çiğdem fenalaşır şimdi gündüz gündüz dedimResim tam gözükmüyor yarısını kesmişsin gibi.
çiğdem fenalaşır şimdi gündüz gündüz dedimResim tam gözükmüyor yarısını kesmişsin gibi.
orda the fall diye birşeyler geçti the fall ı izliyordum ama bu sanırım satisfaction gibi bişey izlerdim bunu fırsatım olmadıbu diziye hala başlamayan çıplaklık düşkünü @destere ve @Çiğdem- i kınıyorum .ss @Harunnn60 @sürgünüm
bu ne dizisi beebu diziye hala başlamayan çıplaklık düşkünü @destere ve @Çiğdem- i kınıyorum .ss @Harunnn60 @sürgünüm
senin dizin işte parlak oğlanlar para karşılığı kadınlarla birlikte oljuyor @destere nin hayalindeki iş işte hem şapıyor birr de üstüne para alıyorbu ne dizisi bee
6x1 kadrosuna for 200 dk lik bölüm yapacaklar galiba @destere @Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @sürgünüm @OzaN @Tolstoyevski @BesaleT
http://www.imdb.com/title/tt3658014/fullcredits?ref_=tt_cl_sm#cast
buna bakmamıştım hiç ? konusuda ilginçmiş aksiyon macera bilimkurgu savaş sex vesaire ) o son saydığım olsa izlerdim orası eksik kalmış
bunun ilk bölümüne bakmıştımda sonra unutmuşum diziyi başroldeki adam geçim sıkıntısı yaşıyor o yüzden para karşılığı kadınlarla birlikte olmak zorunda kalıyor zavallı !! adama çok üzüldüm imkanım olsa gidip onun işini ben yaparım maksat yardım olsun fazla yıpranmasın oğlancık
Sezon için genel casttır o.6x1 kadrosuna for 200 dk lik bölüm yapacaklar galiba @destere @Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @sürgünüm @OzaN @Tolstoyevski @BesaleT
http://www.imdb.com/title/tt3658014/fullcredits?ref_=tt_cl_sm#cast
konu açılsa bir baakrız konudaki resimlere@OzaN Sons of anarchy izliyoruz biz @GreatOttoman ile konusunu açsan uygun olduğunda iyi olur. Belki görüp izleyen olur. @destere
ayy yok senin bu yabancı çakma my dizilerine hiç bulaşmaya niyetim yok benim@destere bak catherinede iş var gibi youtube ingilizce altyazılı buldum zaten 12 bölüm @sürgünüm de russever yani catherine ile bizim baltacı paşanın anlaşma şeysini sever gibi @Çiğdem- @Harunnn60 size de önerilir @Almila sen izleme
ay kız ben sana son izlediğni yabancı dizi bölümüne bak dedim sen kim kadın kraliçe izlemek kim hem de rus hem de taş kadınayy yok senin bu yabancı çakma my dizilerine hiç bulaşmaya niyetim yok benim
@destere bak catherinede iş var gibi youtube ingilizce altyazılı buldum zaten 12 bölüm @sürgünüm de russever yani catherine ile bizim baltacı paşanın anlaşma şeysini sever gibi @Çiğdem- @Harunnn60 size de önerilir @Almila sen izleme
birde kız soyunmuyor bile sadece elinde mum yürümüş boylu boyunca bekle bekle hiç bişey yok ?ayy yok senin bu yabancı çakma my dizilerine hiç bulaşmaya niyetim yok benim
soyunsa niye paylaşayım ceza alırım izle gör soyunduğu yerleri:Ssonuna kadar izledim boşu boşuna hanı nerde soyunuyor ?
spoiler içinde yayınlarsan bişey olmuyor )soyunsa niye paylaşayım ceza alırım izle gör soyunduğu yerleri:S