neymiş konusu desene @Harunnn60 abc kanalında olucak galiba fantastik görünüyor vlla teaser çok ilgi çekici görünüyorbilmiyorum valla yeni gördüm
çiğdeme dediğimin aynısı
neymiş konusu desene @Harunnn60 abc kanalında olucak galiba fantastik görünüyor vlla teaser çok ilgi çekici görünüyorbilmiyorum valla yeni gördüm
çiğdeme dediğimin aynısı
Bu şey işte
destere'nin yıllardır hayalini kurduğu şeyleri dizide izleyebilecek öyle tüyo vereyim ben sadece.neymiş konusu desene @Harunnn60 abc kanalında olucak galiba fantastik görünüyor vlla teaser çok ilgi çekici görünüyor
fantastik dizi olmucak ozaman ayy izlemem ben o haldedestere'nin yıllardır hayalini kurduğu şeyleri dizide izleyebilecek öyle tüyo vereyim ben sadece.
Yok fantastik konusu yarın görürsün.fantastik dizi olmucak ozaman ayy izlemem ben o halde
Ne dizisi.@Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx siz ne diyorsunuz ben bu diziyi 7 aydır bekliyorum
Süper olcak ya
Konusunu kitabını okuyunca veya ilk kitabın filmini izleyince anlarsınız
ayyy vlla çok iyi tanıtımlar biraz araştırdım şuan filmi varmıs bunun millet diziyi bekliyormuş sende az konusunu çıtlak @cookies
Limitless yerini bunu koy.ayyy vlla çok iyi tanıtımlar biraz araştırdım şuan filmi varmıs bunun millet diziyi bekliyormuş sende az konusunu çıtlak @cookies
Evet bekliyoruz dizisiniayyy vlla çok iyi tanıtımlar biraz araştırdım şuan filmi varmıs bunun millet diziyi bekliyormuş sende az konusunu çıtlak @cookies
ben bunun ilk bölümünü izlemiştim emre habire konusunu açınca acaba ne var dedim ? sonra baktım bizim günümüzdeki ergenik dizilerin ortaçağ uyarlaması başlamayı düşünenleri uyarayım ) bunun yerine merlin tarzı bir dizi olsa çok daha harika hemde fantastik vede muhteşem olurdu bu nedir la ?pis @Çiğdem- türü reign izlemiyor tabi parlarkları gölgede kalıyor .ss catherine teyze kraliçe olarak çatlatıyor bunları .ss @destere @Harunnn60 @cookies
bu dizi hbo da çekilse balıklama dalardın totoşben bunun ilk bölümünü izlemiştim emre habire konusunu açınca acaba ne var dedim ? sonra baktım bizim günümüzdeki ergenik dizilerin ortaçağ uyarlaması başlamayı düşünenleri uyarayım ) bunun yerine merlin tarzı bir dizi olsa çok daha harika hemde fantastik vede muhteşem olurdu bu nedir la ?
HBO da olsa o kraliçenin hakkını verirlerdi şimdi bütün yeteneği boşa gidiyor göremiyoruz kızın yeteneklerini hem sabahtan akşama parlak kovala ama tık icraat yok böyle dizimi olur bunlar öpüşerekmi çoğalıyor ayrıntılar nerde hanı ?bu dizi hbo da çekilse balıklama dalardın totoş
hahahah ne için özür diliyor bu adam yazıyı tam alsaydınyakız @Çiğdem- bak leith meme yapmış sen hala izlemiyon @destere başlar yakında diziye @cookies @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 46926
Ne bu hiç birşey anlamadım. Sansür uygulamışsın bildiğin.kız @Çiğdem- bak leith meme yapmış sen hala izlemiyon @destere başlar yakında diziye @cookies @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 46926
senin gibi pis kızlar parlağa taptığı için prensesten özür diliyorhahahah ne için özür diliyor bu adam yazıyı tam alsaydınya
ne sansürüNe bu hiç birşey anlamadım. Sansür uygulamışsın bildiğin.
Resim tam gözükmüyor yarısını kesmişsin gibi.senin gibi pis kızlar parlağa taptığı için prensesten özür diliyor
ne sansürü