Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu testi denemem lazım birazdan ama bana khalesii çıkar o çıkmazsa margary çıkar bana bir dahada inmez :)) zaten ben sonuçla ilgilenmiyorum ikisinden biri çıksın yeterli :) nasıl öeceğim değil ölmeden önce bana kimin çıkacağı daha önemli :))
bu arada nerede o @Çiğdem- tüm kemiklerini kırıcam onun aklıma secret circle geldi yine cw de 1.sezon sonunda iptal olmuştu :( 6 başrolden 4ünün taş gibi kızlardan olması cw izleyicisi çiğdem türünün tepkisini çekti parlak göremeyince diziyi iptal ettirdiler.ss @cookies @vadikızı
The-ladies-of-The-Secret-Circle.jpg

bu arada nerede o @Çiğdem- tüm kemiklerini kırıcam onun aklıma secret circle geldi yine cw de 1.sezon sonunda iptal olmuştu :( 6 başrolden 4ünün taş gibi kızlardan olması cw izleyicisi çiğdem türünün tepkisini çekti parlak göremeyince diziyi iptal ettirdiler.ss @cookies @vadikızı
The-ladies-of-The-Secret-Circle.jpg
ohhhh kurtulduk sonunda cw kanalına yakışmayan 2 dizi vardı birisi buydu galiba diğeride biter inş :A:A:A

bak bu sahnede biraz çarpma oldu :A
bunlar bayağı fingirdeşiyor çarpışmayı ilerletmişler ? yalnız kız son anda vazgeçmiş de oğlan habire koşturuyor peşinde yüzsüz yuvarlakda edep haya kalmamış :) kız istemiyorsa bırak işte daha ne deli danalar gibi koşturursun anlamak imkansız :)

bahsettiğin iki abuk sabuk diziden biri arrow diğeri izombie :)
yok şimdi zombi de olsa o kızın bir gideri var bence abuk sabuk olan dizi superportakaldır bence:)

birisi bakire olandı bir tane daha vardı fantastik dışı kadınların olduğu bir dizi o iki diziden kurutlmamız lazım acilen :A:A:A
reign in nesi var kız mary senden küçük ama hem fransa hem iskoçya kraliçesi hem de ingiltere tahtında hakkı var üstünüe francis,conde ve bash gibi parlakları tek parmağında oynatıyor diye çatlıyon dimi:A

yok şimdi zombi de olsa o kızın bir gideri var bence abuk sabuk olan dizi superportakaldır bence:)

reign in nesi var kız mary senden küçük ama hem fransa hem iskoçya kraliçesi hem de ingiltere tahtında hakkı var üstünüe francis,conde ve bash gibi parlakları tek parmağında oynatıyor diye çatlıyon dimi:A
zombie sevmesemde fantastik dizi kanalına uygun ama bakire ve reign dzisiymiş emre diyince ahtırladım o 2 dizi kesinlikle cw kanalını lekeliyorlar :A:A:A

@OzaN Friends mi Seinfeld mi sence? Bir de Seinfeld nasıl bir dizi, It's Always Sunny in Philadelphia gibi mi karakterleri?

@OzaN Friends mi Seinfeld mi sence? Bir de Seinfeld nasıl bir dizi, It's Always Sunny in Philadelphia gibi mi karakterleri?
Bence Friends ama Seinfeld diyene de "ne saçmalıyorsun sen" falan demem. Çünkü ikisi de benim gözümde 10'luk dizi. :)

Seinfeld'in It's Always Sunny in Philadelphia'nın atası sayılabilecek bir dizi olduğunu düşünüyorum ama karakterleri çok benzemiyor. Philadelphia çok daha absürt, Seinfeld ise aksine gerçekçi ve hayattaki olaylardan komedi çıkarıyor. Karakter olarak da Philadelphia'dakiler malum toplumun alt sınıf kesimi. Seinfeld'dekiler ise daha orta tabaka hatta Jerry Seinfeld üst tabaka. :) Peki neden atası diyorsun dersen Seinfeld'in prensibi hiçbir şey hakkında bir dizi olmasıdır. Yani belli bir konu falan yok tamamen günlük yaşantı gibi geçiyor, diyaloglar falan o yönde. Sanki kamera konulmuş da karakterlerin hayatlarını izliyormuşuz gibi. Philadelphia da aynı şekilde. Tabii seviye olarak Seinfeld çok daha iyi ikisi karşılaştırma konusu bile olmaz benim açımdan. :):) Philadelphia bazen çok uçuk noktalara kaçıyor ve sıkıcı olabiliyor çünkü. :)