaten ama yani listeye almak bir şekilde insanı kurtarıyor baskıdan mesela bende bir kaç arkadaşın beş on dizisini listeye aldım ömrüm yeterse önümüzdeki 30 yıl listeyi temizleyeceğim )
@Forumdash'a Da Vinci's Demons'un 3. sezonunda birlikteyiz müjdesi verelim.
o konuya yorum yaparken kırk kere etiketledik forumdası artık haberi vardır mutlaka )
@Forumdash Unutmadan The Killing'i de izledik. Artık destere ile önereceğimiz iki diziyi izlersin.
birde bates motel var
Sayısını artırırsan hiçbirini izlemeyecek.
Hani şu senin buzullarda geçen bir dizi vardı. Onu önerelimde sıkıntıdan patlasın.
Ama daha yeni geldi @destere elimdekilerin güncelliğini yakalayayım sonra başlayacam zaten bitirmişssinizdir sizzaten hangisini söylesek @Forumdash listeme ekledim diyor o da işin kurnazlığını öğrenmiş @BesaleT le @Harunnn60 un huyu forumdash ada bulaştı? ne söylersek artık listemde listemde diyip bir 6 ay oyalayacak bizi maksat bir şekilde unutturmak ama bir umut var the missing i bitirmiş ! demekki her tür diziyi izleyebilir rahatlıkla
senden ümidi kesimiştik artık o yüzden zaten nasrettin hocanın göl ve yoğurt hikayesini bile anlatmıştım )
Aynen bekliyoruz, bu aralar başlaması lazımdı ama onunyerini artık [HASHTAG]#outlander[/HASHTAG] aldısenden ümidi kesimiştik artık o yüzden zaten nasrettin hocanın göl ve yoğurt hikayesini bile anlatmıştım )
bu arada da vinci yi bekliyoruz sabırsızlıkla bir türlü başlamadı )
Ben olsam kesinlikle sürü piskolojısine uymazdım. Ne yapıyor bu manyaklar derdim.
bende öyle düşünüyorum ama yinede kendimden emin değilim resmi dairelerde şurda burda olsun bazı hareketleri otomatik yapıyoruz niye neden nasıl diye sorgulamadın kurallara uymak ruhumuza işlemiş ruhumuz koyunlaşmış biz ne yapalım )Ben olsam kesinlikle sürü piskolojısine uymazdım. Ne yapıyor bu manyaklar derdim.
Hep okul yüzünden bencebende öyle düşünüyorum ama yinede kendimden emin değilim resmi dairelerde şurda burda olsun bazı hareketleri otomatik yapıyoruz niye neden nasıl diye sorgulamadın kurallara uymak ruhumuza işlemiş ruhumuz koyunlaşmış biz ne yapalım )
olabilir en ufak soruda azar işite işite sormayı terketmişiz ne derlerse otomatikman uyma zorunluluğu hissediyoruzHep okul yüzünden bence
Gud anlamda söyledim canikom diziyi o gün diziboxta gormustum ama geçip gitmiştimböylemiymiş derken ? yani ilginçmiş konusu
hahahah olay ne burda biliyormusun @destere bip sesi kız orada insanlar kalkıp oturuyor diye uymuyor bip sesi yüzünden öyle yapmak zorunda hissediyor kendisini şirketin koymuş olduğu bir kural gibi birşey diye algılıyor insanlar gidince zaten kız bip sesine uymaya devam ediyor
hayır kız ilk geldiğinde orda insanlar bip sesiyle oturup kalmamış olsaydı kızda bipi biplemezdi ama davranışlar bir şekilde öğreniliyor sonra öğrendiğini kimse yoksada tekrar ediyorsun sonra yeni gelenler sana bakıp onlarda kalkıp oturmaya başlıyor yani bulaşıcı hastalık gibi bişeyhahahah olay ne burda biliyormusun @destere bip sesi kız orada insanlar kalkıp oturuyor diye uymuyor bip sesi yüzünden öyle yapmak zorunda hissediyor kendisini şirketin koymuş olduğu bir kural gibi birşey diye algılıyor insanlar gidince zaten kız bip sesine uymaya devam ediyor
tamamda cnm bip sesi olmadan insanlar oturup kalksaydı kız asıl ozaman biplemezdi onlarıhayır kız ilk geldiğinde orda insanlar bip sesiyle oturup kalmamış olsaydı kızda bipi biplemezdi ama davranışlar bir şekilde öğreniliyor sonra öğrendiğini kimse yoksada tekrar ediyorsun sonra yeni gelenler sana bakıp onlarda kalkıp oturmaya başlıyor yani bulaşıcı hastalık gibi bişey