neymiş konusu desene @Harunnn60 abc kanalında olucak galiba fantastik görünüyor vlla teaser çok ilgi çekici görünüyorbilmiyorum valla yeni gördüm
çiğdeme dediğimin aynısı![]()
neymiş konusu desene @Harunnn60 abc kanalında olucak galiba fantastik görünüyor vlla teaser çok ilgi çekici görünüyorbilmiyorum valla yeni gördüm
çiğdeme dediğimin aynısı![]()
Bu şey işte
destere'nin yıllardır hayalini kurduğu şeyleri dizide izleyebilecek öyle tüyo vereyim ben sadece.neymiş konusu desene @Harunnn60 abc kanalında olucak galiba fantastik görünüyor vlla teaser çok ilgi çekici görünüyor![]()
fantastik dizi olmucak ozaman ayy izlemem ben o haldedestere'nin yıllardır hayalini kurduğu şeyleri dizide izleyebilecek öyle tüyo vereyim ben sadece.![]()
Yok fantastik konusu yarın görürsün.fantastik dizi olmucak ozaman ayy izlemem ben o halde![]()
Ne dizisi.@Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx siz ne diyorsunuz ben bu diziyi 7 aydır bekliyorum
Süper olcak ya
Konusunu kitabını okuyunca veya ilk kitabın filmini izleyince anlarsınız![]()
ayyy vlla çok iyi tanıtımlar biraz araştırdım şuan filmi varmıs bunun millet diziyi bekliyormuş sende az konusunu çıtlak @cookies
Limitless yerini bunu koy.ayyy vlla çok iyi tanıtımlar biraz araştırdım şuan filmi varmıs bunun millet diziyi bekliyormuş sende az konusunu çıtlak @cookies![]()
Evet bekliyoruz dizisiniayyy vlla çok iyi tanıtımlar biraz araştırdım şuan filmi varmıs bunun millet diziyi bekliyormuş sende az konusunu çıtlak @cookies![]()
ben bunun ilk bölümünü izlemiştim emre habire konusunu açınca acaba ne var dedim ? sonra baktım bizim günümüzdeki ergenik dizilerin ortaçağ uyarlaması başlamayı düşünenleri uyarayımpis @Çiğdem- türü reign izlemiyor tabi parlarkları gölgede kalıyor .ss catherine teyze kraliçe olarak çatlatıyor bunları .ss @destere @Harunnn60 @cookies
bu dizi hbo da çekilse balıklama dalardın totoşben bunun ilk bölümünü izlemiştim emre habire konusunu açınca acaba ne var dedim ? sonra baktım bizim günümüzdeki ergenik dizilerin ortaçağ uyarlaması başlamayı düşünenleri uyarayım) bunun yerine merlin tarzı bir dizi olsa çok daha harika hemde fantastik vede muhteşem olurdu bu nedir la ?
![]()
HBO da olsa o kraliçenin hakkını verirlerdi şimdi bütün yeteneği boşa gidiyor göremiyoruz kızın yeteneklerini hem sabahtan akşama parlak kovala ama tık icraat yok böyle dizimi olurbu dizi hbo da çekilse balıklama dalardın totoş![]()
hahahah ne için özür diliyor bu adam yazıyı tam alsaydınyakız @Çiğdem- bak leith meme yapmış sen hala izlemiyon@destere başlar yakında diziye
@cookies @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 46926
Ne bu hiç birşey anlamadım.kız @Çiğdem- bak leith meme yapmış sen hala izlemiyon@destere başlar yakında diziye
@cookies @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 46926
senin gibi pis kızlar parlağa taptığı için prensesten özür diliyorhahahah ne için özür diliyor bu adam yazıyı tam alsaydınya![]()
ne sansürüNe bu hiç birşey anlamadım.Sansür uygulamışsın bildiğin.
![]()
Resim tam gözükmüyor yarısını kesmişsin gibi.senin gibi pis kızlar parlağa taptığı için prensesten özür diliyor
ne sansürü![]()