Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni bir dizi başlayacak şu anda yapım aşamasında ama konu tam desterelik. :F:F Konuyu okuyunca dizinin senaristini @destere zannederseniz hiç şaşırmayın.:F

@Çiğdem- yarın açacağım konuyu. :D
bilmiyorum valla yeni gördüm :F

çiğdeme dediğimin aynısı :D
neymiş konusu desene @Harunnn60 abc kanalında olucak galiba fantastik görünüyor vlla teaser çok ilgi çekici görünüyor :F:F:F

ayyy vlla çok iyi tanıtımlar biraz araştırdım şuan filmi varmıs bunun millet diziyi bekliyormuş sende az konusunu çıtlak @cookies :F:F:F
Evet bekliyoruz dizisini :)

Filmi beğenilmemişti gişede çakılmıştı ondan dolayı devamını cekmemişlerdi.Farklı oyuncularla dizisini çekiyorlar :)

Konusu kabataslak ifade edersek :

Kız 17 yasına giriyor veya 18.Bir gün barda bir adamın bir adamı öldürdüğünü görüyor ama bir tek o görüyor.Sonra delirdiğini düşünürken basroldeki sarı çocukla tanışıyor falan.Hatta hatta garip bir canavar bunların evini basmış oluyor (tam olarak ne zaman bilmiyorum) annesini komaya sokuyor.Annesi bu kıza kutu gibi bir şey veriyor falan.

Yani ben hala son kitaptayım.Ben sana ilk kitabın baslarını anlattım.
7 veya 6 kitabı var.Son kitabı 700 lü bir sayfa sayısı :)

pis @Çiğdem- türü reign izlemiyor tabi parlarkları gölgede kalıyor .ss catherine teyze kraliçe olarak çatlatıyor bunları .ss @destere @Harunnn60 @cookies
ben bunun ilk bölümünü izlemiştim emre habire konusunu açınca acaba ne var dedim ? sonra baktım bizim günümüzdeki ergenik dizilerin ortaçağ uyarlaması başlamayı düşünenleri uyarayım :)) bunun yerine merlin tarzı bir dizi olsa çok daha harika hemde fantastik vede muhteşem olurdu bu nedir la ? :)

ben bunun ilk bölümünü izlemiştim emre habire konusunu açınca acaba ne var dedim ? sonra baktım bizim günümüzdeki ergenik dizilerin ortaçağ uyarlaması başlamayı düşünenleri uyarayım :)) bunun yerine merlin tarzı bir dizi olsa çok daha harika hemde fantastik vede muhteşem olurdu bu nedir la ? :)
bu dizi hbo da çekilse balıklama dalardın totoş :A

bu dizi hbo da çekilse balıklama dalardın totoş :A
HBO da olsa o kraliçenin hakkını verirlerdi şimdi bütün yeteneği boşa gidiyor göremiyoruz kızın yeteneklerini hem sabahtan akşama parlak kovala ama tık icraat yok böyle dizimi olur :) bunlar öpüşerekmi çoğalıyor ayrıntılar nerde hanı ? :)

kız @Çiğdem- bak leith meme yapmış sen hala izlemiyon :A @destere başlar yakında diziye :A @cookies @Harunnn60
dfgdfgdf.png