aaa iyi hatırlattın tyrant ı bende yaza erteledim @sürgünüm e haber verelim sanırım o bitirdi )Zaten önceden karar vermiştim Tyrant yazın devam edeceğim bende Bates Motel başlarım [emoji23]
aaa iyi hatırlattın tyrant ı bende yaza erteledim @sürgünüm e haber verelim sanırım o bitirdi )Zaten önceden karar vermiştim Tyrant yazın devam edeceğim bende Bates Motel başlarım [emoji23]
Tyrant güzel dizi ama onca izlemedigim dizi varken ilk Tyrant izlemem pek normal gelmedi bana o yüzden erteledimaaa iyi hatırlattın tyrant ı bende yaza erteledim @sürgünüm e haber verelim sanırım o bitirdi )
bu arada nerede o @Çiğdem- tüm kemiklerini kırıcam onun aklıma secret circle geldi yine cw de 1.sezon sonunda iptal olmuştu 6 başrolden 4ünün taş gibi kızlardan olması cw izleyicisi çiğdem türünün tepkisini çekti parlak göremeyince diziyi iptal ettirdiler.ss @cookies @vadikızıbu testi denemem lazım birazdan ama bana khalesii çıkar o çıkmazsa margary çıkar bana bir dahada inmez ) zaten ben sonuçla ilgilenmiyorum ikisinden biri çıksın yeterli nasıl öeceğim değil ölmeden önce bana kimin çıkacağı daha önemli )
gözümden nasıl kaçmış )
22 bölümcük sürebildi çiğdemin büyüleri nedeniyle .ssgözümden nasıl kaçmış )
ohhhh kurtulduk sonunda cw kanalına yakışmayan 2 dizi vardı birisi buydu galiba diğeride biter inş
ay çirkin bu dizi 2 yıl önce bitti ben sadece aklıma geldi dedimohhhh kurtulduk sonunda cw kanalına yakışmayan 2 dizi vardı birisi buydu galiba diğeride biter inş
ne bilim 2 tane abuk sabuk dizi var cw kanalında onlardan biri sanımay çirkin bu dizi 2 yıl önce bitti ben sadece aklıma geldi dedim
22 bölümcük sürebildi çiğdemin büyüleri nedeniyle .ss
yukardaki 4 resmi görünce içler dışlar çarpımı yapasım geldiohhhh kurtulduk sonunda cw kanalına yakışmayan 2 dizi vardı birisi buydu galiba diğeride biter inş
abuk sabuk olan senin fantezi dizilerindirne bilim 2 tane abuk sabuk dizi var cw kanalında onlardan biri sanım
bahsettiğin iki abuk sabuk diziden biri arrow diğeri izombiene bilim 2 tane abuk sabuk dizi var cw kanalında onlardan biri sanım
bak bu sahnede biraz çarpma olduyukardaki 4 resmi görünce içler dışlar çarpımı yapasım geldi
bunlar bayağı fingirdeşiyor çarpışmayı ilerletmişler ? yalnız kız son anda vazgeçmiş de oğlan habire koşturuyor peşinde yüzsüz yuvarlakda edep haya kalmamış kız istemiyorsa bırak işte daha ne deli danalar gibi koşturursun anlamak imkansızbak bu sahnede biraz çarpma oldu
bahsettiğin iki abuk sabuk diziden biri arrow diğeri izombie
birisi bakire olandı bir tane daha vardı fantastik dışı kadınların olduğu bir dizi o iki diziden kurutlmamız lazım acilenabuk sabuk olan senin fantezi dizilerindir
yok şimdi zombi de olsa o kızın bir gideri var bence abuk sabuk olan dizi superportakaldır bencebahsettiğin iki abuk sabuk diziden biri arrow diğeri izombie
reign in nesi var kız mary senden küçük ama hem fransa hem iskoçya kraliçesi hem de ingiltere tahtında hakkı var üstünüe francis,conde ve bash gibi parlakları tek parmağında oynatıyor diye çatlıyon dimibirisi bakire olandı bir tane daha vardı fantastik dışı kadınların olduğu bir dizi o iki diziden kurutlmamız lazım acilen
İZombie ?birisi bakire olandı bir tane daha vardı fantastik dışı kadınların olduğu bir dizi o iki diziden kurutlmamız lazım acilen
İZombie ?
zombie sevmesemde fantastik dizi kanalına uygun ama bakire ve reign dzisiymiş emre diyince ahtırladım o 2 dizi kesinlikle cw kanalını lekeliyorlaryok şimdi zombi de olsa o kızın bir gideri var bence abuk sabuk olan dizi superportakaldır bence
reign in nesi var kız mary senden küçük ama hem fransa hem iskoçya kraliçesi hem de ingiltere tahtında hakkı var üstünüe francis,conde ve bash gibi parlakları tek parmağında oynatıyor diye çatlıyon dimi
resme ve marye bak çatlazombie sevmesemde fantastik dizi kanalına uygun ama bakire ve reign dzisiymiş emre diyince ahtırladım o 2 dizi kesinlikle cw kanalını lekeliyorlar
Bence Friends ama Seinfeld diyene de "ne saçmalıyorsun sen" falan demem. Çünkü ikisi de benim gözümde 10'luk dizi.@OzaN Friends mi Seinfeld mi sence? Bir de Seinfeld nasıl bir dizi, It's Always Sunny in Philadelphia gibi mi karakterleri?