Belki okuyan vardır, bu yaz incelediğim dizileri bir yazayım.
Chuck (Sezon 1) = Hevesle takip ettiğim 3 diziden biri oldu -Beklemiyordum 3'ünü de- Absurtlük ile aksiyonu birleştirip harika bir iş çıkartmışlar. Devam edeceğim garanti..
Dexter (Sezon 1) = Tam bir hayal kırıklığı, 3-4 bölüm direndim. Güzel bayanlar, güzel ana karakter, çok yavaş bir hikaye.. İzleyecek birşey kalmazsa sezonu tamamlarım..
Friends (Sezon 1) = Komedinin babası'mı desek napsak.
Resmen içimizden biri gibiydi kadro. 90'ların havasındamıdır bilmiyorum ama oyuncu gözüyle bakamadım bir türlü,doğallığın dibini vurmuşlar. Sezonu tamamladım henüz..
House MD (Sezon 1) = Geçen bir yerimde hissizlik var sandım evdede kedi bakıyoruz felan ben bi yusuf yusuf.. diziyi etkili şekilde takip ediyorum anlaşılan.
Çok saçma birşeyden bile sonuca ulaşmaları dizinin ilgi çekici yanlarından olsada, gerçek hayatta işe yarabilecek türden, sorun herzaman en güvendiğimiz yerden çıkar bilindiği üzere.
Person of Interest (Sezon 1) = Çok basit gözüküyordu, bir makina var, suçluları tespit ediyor ve ekip bunu önlüyor. Fakat bunun altında yatan çok iyi bir senaryo, sürekli izleyiciyi bir terse düşürme cabaları, her seferinde başarıyorlar siz bile kimin iyi adam olduğunu anlayamıyorsunuz ve git gide insanı tatmim eden karalar zincirleri..
Spartacus (Sezon 1) = Şişirilmiş diye düşündüm, 1. bölümü izledim düşüncem değişmemişti, kültür olsun diye izlemeye koyuldum. Fakat gün sonunda düşüncem, efsane olduğu söylentilerinin doğru olduğu yönünde. Eve döndüğümde başlayacağım 3 diziden biri..
Elimde deneyebileceğim;
Better Call Soul (Sezon 1) , Lost(Sezon 1) , Penny Dreadful (Sezon 1) , How I Met Your Mother(Sezon 2,3,4) ve 1-2 kırıntı var.
Gelecek yaz döneminde yeni dizilerle görüşmek üzere..