Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sayısını artırırsan hiçbirini izlemeyecek. :)

Hani şu senin buzullarda geçen bir dizi vardı. Onu önerelimde sıkıntıdan patlasın. :)
zaten hangisini söylesek @Forumdash listeme ekledim diyor :) o da işin kurnazlığını öğrenmiş :) @BesaleT le @Harunnn60 un huyu forumdash ada bulaştı? ne söylersek artık listemde listemde diyip bir 6 ay oyalayacak bizi maksat bir şekilde unutturmak :) ama bir umut var the missing i bitirmiş ! demekki her tür diziyi izleyebilir rahatlıkla :)

zaten hangisini söylesek @Forumdash listeme ekledim diyor :) o da işin kurnazlığını öğrenmiş :) @BesaleT le @Harunnn60 un huyu forumdash ada bulaştı? ne söylersek artık listemde listemde diyip bir 6 ay oyalayacak bizi maksat bir şekilde unutturmak :) ama bir umut var the missing i bitirmiş ! demekki her tür diziyi izleyebilir rahatlıkla :)
Yine bana laf gelmiş ama şu resmi olarak izlediğim dizileri bile izleyemiyorum bknz: Vikings. :( Bu sadece biri daha kendi dizilerimi izleyemedim ki yeni dizilere başlıyım, listemde demek güzel beğendim, dizilerime yetişebilirsem veya 1-2 tane bitirebilirsem başlayacağım yeni dizi o olacak demek oluyor. :D

Listemde ki dizilerden Selfie ve Under the dome bitti :)
Empire bu hafta bitiyor zaten (10.bölümdeyim ) , Better Caul Saul yarıladim zaten :D

Listemde ki dizilerden Selfie ve Under the dome bitti :)
Empire bu hafta bitiyor zaten (10.bölümdeyim ) , Better Caul Saul yarıladim zaten :D
bates motel ??

Yine bana laf gelmiş ama şu resmi olarak izlediğim dizileri bile izleyemiyorum bknz: Vikings. :( Bu sadece biri daha kendi dizilerimi izleyemedim ki yeni dizilere başlıyım, listemde demek güzel beğendim, dizilerime yetişebilirsem veya 1-2 tane bitirebilirsem başlayacağım yeni dizi o olacak demek oluyor. :D
yok karalamak için söylemedim zaten ama yani listeye almak bir şekilde insanı kurtarıyor baskıdan :) mesela bende bir kaç arkadaşın beş on dizisini listeye aldım ömrüm yeterse önümüzdeki 30 yıl listeyi temizleyeceğim :))

@Forumdash'a Da Vinci's Demons'un 3. sezonunda birlikteyiz müjdesi verelim. :)

o konuya yorum yaparken kırk kere etiketledik forumdası artık haberi vardır mutlaka :))

@Forumdash Unutmadan The Killing'i de izledik. Artık destere ile önereceğimiz iki diziyi izlersin. :)

birde bates motel var :)

Sayısını artırırsan hiçbirini izlemeyecek. :)

Hani şu senin buzullarda geçen bir dizi vardı. Onu önerelimde sıkıntıdan patlasın. :)

Ama daha yeni geldi @destere elimdekilerin güncelliğini yakalayayım sonra başlayacam zaten bitirmişssinizdir siz :X

Bates Motel'i de SFU ve Suit'i izlemeye kararlaştığımızda @OzaN ile sohbetini etmiştik.Ama onu da bensiz başlamişssiniz:(

Ama daha yeni geldi @destere elimdekilerin güncelliğini yakalayayım sonra başlayacam zaten bitirmişssinizdir siz :X

Bates Motel'i de SFU ve Suit'i izlemeye kararlaştığımızda @OzaN ile sohbetini etmiştik.Ama onu da bensiz başlamişssiniz:(
senden ümidi kesimiştik artık o yüzden zaten nasrettin hocanın göl ve yoğurt hikayesini bile anlatmıştım :))
bu arada da vinci yi bekliyoruz sabırsızlıkla bir türlü başlamadı :))

senden ümidi kesimiştik artık o yüzden zaten nasrettin hocanın göl ve yoğurt hikayesini bile anlatmıştım :))
bu arada da vinci yi bekliyoruz sabırsızlıkla bir türlü başlamadı :))
Aynen bekliyoruz, bu aralar başlaması lazımdı ama onunyerini artık [HASHTAG]#outlander[/HASHTAG] aldı :X

Ben olsam kesinlikle sürü piskolojısine uymazdım. Ne yapıyor bu manyaklar derdim. :)
bende öyle düşünüyorum ama yinede kendimden emin değilim resmi dairelerde şurda burda olsun bazı hareketleri otomatik yapıyoruz niye neden nasıl diye sorgulamadın kurallara uymak ruhumuza işlemiş ruhumuz koyunlaşmış biz ne yapalım :))

hahahah olay ne burda biliyormusun @destere bip sesi kız orada insanlar kalkıp oturuyor diye uymuyor bip sesi yüzünden öyle yapmak zorunda hissediyor kendisini şirketin koymuş olduğu bir kural gibi birşey diye algılıyor insanlar gidince zaten kız bip sesine uymaya devam ediyor :F:F:F
hayır kız ilk geldiğinde orda insanlar bip sesiyle oturup kalmamış olsaydı kızda bipi biplemezdi :) ama davranışlar bir şekilde öğreniliyor sonra öğrendiğini kimse yoksada tekrar ediyorsun sonra yeni gelenler sana bakıp onlarda kalkıp oturmaya başlıyor yani bulaşıcı hastalık gibi bişey :)

hayır kız ilk geldiğinde orda insanlar bip sesiyle oturup kalmamış olsaydı kızda bipi biplemezdi :) ama davranışlar bir şekilde öğreniliyor sonra öğrendiğini kimse yoksada tekrar ediyorsun sonra yeni gelenler sana bakıp onlarda kalkıp oturmaya başlıyor yani bulaşıcı hastalık gibi bişey :)
tamamda cnm bip sesi olmadan insanlar oturup kalksaydı kız asıl ozaman biplemezdi onları :F:F:F
bip sesine uyduklarını sanıyor eğer yerinde ben olsaydım bip sesine uyuyorlar o sesi duyunca öyle yapmak zorundayım yoksa bana birşey diyen olurmu diye düşünürüm adamlar gidince bip sesi dursaydı kız oturup kalkmıcaktı ama sesi duyunca tek olmasına rağmen uymaya devam ediyor :F:F:F